+1000Вы служили в нашей армии?А в Российской ?Так наша по сравнению детский садик. Не надо нас тащить к России пожалусто( Раз запустили Гагарина, понтов до сих пор зато ходим с голой попой.
Скоріше б позбутися тих "братерских обійм", що принесли із собою голодомори і змосковщення.Кто тащит в Россию? Я за дружеские братские отношения. Хотя бы на том уровне которые есть сейчас.
Короче, "разбомбило" две страны: Афганистан и Югославию. Без причины?Вы в вакууме живете? Начинает быть не интересно в Вами беседовать. Афганистан, участие армий стран нато в Ираке, Иран на подходе. Мне, например, одной Югославии достаточно.
Мені цікаво,а скількі Вам років було,коли бомбили Югославію?Вы в вакууме живете? Начинает быть не интересно в Вами беседовать. Афганистан, участие армий стран нато в Ираке, Иран на подходе. Мне, например, одной Югославии достаточно.
По поводу Грузии и Осетии и Абхазии то я советую не говорить того о чем не имееш даже представления что там происходило и происходит.Стосовно Вашої улюбленної Росії,то вона ввела свої війська в Абхазію та Північну Осетію ,і досі їх не можуть звідти вигнати,що загрожує суверенітету Грузії
Згоден, про армію НАТО тут краще не пишить, бо про НАТО тема вже є. А виходячи з того що НАТО це і є лише армія, бо це військовий блок, но не розумію до чого тут взагалі об'єднанни в питанні "Визы в Россию или НАТО?". Віз до військового блоку це точно нікому не дають. По друге, не потрібно так перебільшувати для нас візовий режим до Росії. Я впевнен що у цьому разі Росія більш нас програє. Може у Вас таке вже розуміння дійсності, але я бачу зовсім інше. А саме те, що саме Росія від нас більш залежить, ніж ми від неї, саме через те, що дуже велика кількість вахівців, у ній працюючих, українці. Ясна річ, якщо повзати перед нею на колінах, то це нічого не вирішує. Але якщо дивитись прямо у очи дійсності, Росія може скільки завгодно нам погрожувати, але рівно стільки, скільки ми їй це будемо дозволяти. А в дісності, вони ніколи від України не відмовляться. Тим більш за такой дурної підстави, як встіп України до НАТО, з яким у Росії дуже теплі стосунки.Плюсы для армии если можно писать в тему НАТО, дабы не превращать эту тему в еще одну подобную. Чем может воспользоваться КОСТа и закрыть ее на корню, как это было уже не раз.
Разумно вступать надо, но не в ущерб гражданам Украины. В данном случаи безработица в Сумах и визовый режим в России = зубы на полки для многих жителей Сумской области.
Цілком згоден. Але нехай тема вже сама собою вичерпнеться.Мені здається,що ця тема недоречна , бо є тема НАТО,де все це можно обговорювати.Звертаюсь до мадератора-закрить тему.
Ви ж доросла і,гадаю,вихована людина,а діалог ведете ніначе ми з Вами з однієї пісошниці.Ви поспілкуйтесь з грузинами-мешканцями Сум,а не робіть висновків з російської та проросійської преси.По поводу Грузии и Осетии и Абхазии то я советую не говорить того о чем не имееш даже представления что там происходило и происходит.
Поезжай туда ,посмотри , а потом высказывайся.
Про голодомор даже рядом не в тему. Причем тут современная Россия до голодомору?+1000
Скоріше б позбутися тих "братерских обійм", що принесли із собою голодомори і змосковщення.
А зараз що, нормальні відносини? Коли російське МЗС годує ЗМІ заявами на кшталт" "вжиття не тільки політичних та економічних заходів у випадку вступу України до НАТО", коли "аргументом" постійно стає газова труба?
Разве не в НАТО-вской форме воюют? И разве на форме нет бирки НАТО? Это уже напоминает – Ты видишь суслика? – Нет – А он есть! \ только наоборот – Ты видишь НАТО? – Да – А его нет!По Афганістану-Радянський Союз на протязі 10 років "збирав там арахіс".
В Іраку воювали не тільки страни НАТО ,а НАТО,як альянс,туди свої війська не вводило.Прошу відрізняти війська НАТО і армії країн-членів НАТО.
Черноморский флот в Крыму, взамен Крым Украине. Или вы против того чтобы Крым был Украинским?тримає Чорноморській флот в Криму і суне свого носа в Українську політику,підтримує сипаратиські виступи проросійських радикалів,незаконно утримує українське майно(маякі,земельні ділянки,споруди та ін.) сплачуючи при цьому мізер.
Свежо предание но верится с трудом.Я впевнен що у цьому разі Росія більш нас програє.
Ваши ответы на провокационные вопросы, превращает тему в тупой и безтактный оффтоп.Черноморский флот в Крыму, взамен Крым Украине. Или вы против того чтобы Крым был Украинским?
Сепаратистов будет еще больше. Тут очевидно, что не желающих НАТО очень много и естественно они будут бороться.
Про маяки не смешите – недавно оставили два маяка и что? Судя по всеми Украина маяки использует как лишний повод к шумихе.
КОСТа
Свежо предание но верится с трудом.
В дальнейшем буду отвечать непосредственно по теме. И прошу всех, так же, придерживаться заданной темы.
Ви ж доросла і,гадаю,вихована людина,а діалог ведете ніначе ми з Вами з однієї пісошниці.Ви поспілкуйтесь з грузинами-мешканцями Сум,а не робіть висновків з російської та проросійської преси.
LIFE-UA ВЫ не следите за тем что говорится
я говорил о предстоящем размещении ПРО
А скандал уже есть
LIFE-UA ВЫ хоть имеете какое либо представление
о том что было в Грузии в 90-х годах
Я в то время там служил(5 лет) и видел
как Грузины выселяли целые осетинские
села-приходили бравые Грузины во двор,
очередь из автомата -30 минут на сборы
в одни руки не больше двух чемоданов.
все остальное -забирали . за дом давали
компенсацию-эквивалент что то около пятидесяти доларов
Если бы с Вами такое было да еще бы парочку родственников
пристрелили бы- тогда я бы посмотрел как бы вы относились
к Грузинам, их демократии, и к США которые их поддерживают
LIFE-UA ВЫ постоянно рассуждаете о том о чем ничего не знаете.