Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Допис від zlodey
+1000 !!!И ещё когда читаете ДМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ просьба ко всем истинным людям встать и приложить руку к сердцу!!!
На коліна і КУ!
ЗІ: хто не зрозумів, кіно "Кин-Дза-Дза".
Як на мене, то краще вже КЮ! :)
Шановні модератори! Чи не зається вам, що в світлі останніх подій вже не слід попереджати та банити форумчан за "езыг падонкафф", принаймні за фразу "Превед, Медвед"! :):):)

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Як на мене, то краще вже КЮ! :)
Шановні модератори! Чи не зається вам, що в світлі останніх подій вже не слід попереджати та банити форумчан за "езыг падонкафф", принаймні за фразу "Превед, Медвед"! :):):)
Це зайве.
Цікаво, нещасним випадоком, "у зв'язку зі станом здоров'я", танками, чи зміною констітутаційного устрою там все скінчиться...
Бо самодержець може бути лише один, а народ поклоняється трону.

delfium

Затворник
Ответ: фашизм и антифашизм

Интересно, а кто это из местных модеров невменяемый? :) Кто удалил мой ответ Малдеру? Там не было ни матов, ни ругани...можете объяснить причину удаления сообщения?

Serg_T

Забанен
Ответ: фашизм и антифашизм

Интересно, а кто это из местных модеров невменяемый? :) Кто удалил мой ответ Малдеру? Там не было ни матов, ни ругани...можете объяснить причину удаления сообщения?
А зачем? Конституционное право на доступ к информации тут давно отменили )))) не достоин значь )

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Оба-на. Мені писали, а я тільки дізнався про це!:) А можна в ПП - там не видалять!

Kramar

Іван Богун

2 Delfium: твоє повідомлення було видалено через вживання слова "жиди". Образливи назви народів заборонені правилами форуму. Напиши Фоксу Малдеру ПП.
Якщо хочеш, я зроблю копію видаленого повідомлення і вишлю вам обом (тільки фотки сам повставляєш).

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

2 Delfium: твоє повідомлення було видалено через вживання слова "жиди". Образливи назви народів заборонені правилами форуму. Напиши Фоксу Малдеру ПП.
Якщо хочеш, я зроблю копію видаленого повідомлення і вишлю вам обом (тільки фотки сам повставляєш).
Пане Крамар, почитайте хочаб, WIKI .. там чорним по білому написане тлумачення цього слова... і його коріння

Цитую звідти :"Вживання слова "жид" в деяких виданнях пояснювалося як своєрідний протест проти русифікації і нібито насаджування непритаманного українській мові запозичення з російської мови. Відмова від вживання образливих етнонімів є виявом поваги українців до співгромадян єврейської національності. Без негативного забарвлення слово зараз все ще вживається у польскій мові (Żydzi), негативним — у румунській (Jidani)."
То чому коли каже поляк чи румун - необразливо, а українець - образливо? Пан Крамар сіоніст?

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Пан Крамар сіоніст?
Так, а ще український буржуазний націоналіст (бо видаляє повідомлення зі словами "хохли", "какли" та ін.), а ще російський великодержавний шовініст (бо також видаляє повідомлення, які містять слова "кацапи", "москалі"), а ще пан Крамар поляк за національністю (бо не жалує й слів "ляхи" та "пшеки").

З.І.: є просто елементарна вихованість і толерантність до народів, з якими ми живемо поруч. Але, нажаль, це не всім зрозуміло...

delfium

Затворник
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

:lol::lol::lol: Якщо історична назва цього народу вважається брутальною лайкою - то що ж це за народ. Крамар-фашист!!!! Він вважає назву народу - лайкою! То за що ж він має сам цей народ!!!!! :razz:
Чи може тобі навести докази що це історична назва? ;)

Тобі ще ДУЖЕ далеко до тої людини чиє ім'я у тебе в статусі. Не плямуй це ім'я!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

delfium, ви ще скажіть, що поважно ставитесь до євреїв.
А за те, що когось називаєте "фашистом", "невменяємим" і тп, відповідати треба. Тільки ж ви боїтесь. За клавою всі хоробрі.

Зверху