Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

L_e_h_@

New Member
Партія регіонів-чесна партія

Шановні друзі. Читаючи наш форум і газети, слухаючи телебачення, балачки звичайних громадян, я зрозумів, що у нас в державі люди надзвичайно добре піддаються зомбуванню розумних політиків. Тільки і чути, що Партія регіонів-це бандити, або як ще люблять говорити зеки. Ці балачки, шановні друзі тільки для бабусь на лавочці. До питань треба підходити з юридичної точки зору. Як казав наш президент Віктор Ющенко-бандити сидять у тюрьмах, а всі інші люди - чесні та законослухняні. Щоб назвати людину бандитом, треба щоб суд визнав її винною у скоєнні певного злочину згідно законодавства України. І ще раз кажу я та наголошую, Партія регіонів - це чесна, законослухняна партія, бо той, хто порушує закон - сидить у тюрьмі.
Звичайно, не секрет, що у Віктора Федоровича були 2 судимості. Справді це було так. Але 27 грудня 1978 року АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ виніс постанову про скасування судимостей Януковича. Ще раз підкреслюю Скасував. Пояснюю, це означає що Янукович був засуджений 2 рази, але помилково. Тобто він сидів, але помилково, нізащо. Просто Апеляційний суд підійшов до цього питання згідно закону, уважно були досліджені докази, опитані свідки, вирішені інші питання. Юридично Віктор Федорович - чесна та законослухняна людина. А якщо людину безпідставно обізвати бандитом, то на цю людину можна подати до суду. І все це згідно закону.:!: І сьгодні, ще ніхто не довів, що судимості Януковича - недійсні або сфальсифіковані.

Шановні громадяни, треба оцінювати людей не за їхніми красивими обіцянками, а за їх вчинками.:!:

Останнє редагування:

L_e_h_@

New Member
Ответ: Партія регіонів-чесна та законослухняна партія

Щодо НАТО можу наголосити, що Партія регіонів ніколи не була проти нього. Вона вважає просто недоцільно в найближчий час вступати до військових блоків. Бо якщо ми туди всупимо, що воно для кожного з нас дасть? У твоєї бабусі буде більша пенсія, зарплата у батьків або у тебе? Звичайно ні. Ми вважаємо що потрібно спочатку розібратися зі своїми внутрішніми проблемами. Нам що хто сь загрожує!? У менеу бабусі пенсія 500 грн. Те НАтО їй непотрібне. і так далі.
І до цього питання ми поставилися демократично. Пропонували винести питання Всуп до НАТО на референдумі. Що нехай люди самі визначиться.

А щодо Російської мови. То ми не проросійські. Я не бандит, я чесна порядна людина, законослухняна. Я народився в Україні. Ми патріоти України і за українську мову. Але так сталося історично, ще з СССР держ. мова у нас була російська. Багато людей приїхали з Росіїдо нас. В надії шукати краще життя. І такі люди є по всій Україні.
І до цього питання ми підійшли демократично, що нехай люди визначаться самі

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Партія регіонів-чесна та законослухняна партія

Щодо НАТО можу наголосити, що Партія регіонів ніколи не була проти нього. Вона вважає просто недоцільно в найближчий час вступати до військових блоків. Бо якщо ми туди всупимо, що воно для кожного з нас дасть? У твоєї бабусі буде більша пенсія, зарплата у батьків або у тебе? Звичайно ні. Ми вважаємо що потрібно спочатку розібратися зі своїми внутрішніми проблемами. Нам що хто сь загрожує!? У менеу бабусі пенсія 500 грн. Те НАтО їй непотрібне. і так далі.
І до цього питання ми поставилися демократично. Пропонували винести питання Всуп до НАТО на референдумі. Що нехай люди самі визначиться.

А щодо Російської мови. То ми не проросійські. Я не бандит, я чесна порядна людина, законослухняна. Я народився в Україні. Ми патріоти України і за українську мову. Але так сталося історично, ще з СССР держ. мова у нас була російська. Багато людей приїхали з Росіїдо нас. В надії шукати краще життя. І такі люди є по всій Україні.
І до цього питання ми підійшли демократично, що нехай люди визначаться самі
Спасиба! Много полезного узнал из Ваших разьяснений. Только вот никак не пойму, почему в 2003 году Партия регионов (почти в полном составе), проголосовала за Закон о сотрудничестве с НАТО, а сейчас как бы отказывается от своих слов. Нехорошо получается! Не политический ли характер приобретают нинешние их выступления, не хотят ли они отвести в сторону решение всех насущных вопросов? Мне, кажется что да! Вот такие вот разьяснения!

mangust

патріот
Відповідь: Партія регіонів-чесна партія

Звичайно, не секрет, що у Віктора Федоровича були 2 судимості. Справді це було так. Але 27 грудня 1978 року АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ виніс постанову про скасування судимостей Януковича. Ще раз підкреслюю Скасував. Пояснюю, це означає що Янукович був засуджений 2 рази, але помилково. Тобто він сидів, але помилково, нізащо.
Звичайно,не секрет,що судді Апеляційного суду Донецької області,яка ухвалила це рішення в 1978р.,на той час виповнилось 8(вісім)років.Досить вже дурити себе і людей.А Ахметов-член П.Р.-чесно заробив власні мільярди,і в 30(тридцять)років став найбагатшою людиною України.І чи не П.Р. проводила сепаратиський з'їзд в Северодонецьку,намагаючись розшматувати Україну?

