mangust
патріот
Відповідь: Ответ: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тот
Я,наприклад,почув Вашу думку стосовно пам'ятників Радянським воїнам,і,як Ви помітили,вона нівкого не викликала суперечки.А такім,як Жукови,Федорови,Косіори,Петровські-немісце на вулицях та площах.
ТОМУ І ВИНЕСЕНО ЦЕ ПИТАННЯ НА ОБГОВОРЕННЯ.Пробачте, але хто вам таке сказав що я сповідую комунІстичну ідеолгію, свої політичні вподобання я сформулюю як помірний націоналіст ,але це так к слов. тема носить назву "Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма", що це за памятники тоталітаризму, що на думку президента підпадає під це визначення, що під ци визначенням будуть розуміти місцеві чиновники, але я розумію в що це може вилитись, і мені стає страшно. так ви праві що пану Ульянову не місце на центральних вулицях міст, але й розламувати розбивати іх це теж не вихід, подивіться навязується один алгоритм мислення, але в нас є люди які думають інакше, у нас є люди середньго віку, та більш старщі які на повному серьйозі, дивлячісь що в нас твориться в ВРУ та в політиці в цілому, прагнуть щоб в Україні був такий лідер як Сталін, так що до питання з памятниками треба підходити обережно.
Я,наприклад,почув Вашу думку стосовно пам'ятників Радянським воїнам,і,як Ви помітили,вона нівкого не викликала суперечки.А такім,як Жукови,Федорови,Косіори,Петровські-немісце на вулицях та площах.
Останнє редагування: