Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Не вам вирішувати у кого який діагноз, хто на що хворий і хто що робить на форумі та в житті. Ви самі сказали, що ви не лікарь. Якщо ще хтось на форумі, крім вас звичайно, вважає, що такі повідомлення-це нормально. Я розгляну його аргументи.

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Не вам вирішувати у кого який діагноз, хто на що хворий і хто що робить на форумі та в житті. Ви самі сказали, що ви не лікарь. Якщо ще хтось на форумі, крім вас звичайно, вважає, що такі повідомлення-це нормально. Я розгляну його аргументи.
І не вам. Не треба інших захищати від мене... Доречі чекаю на Ю.:lol:
А як обирались модератори? Які критерії? Грамотність враховувалась?

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

От і приїхали. Де написано, що помічник модератора має вивчати російську мову в школі? Що це за нововведення?
Якщо не хочете, щоб тему редагували, то "будьтє любєзни" перевірити правильність написання. Це неважко.
lyolia, ви вже визначтесь, то модератори винні, що вас замало поважають, то мають пробачати безграмотність.
З.І. Навіть не вивчаючи російську мову в школі як основний предмет (така я вже дитина незалежної України), знаю її негірше грамотних на форумі.
Хочаб тому, що в правилах форуму написано, що висловлюються тут на українській та російській. ІМХО, повноцінний модератор має орієнтуватися в обох....

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ну то звільніть мене за професійною непридатністю.
У нас у країні нема обов'язкового вивчення російської мови. Але судячи з ваших повідомлень, я в російській мові набагато краще орієнтуюсь, ніж ви в українській та російській разом взятих.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

І не вам. Не треба інших захищати від мене... Доречі чекаю на Ю.:lol:
А як обирались модератори? Які критерії? Грамотність враховувалась?
Я модератор і маю інших захищати від образ. Такі мої обов'язки. Якщо вас у дитинстві не навчили, що ображати інших, лаятись-це погано, то я, на жаль, вже не зможу допомогти.
Знайдіть у моїх повідомленнях багато грубих помилок, якщо не враховувати друкарськіх помилок. Останні трапляються нечасто і я намагаюсь виправляти їх, якщо помічаю. На відміну від декого.

Serg_T

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

А ще модератор має бути нейтральним...

"Такі мої обов'язки. Якщо вас у дитинстві не навчили, що ображати інших, лаятись-це погано, то я, на жаль, вже не зможу допомогти.
Знайдіть у моїх повідомленнях багато грубих помилок, якщо не враховувати друкарськіх помилок." Серйозно? Не треба сприймати уявне за дійсне ). І досить гратися у лікаря ;).
Я Вас не збираюсь звільняти, напишете ще листа Ю, що пригнітив у жіночих правах :lol: .
Якщо Ви намагаєтесь виправляти свої помилки, то мабуть Вам на них вказують.
Поки сама себе не похвалите... ніхто не похвалить? Може, нема за що?

П.С. Захистіть мене краще від "серцем немічних калік", та й не тільки мене ....

Останнє редагування:

Serg_T

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Знову якісь фантоми видалили моє останнє повідомлення з теми " Оффтопики". Кого вже я там образив?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Знову якісь фантоми видалили моє останнє повідомлення з теми " Оффтопики". Кого вже я там образив?
Передивилась повідомлення в темі "Оффтоп" за останній тиждень. Там нема жодного видаленого повідомлення. Може то повідомлення-фантом?
Скоро вся робота модераторів зведеться до розглядання фантомних скарг Serg_T. Вам більше нічим зайнятись?

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Передивилась повідомлення в темі "Оффтоп" за останній тиждень. Там нема жодного видаленого повідомлення. Може то повідомлення-фантом?
Скоро вся робота модераторів зведеться до розглядання фантомних скарг Serg_T. Вам більше нічим зайнятись?
Я ніколи не скаржусь без підстав. Добре, нехай я не дочекався регенерації сторінки(чекав хвилин 5ть, спишемо на білайн), хай буде й так. Часом у вас, модераторів аудиторія не поділена на сфери впливу? А то таке відчуття, що в цій темі здебільшого мене критикуєте саме Ви, пані Ravenne. Це наштовхує на думку, що з трьох тільки у Вас до мене упереджене ставлення (цікаво, на якому тлі?).

Останнє редагування:

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ви мене розкусили пане, я давно таємно у вас закохана. Тому безпідставно видаляю ваші пости, навіть якщо вони містять безневинні образи користувачів, сумніви у психічному здоров'ї опонентів тощо. Більше того, скажу вам чесно, у мене є зв'язки у Білайні, тому я створюю глюки саме вам, щоб ви мали ще один привід звернутись до мене.
Не розбивайте мого серця. Дуже вас прошу :in_love:

Зверху