Відповідь: Ответ: фашизм и антифашизм
2. Називаю де проводиться. Україна. Хоча не така вже і розвинута. Якщо під словом "пускають" Ви маєте на увазі "отримати громадянство". Порівняно з Україною, на скільки мені відомо, отримати грамадянство майже у будь який країні ЄС набагато простіше. Я б був обоїми руками за, щоб у нас для етнічних українців спростили отримування грамадянства так, як у Ізраілі для евреїв.
3. Вважати свою націю за виключну, це лише один із проявив "комплексу меншовартості", така вже людська психологія. Бо починається з того, що обвинувачують у своїх бідах когось іншого, тим самим приписуючи їм набагато перебільшені можливості. Ніхто за "виключність" нікого поважати не буде, якщо вони сами себе не поважають.
1. Не смішить. Я не те що "зациклений", мені зовсім байдуже як вони там своєї культури утримуються. І я не їх захищаю, а кажу, що нам самим потрібно своєї культури перш за все утримуватись, а тоді вже від інших цього вимогати. Бо вони зараз тут, а назавтра поїдуть. А ми залишимось тут. Щось змінюється від того, хото на джипах по парку їздить, чи від того від кого повії гроши будуть отримувати? Що тут суттєво змінюється, від того хто на наших вулицях бруд розкидує, бо його кількість від цього не залежить? Може для вас "своє" лайно більш привабливе, але мені пофігу.Ви тут зациклені на виправдовуванны арабів (хоча мова не про одних них), моляв у кожного своя культура, всі різні, бла бла бла )))) Як ви поясните таку річ - на людях свинину не їдять, а між собою - точать, аж за вушами лящить?
І як ви поясните з точки зору міжнародного права, нерівність за релігійною ознакою (в ОАЕ й досі верховенствує не право а релігія, і релігія скажу я вам, досить "колоритна")?
Це стосовно арабів.
А тепер взагалі, назовіть хочаб ОДНУ розвинену країну, де не проводиться політика протекторату? Чи може до Ізраілю всих пускають? чи може до США? Чому ви тут виховуєте у людей "комплекс меншовартості"? Хочете, щоб вся країна преретворилася у таких, як "данєцкіє" (вічно скиглять, що без "велікой и могучєй" не протянуть ні дня)?
2. Називаю де проводиться. Україна. Хоча не така вже і розвинута. Якщо під словом "пускають" Ви маєте на увазі "отримати громадянство". Порівняно з Україною, на скільки мені відомо, отримати грамадянство майже у будь який країні ЄС набагато простіше. Я б був обоїми руками за, щоб у нас для етнічних українців спростили отримування грамадянства так, як у Ізраілі для евреїв.
3. Вважати свою націю за виключну, це лише один із проявив "комплексу меншовартості", така вже людська психологія. Бо починається з того, що обвинувачують у своїх бідах когось іншого, тим самим приписуючи їм набагато перебільшені можливості. Ніхто за "виключність" нікого поважати не буде, якщо вони сами себе не поважають.