Визы в Россию или НАТО?

• Автор теми bsv
  • Дата створення

Что вы выберите?

• Безвизовый режим с Россией

Голосів: 16 50.0%
  • НАТО

Голосів: 16 50.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    32
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Визы в Россию или НАТО?

Так це ж Ви пишете ,що стріляють,руки відриває.

Останнє редагування:

Grosso

wonderwall
Відповідь: Ответ: Визы в Россию или НАТО?

Вы служили в нашей армии?А в Российской ?Так наша по сравнению детский садик. Не надо нас тащить к России пожалусто:*( Раз запустили Гагарина, понтов до сих пор зато ходим с голой попой.
+1000

Кто тащит в Россию? Я за дружеские братские отношения. Хотя бы на том уровне которые есть сейчас.
Скоріше б позбутися тих "братерских обійм", що принесли із собою голодомори і змосковщення.
А зараз що, нормальні відносини? Коли російське МЗС годує ЗМІ заявами на кшталт" "вжиття не тільки політичних та економічних заходів у випадку вступу України до НАТО", коли "аргументом" постійно стає газова труба?

jim_wolf

New Member
Ответ: Визы в Россию или НАТО?

Вы в вакууме живете? Начинает быть не интересно в Вами беседовать. Афганистан, участие армий стран нато в Ираке, Иран на подходе. Мне, например, одной Югославии достаточно.
Короче, "разбомбило" две страны: Афганистан и Югославию. Без причины?
Армия НАТО - это срочная служба, где заставляют служить?
Не могу найти потери НАТО за 2007 год, но за 2006 год в Афганистане потеряно убитыми 90 человек.
Как пример: на Украине в армии, которая не учавствует в боевых действиях, погибло 80 человек, а в российской за 9 месяцев - 395 военнослужащих, причем большая часть - самоубийства. Это официальные данные.

Останнє редагування:

mangust

патріот

Вы в вакууме живете? Начинает быть не интересно в Вами беседовать. Афганистан, участие армий стран нато в Ираке, Иран на подходе. Мне, например, одной Югославии достаточно.
Мені цікаво,а скількі Вам років було,коли бомбили Югославію?
По Афганістану-Радянський Союз на протязі 10 років "збирав там арахіс".
В Іраку воювали не тільки страни НАТО ,а НАТО,як альянс,туди свої війська не вводило.Прошу відрізняти війська НАТО і армії країн-членів НАТО.
Стосовно Вашої улюбленної Росії,то вона ввела свої війська в Абхазію та Північну Осетію ,і досі їх не можуть звідти вигнати,що загрожує суверенітету Грузії;тримала війська в Молдові-розколола її на дві частини;тримає Чорноморській флот в Криму і суне свого носа в Українську політику,підтримує сипаратиські виступи проросійських радикалів,незаконно утримує українське майно(маякі,земельні ділянки,споруди та ін.) сплачуючи при цьому мізер.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Визы в Россию или НАТО?

Стосовно Вашої улюбленної Росії,то вона ввела свої війська в Абхазію та Північну Осетію ,і досі їх не можуть звідти вигнати,що загрожує суверенітету Грузії
По поводу Грузии и Осетии и Абхазии то я советую не говорить того о чем не имееш даже представления что там происходило и происходит.
Поезжай туда ,посмотри , а потом высказывайся.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Плюсы для армии если можно писать в тему НАТО, дабы не превращать эту тему в еще одну подобную. Чем может воспользоваться КОСТа и закрыть ее на корню, как это было уже не раз.

Разумно вступать надо, но не в ущерб гражданам Украины. В данном случаи безработица в Сумах и визовый режим в России = зубы на полки для многих жителей Сумской области.
Згоден, про армію НАТО тут краще не пишить, бо про НАТО тема вже є. А виходячи з того що НАТО це і є лише армія, бо це військовий блок, но не розумію до чого тут взагалі об'єднанни в питанні "Визы в Россию или НАТО?". Віз до військового блоку це точно нікому не дають. По друге, не потрібно так перебільшувати для нас візовий режим до Росії. Я впевнен що у цьому разі Росія більш нас програє. Може у Вас таке вже розуміння дійсності, але я бачу зовсім інше. А саме те, що саме Росія від нас більш залежить, ніж ми від неї, саме через те, що дуже велика кількість вахівців, у ній працюючих, українці. Ясна річ, якщо повзати перед нею на колінах, то це нічого не вирішує. Але якщо дивитись прямо у очи дійсності, Росія може скільки завгодно нам погрожувати, але рівно стільки, скільки ми їй це будемо дозволяти. А в дісності, вони ніколи від України не відмовляться. Тим більш за такой дурної підстави, як встіп України до НАТО, з яким у Росії дуже теплі стосунки.
Ще раз повторюю, трудовий ресурс України який називають "заробітчани" дуже швидко знайде своє місце, якщо не на Батьківщині, то на заході, де і заробітна блата більше, і сприймати їх будуть набогато краще ніж інших. А вот у Росії, у разі відмови від нього, буде дуже скрутне становище, альтернатива - Кітай і країни - колишні східни республіки СРСР. Тому для Росії впровадження візового режиму, на цю мить, це лише безглузді страшилки, а у дійсності, крок на який вона ніколи добровільно не пійде.
Мені здається,що ця тема недоречна , бо є тема НАТО,де все це можно обговорювати.Звертаюсь до мадератора-закрить тему.
Цілком згоден. Але нехай тема вже сама собою вичерпнеться.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Визы в Россию или НАТО?

По поводу Грузии и Осетии и Абхазии то я советую не говорить того о чем не имееш даже представления что там происходило и происходит.
Поезжай туда ,посмотри , а потом высказывайся.
Ви ж доросла і,гадаю,вихована людина,а діалог ведете ніначе ми з Вами з однієї пісошниці.Ви поспілкуйтесь з грузинами-мешканцями Сум,а не робіть висновків з російської та проросійської преси.

bsv

Странник

+1000
Скоріше б позбутися тих "братерских обійм", що принесли із собою голодомори і змосковщення.
А зараз що, нормальні відносини? Коли російське МЗС годує ЗМІ заявами на кшталт" "вжиття не тільки політичних та економічних заходів у випадку вступу України до НАТО", коли "аргументом" постійно стає газова труба?
Про голодомор даже рядом не в тему. Причем тут современная Россия до голодомору?
Вы пишите про реакцию России на вступления в НАТО Украины. Пока, что Россия только СМИ кормит заявками, а затем будет воплощать заявки в жизнь и газ будет первым аргументом.
Только что вас возмущает? Это же очевидно.

По Афганістану-Радянський Союз на протязі 10 років "збирав там арахіс".
В Іраку воювали не тільки страни НАТО ,а НАТО,як альянс,туди свої війська не вводило.Прошу відрізняти війська НАТО і армії країн-членів НАТО.
Разве не в НАТО-вской форме воюют? И разве на форме нет бирки НАТО? Это уже напоминает – Ты видишь суслика? – Нет – А он есть! \ только наоборот – Ты видишь НАТО? – Да – А его нет!
тримає Чорноморській флот в Криму і суне свого носа в Українську політику,підтримує сипаратиські виступи проросійських радикалів,незаконно утримує українське майно(маякі,земельні ділянки,споруди та ін.) сплачуючи при цьому мізер.
Черноморский флот в Крыму, взамен Крым Украине. Или вы против того чтобы Крым был Украинским?
Сепаратистов будет еще больше. Тут очевидно, что не желающих НАТО очень много и естественно они будут бороться.
Про маяки не смешите – недавно оставили два маяка и что? Судя по всеми Украина маяки использует как лишний повод к шумихе.
КОСТа
Я впевнен що у цьому разі Росія більш нас програє.
Свежо предание но верится с трудом.

В дальнейшем буду отвечать непосредственно по теме. И прошу всех, так же, придерживаться заданной темы.

Останнє редагування:

O_____OZ_____Z

Impressionist

Черноморский флот в Крыму, взамен Крым Украине. Или вы против того чтобы Крым был Украинским?
Сепаратистов будет еще больше. Тут очевидно, что не желающих НАТО очень много и естественно они будут бороться.
Про маяки не смешите – недавно оставили два маяка и что? Судя по всеми Украина маяки использует как лишний повод к шумихе.
КОСТа

Свежо предание но верится с трудом.

В дальнейшем буду отвечать непосредственно по теме. И прошу всех, так же, придерживаться заданной темы.
Ваши ответы на провокационные вопросы, превращает тему в тупой и безтактный оффтоп.

Причем тут Крым причем тут Черноморский Флот.
Мы обсуждаем позицию именно жителей Сумской области и их будущее от вступления Украины в Северо-Атлантический Альянс.
Тему считаю полезной и актуальной.
Проголосовал за безвизовый режим с Россией, потомучто там можно прилично заработать (я не имею введу поставление рабов их Сумских районов в Москву для обеспечения строительства ихних дворцов), я имею введу солидную и хорошо оплачеваемую работу.
Нов тоже время я мечтаю и о безвизовом режиме с Европейским Союзом, так как планирую там учиться.

Перестаньте нести этот маразм про Грузию, Турцию, Крым и другие глобальные проблемы.
ПРО или Черноморский Флот, как вообще относится к этой теме.
Или вы считаете, что жители Сумской области ощущают какието проблемы или имеют пользу от перебывания в Крыму Флота России - это дело Центральной власти.

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Визы в Россию или НАТО?

Ви ж доросла і,гадаю,вихована людина,а діалог ведете ніначе ми з Вами з однієї пісошниці.Ви поспілкуйтесь з грузинами-мешканцями Сум,а не робіть висновків з російської та проросійської преси.

Извиняюсь CHGrey, думаю вы не будите против если я напомню одно из ваших сообщений.

LIFE-UA ВЫ не следите за тем что говорится
я говорил о предстоящем размещении ПРО
А скандал уже есть

LIFE-UA ВЫ хоть имеете какое либо представление
о том что было в Грузии в 90-х годах
Я в то время там служил(5 лет) и видел
как Грузины выселяли целые осетинские
села-приходили бравые Грузины во двор,
очередь из автомата -30 минут на сборы
в одни руки не больше двух чемоданов.
все остальное -забирали . за дом давали
компенсацию-эквивалент что то около пятидесяти доларов
Если бы с Вами такое было да еще бы парочку родственников
пристрелили бы- тогда я бы посмотрел как бы вы относились
к Грузинам, их демократии, и к США которые их поддерживают

LIFE-UA ВЫ постоянно рассуждаете о том о чем ничего не знаете.

Статус
Закрита.
Зверху