Оффтопики.

delfium

Затворник
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Просто звинувачень у фашизмі не уникнути, якщо це продовжувати.
А де зв'язок між уживанням слова "жид" і фашизмом? :shock: Ну давайте Кобзаря назвемо фашистом і т.д.

З.І.: до відома delfium, я за політичними поглядами і членством в громадських організаціях є українським націоналістом і до деяких народів ставлюся більш ніж складно.
А де ж це Ви? Щось я не згадаю ніяк. Можете в ЛС написати хто Ви саме і звідки? А заради модераторства робити щось всупереч своїм політичним поглдам.....це нормально?

З.З.І.: доречі, повідомлення delfium'а видалив не я (я пояснив причину видалення на ваше прохання), тому весь подальший флуд не за адресою.
Коли я запитав хто з модерів видалив нормальне повідомлення - ти розписався. А ось у того хлопця забракло духу :) І я і він знають чому :)

для Рейвен - канєшно!:mrgreen:

Serg_T

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

А насчет лексусов то это вечный вопрос (читай Фауста)

В наше время многие готовы из за денег пойти на все смертные грехи.
Ну приклад ти вже подав - гадиш на свою Батькивщину, невже думаєш що тебе помітять і заберуть до Московії батраком?

gavril

Member
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

А як вам Президент? Їздить собі, лекції читає в університетах по всій планеті... щось нікого з ПР за таким не помічав... Невже "проффессора" не помітили ??? Доречі, назовіть РЕАЛЬНІ наукові звання реальних людей з ПР
, а то ваші промови схожі на пустий трьоп, і не більше...
Какие лекции этот националист может читать?!Тоже мне,кибернетик х**нов.:pop::hump:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Наскільки я зрозумів, ці Ваші слова можна розглядати, як образу честі та гідності Президента України, як глави держави? А чи не дуже замахнулись?

gavril

Member

Думаю "честі та гідності" в нём и близко нет. И чем он лучше того же Януковича или других.

gavril

Member

Лично я всё время от него слышу только о геноциде и "патриотах" Украины.!? PS сам такой.

Serg_T

Забанен

Лично я всё время от него слышу только о геноциде и "патриотах" Украины.!? PS сам такой.
А ты те лекции слушал? А если телику верить.... ггг то торба будет )
ПС. 90 % медиапространства у жидов-сионистов... Делайте выводы.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

создание абсерватории по наблюдению за спидом в Украине--Указ президента

Этого что мало что ли???
Ви вважаєте себе великим розумником?Про Вас цього не скажеш.
СУЧАСНИЙ ТЛУМАЧНИЙ СЛОВНИК
української мови(видавничий дім ШКОЛА)
ОБСЕРВАТОРІЯ-[лат.observare-спостерігати].Науковий заклад,який здійснюєсистематичні астрономічні,метеорологічні або сейсмічні спостереження,а також будівля,устаткована спеціальним обладнаням для таких спостережень;[лат.оbservatio,observo-спостерігаю]
1.Спостереження,обстеження.
2.Проведення необхідної медичної профілактики та нагляд за особами,тимчасово ізольованими через підозру на інфекційне зохворювання (холеру,віспу,чуму)
3.Визначення місцеперебування судна в морі за береговими предметами або за небесними світилами.
Спостерігати,обстежувати,вивчати.
Гадаю що Вам повинно бути соромно.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ви вважаєте себе великим розумником?Про Вас цього не скажеш.
СУЧАСНИЙ ТЛУМАЧНИЙ СЛОВНИК
української мови(видавничий дім ШКОЛА)
ОБСЕРВАТОРІЯ-[лат.observare-спостерігати].Науковий заклад,який здійснюєсистематичні астрономічні,метеорологічні або сейсмічні спостереження,а також будівля,устаткована спеціальним обладнаням для таких спостережень;[лат.оbservatio,observo-спостерігаю]

1.Спостереження,обстеження.
2.Проведення необхідної медичної профілактики та нагляд за особами,тимчасово ізольованими через підозру на інфекційне зохворювання (холеру,віспу,чуму)
3.Визначення місцеперебування судна в морі за береговими предметами або за небесними світилами.
Спостерігати,обстежувати,вивчати.
Гадаю що Вам повинно бути соромно.
Ну и при чем первое до второго??? Или стыдно должно быть за СУЧАСНИЙ ТЛУМАЧНИЙ СЛОВНИК української мови?

В русском языке это слово ищется в толковом словаре иностранных слов
(это слово не русское и не украинское)
И оно означает:
Учреждение, в котором ведутся систематические астрономические, метеорологические и др. наблю-дения, а также здание, оборудованное для таких наблюдений

Зверху