L_e_h_@

New Member
Ответ: Відповідь: Партія регіонів-чесна партія

Звичайно,не секрет,що судді Апеляційного суду Донецької області,яка ухвалила це рішення в 1978р.,на той час виповнилось 8(вісім)років.Досить вже дурити себе і людей.А Ахметов-член П.Р.-чесно заробив власні мільярди,і в 30(тридцять)років став найбагатшою людиною України.І чи не П.Р. проводила сепаратиський з'їзд в Северодонецьку,намагаючись розшматувати Україну?
І ще раз підкреслюю, що поки що ніхто не довів, що ця постанова недійсна або сфальсифікована. Рішення суду - це закон і його треба виконувати. Якщо ця постанова недійсна то доведіть це. Роз'яснення цих постанов є в інтернеті.

Щодо Ахметова. Так він найбагатша людина України. З 90-х років акції підприємств зкуплялись задарма. І ніяких злочинів Ахмєтов не скоював.

Щодо Северодонкцька. Партія регіонів зробила багато помилок. Вона це зрозуміла і виправится. Я розумію, що є записи того зібрання. Сепаратизм - це саття кримінального кодексу України. Чому ж тоді Віктор Ющенко, самий чесний міністр МВС не посадили згідно закону всіх тих людей, які були на тому зібранні?
Можна зробити висновок, що якщо не засудили, то Партія регіонів-це чесна та законослухняна партія.

R

Radianta

Guest
Ответ: Янукович і Партія регіонів

L_e_h_@ , полностью поддерживаю!!:up:

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Так може Рінат і правою рукою Ахатя Брагіна (Аліка Грєка) не був? Може не після загадкового вибуху на стадіоні, в результаті якого загинув Алік Грєк, Рінат отримав у свої руки кримінальну імперію? А яким дивом на тому стадіоні не сидів поруч з Брагіним Ахмєтов, який завжди був біля свого "корєша", а в той день чомусь Ріната Леонідовича поруч не опинилось?
На роздуми не наводить?

З.І.: ваші можливі звинувачення у "помаранчевості" одразу відкину - нагорі святих немає: так чи інакше, але всі вони хапнули. От тільки хтось свої незаконні статки набув незаконними банківськими аферами чи махінаціями з газом, а хтось - у кривавих кримінальних війнах та рейдерських захватах промислових підприємств. От і вся різниця. Імена називати чи ви самі здогадаєтесь?

L_e_h_@

New Member
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Так може Рінат і правою рукою Ахатя Брагіна (Аліка Грєка) не був? Може не після загадкового вибуху на стадіоні, в результаті якого загинув Алік Грєк, Рінат отримав у свої руки кримінальну імперію? А яким дивом на тому стадіоні не сидів поруч з Брагіним Ахмєтов, який завжди був біля свого "корєша", а в той день чомусь Ріната Леонідовича поруч не опинилось?
На роздуми не наводить?

З.І.: ваші можливі звинувачення у "помаранчевості" одразу відкину - нагорі святих немає: так чи інакше, але всі вони хапнули. От тільки хтось свої незаконні статки набув незаконними банківськими аферами чи махінаціями з газом, а хтось - у кривавих кримінальних війнах та рейдерських захватах промислових підприємств. От і вся різниця. Імена називати чи ви самі здогадаєтесь?
Не можу з вами погодитися. Свої слова ви нічим не підтрердили. Це так тільки припищення, на яке можна подати до суду. Якщо це все так, чому ж не були зроблені показові справи на весь світ, що дійсно наприклад Ахмєтов визнаний винним у скоєнні певного злочину або інша людина і все згідно закону. Ось тоді буде інша справа. А так все це тільки балачки. Справу Колеснікова пам'ятаєте?! Зараз він депутат ВР, чесна порядна людина, якщо не так то доведіть це.

O_____OZ_____Z

Impressionist

Kramar

Прочитав мої думки в голос. Це саме я намагався написати у видаленній темі про те, що Партія Регіонів - чесна, та законослухняна партія.

Таку нісенітницю можуть поширювати тільки люди дошкільного віку, які читати не вміють.

Ви загляньте до партійного списку ПР у нас в Сумській Області. Я прочитав і мурахи по спині пробігли. Авжеж я маю на увазі не першу 10 списку.
Бувші "ПАЦАНИ" тепер не працюють, вони тепер члени Партії Регіонів. Тому що це надійний кулак для кримінальних груп усіх областей України і злочинці саме цю партію використовують як прикриття своєї темної діяльності.

O_____OZ_____Z

Impressionist

L_e_h_@

На доказ ваших святих виправдовувань в бік Партії Регіонів, доведіть будь ласка не бабусиними Казками, а документально, що суди які розглядали кримінальні справи членів ПР були на 100% неупередженими, на 100% чесними, на 100% професійними, на 100% не підкупленими.

Якщо ви не можете документами це підтвердити, то ви не маєте права і спростовувати слова Kramar.
Якщо вам просто нічим дрвести свої аргументи, то ваші слова теж можна розглядати як брехню та виправдовування злочинців.

Статус
Закрита.
Зверху