Оффтопики.

[s]AINT-Tsypa

twitter.com/abuzaind
Відповідь: Оффтопики.

Не, ну просто кое-кто не знает ещё, что настоящее название еврейской нации — жиды.

Польский язык: zyd (z с точкой — не могу здесь разместить эту букву)
Украинский язык. Цитата из книги Василь Доманицький. Про Буковину та життя буковинських українців. — Київ: Товариство "Просвіта", 1910 (сторінка 5):
"На Буковині, як і в Галичині, слова "єврей" не знають зовсім; там навіть самі євреї звуть себе не инакше, як жидами" (орфография источника сохранена).

Английский язык: jews (корень соответствующий)

Кто продолжит?

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Оффтопики.

от проблему знайшли! Якщо вам так вже кортить називати євреїв жидами - створіть опитування "Чи ображає вас слово "жид"?". Якщо серед форумчан всі нормально ставляться до цього слова і не сприймають його як образу, я поновлю ваші повідомлення.
Просто звинувачень у фашизмі не уникнути, якщо це продовжувати.

З.І.: до відома delfium, я за політичними поглядами і членством в громадських організаціях є українським націоналістом і до деяких народів ставлюся більш ніж складно. Але на форумі є правила, які зобов"язані виконувати всі, хто залишає повідомлення на цьому форумі, незалежно від політичних поглядів і життєвої позиції.

З.З.І.: доречі, повідомлення delfium'а видалив не я (я пояснив причину видалення на ваше прохання), тому весь подальший флуд не за адресою.

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Я к Партии Регионов имею меньшее отношение чем Вы.
А насчет образованности членов НУ и БЮТ то как я понял он Выше Вашего по этому Вы и не замечаете их плачевное состояние.
(создание абсерватории по наблюдению за спидом в Украине--Указ президента.)
Человек должен хоть в чем то быть хорошим специалистом,назовите хоть одного с НУ что бы он таким был.
А як вам Президент? Їздить собі, лекції читає в університетах по всій планеті... щось нікого з ПР за таким не помічав... Невже "проффессора" не помітили ??? Доречі, назовіть РЕАЛЬНІ наукові звання реальних людей з ПР
, а то ваші промови схожі на пустий трьоп, і не більше...

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

от проблему знайшли! Якщо вам так вже кортить називати євреїв жидами - створіть опитування "Чи ображає вас слово "жид"?". Якщо серед форумчан всі нормально ставляться до цього слова і не сприймають його як образу, я поновлю ваші повідомлення.
Просто звинувачень у фашизмі не уникнути, якщо це продовжувати.

З.І.: до відома delfium, я за політичними поглядами і членством в громадських організаціях є українським націоналістом і до деяких народів ставлюся більш ніж складно. Але на форумі є правила, які зобов"язані виконувати всі, хто залишає повідомлення на цьому форумі, незалежно від політичних поглядів і життєвої позиції.

З.З.І.: доречі, повідомлення delfium'а видалив не я (я пояснив причину видалення на ваше прохання), тому весь подальший флуд не за адресою.
Може створемо опитування про "Холів"??? І якщо знайдеться один, кому це слово огидне, то будемо БАНИТИ "афтаррів" назавжди?;)
П.С. Не саме слово "Жид" є лайкою, точніше воно таким раніше не було. Стало воно таким через діяння народу, який ідентифікується з цим словом... Пройде час, і слово "єврей" теж стане лайкою ). Може сам народ - лайка?:hang:

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Так, а ще український буржуазний націоналіст (бо видаляє повідомлення зі словами "хохли", "какли" та ін.), а ще російський великодержавний шовініст (бо також видаляє повідомлення, які містять слова "кацапи", "москалі"), а ще пан Крамар поляк за національністю (бо не жалує й слів "ляхи" та "пшеки").

З.І.: є просто елементарна вихованість і толерантність до народів, з якими ми живемо поруч. Але, нажаль, це не всім зрозуміло...
:respect: за почуття гумору ) доречі все всім зрозуміло !
Толерантність... хм вона тут не завжди верховенствує...

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Не, ну просто кое-кто не знает ещё, что настоящее название еврейской нации — жиды.

Польский язык: zyd (z с точкой — не могу здесь разместить эту букву)
Украинский язык. Цитата из книги Василь Доманицький. Про Буковину та життя буковинських українців. — Київ: Товариство "Просвіта", 1910 (сторінка 5):
"На Буковині, як і в Галичині, слова "єврей" не знають зовсім; там навіть самі євреї звуть себе не инакше, як жидами" (орфография источника сохранена).

Английский язык: jews (корень соответствующий)

Кто продолжит?
Да.... "євреїв" тут не дуже люблять.... цікаво, чому:lol: ?
П.С. на німецькій: Jude .... короче кажучи, всіх німців, англійців, поляків БАНИМО ... бо вони ображають жидів, тьфу, євреїв.... чи жидів? Щось я заплутався :lol:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Янукович і Партія регіонів

создание абсерватории по наблюдению за спидом в Украине--Указ президента

Этого что мало что ли???

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Янукович і Партія регіонів

А насчет лексусов то это вечный вопрос (читай Фауста)

В наше время многие готовы из за денег пойти на все смертные грехи.

Grosso

wonderwall
Відповідь: Ответ: Відповідь: Интересные статьи из интернета.

Да ну ... какая сотона? Серьезно? или это ирония ;)))) Послушать записи 80-х годов, акустические концерты. Те же "Сумерки" с какбы языческого альбома "Шабаш". Тогда он был яркий радикалом что ли.. нонконформистом и диссидентом, борцом против любых авторитетов.
Сейчас вот ситуация изменилась, так и прет максимализмом, который просто удвиляет от человека прожившего такую жизнь, да и вообще в таком возрасте.
Хоч видаляй останні записи "Аліси" з компа...
Кості відверто промили мізки войовничі московські православні.
Та ще й його виступи на на підтримку "Єдиної Расєї"...
P.S. "Рок-н-ролл мёртв, а я еще нет".

Зверху