Відповідь: Ответ: Відповідь: Как и почему я не стал патрийотом Украины - медицинское
До речи, "уходящим свидетелям тех событий", це Ви про кого? Sardaukar'а, я таким вважати не можу, до того ж він так і не сказав, звідки в нього таки відомості.
Уважніше прочитайте те, що я написав. "Курьерская почта учавствовала в репресиях украинского народа" я не писав, а навпаки вперше чую, щоб УПА якось проти неї протидіяло. Бо, по визначенню, крім бойової підтримки, кур'єрська пошта повинна мати ще й якусь секретність, а щоб подолати цю секретність потрібно мати якусь розвідку. Чи може коли кур'єра відправляли у газеті про це писали, а кур'єру великими літерами на одязі писали "Кур'єр"? А от стосовно того, щоб у УПА була якась розвідка у стані радянської влади, я не чув.Ну так услышали же,или опять не верите? (Уж кому верить лживым политикам или уходящим свидетелям тех событий)
А курьерская почта учавствовала в репресиях украинского народа? Я Вас правильно понял, Вы это хотели сказать?
До речи, "уходящим свидетелям тех событий", це Ви про кого? Sardaukar'а, я таким вважати не можу, до того ж він так і не сказав, звідки в нього таки відомості.