Підтримую думку двома руками, ногами серцем і головою!!!!! Ти ще не знаєш що вони з дівчатами роблять ... А ті вівці повертаються (.. Мабуть доляри мають анастетично- склеротичний побічний ефект.Але вони це роблять в своїй країні. Чи не так? І це називається - бидло. А ось спробуй це зробити,наприклад, в Саудівській Аравії або щє де.... Ось в цьому і різниця!!! Що вони приїжджаючи в чужу країну НАПОКАЗ не хочуть асимілюватись! А ще давно було сказано: "В чужой монастырь со своим уставом не ходят". Тут мова іде не про всіх "кавказців" і т.п. , а саме про тих хто НАПОКАЗ зневажає закони чужої країни. Бачив до чого це призвело у Франції чи Данії?! Ось про це і іде мова. І тут справа далеко не в расизмі...
Які ж це такі матюки??? мабуть я їх ще не чув ).У нас є певні закони, принципи традиції? Дуже цікаво було б почути. Здається ми самі радо продаємо все, що тільки можна.
Різні бувають ситуації. Була свідком, коли африканець, незважаючи на протести водія маршутки, вискочив з машини на другій полосі. Бо йому так хотілось. А в інший раз, група арабів поверталась ввечері до гуртожитку на маршутці. Якийсь наш чолов'яга почав ображати одного з них такими словами, що я і про себе не повторю. І вони стримались, ніяк не відповіли.
Якщо ми самі себе не поважаємо, то й інші нас не будуть поважати.
Покажіть мені хоч щось, що я "радо продала"? Аби щось відповісти, нема різниці, що повідомлення без смислу?А хто ж його буде тут провчати, якщо на його захист стане сама велика Ravenne!!!
Ти ж бачиш як вона все "радо продає" і навіть цікавиться чи є в Україні якісь закони. Мабуть там де вона вчиться, вони цього ще не вивчали.
P.S. Без образ....
Їх було 4, чоловік був один, дуже сумніваюсь, що хтось би став на його захист з інших присутніх. Уродів вистачає скрізь. Це не залежить від кольору шкіри.Які ж це такі матюки??? мабуть я їх ще не чув ).
А стримались вони тому, що їх було менше! По іншому не буває. (Кажу тобі як мешканець гуртожитку ))))) ).
ЗІ. Може то ХНІВ їх матюкав
Вони насильно щось з дівчатами роблять? Такі дівчата, продадуться будь-кому, у кого грошей більше. Все залежить від виховання і життєвих принципів.Підтримую думку двома руками, ногами серцем і головою!!!!! Ти ще не знаєш що вони з дівчатами роблять ... А ті вівці повертаються (.. Мабуть доляри мають анастетично- склеротичний побічний ефект.
Не згоден. Панно модератор, як би Вам сподобалось, коли до Вас підійшов би ось такий "засмаглий юначок" та сказав би: "Пошли со мной, я тебя надолго не задержу". А мені розказували, що такі випадки були... А якби в них таке зачудити? Гадаю, повноцінним чоловіком звідти вже б не повернувся ніхто після таких залицянь. Розказували про те, як вони (араби, що навчались в СумДУ) казали своїм одногрупникам: "Вы - грязные хохлы...", хоча, чому вони, коли чисті такі, то приїхали вчтись до нас, а не ми, такі брудні та дурні, поїхали вчитись до них.Вони насильно щось з дівчатами роблять? Такі дівчата, продадуться будь-кому, у кого грошей більше. Все залежить від виховання і життєвих принципів.
Та я хіба кажу, що вони добре поводяться? Я лишень хочу показати, що ми на це заслуговуємо.Не згоден. Панно модератор, як би Вам сподобалось, коли до Вас підійшов би ось такий "засмаглий юначок" та сказав би: "Пошли со мной, я тебя надолго не задержу". А мені розказували, що такі випадки були... А якби в них таке зачудити? Гадаю, повноцінним чоловіком звідти вже б не повернувся ніхто після таких залицянь. Розказували про те, як вони (араби, що навчались в СумДУ) казали своїм одногрупникам: "Вы - грязные хохлы...", хоча, чому вони, коли чисті такі, то приїхали вчтись до нас, а не ми, такі брудні та дурні, поїхали вчитись до них.
Мене ображає, коли наші покидьки поводять себе паскудно. Але з ними ми розберемось самі. Але коли "ось таке" приїхало до нас, та ще й зневажає своїми вчинками нашу країну взагалі, та її громадян зокрема - тут вже інша історія...
Починати потрібно з себе, а не заціклюватися на тому у кого якого кольору кожа. Чи для вас є відмінність, хто таке скаже араб, чи українець (хоча я тики сумніваюсь): "Украинци ущербная нация"?Ви мало чуєте тут на форумі "Вы - грязные хохлы...", від "білошкірих"? Якщо людина ,яка вважає себе українцем, відверто показує, що ненавидить свою країну, то чому її має поважати і любити іноземець?
То чому ніхто не розбирається з нашими покидьками. Хіба іноземці винні, що не бачать прикладу поваги до України та її народу?
На скільки ж ми звикли у своїх бідах звинувачувати інших, аж огидно.
Можете зі мною не погоджуватись, пане користувачу. Але я виступала і буду виступати проти расової дискримінації.
КОСТа, я щось кажу протилежне до твоїх переконань. Чи моє повідомлення процитоване як доказ твоїх слів?Починати потрібно з себе, а не заціклюватися на тому у кого якого кольору кожа. Чи для вас є відмінність, хто таке скаже араб, чи українець (хоча я тики сумніваюсь): "Украинци ущербная нация"?