Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тот

Пробачте, але хто вам таке сказав що я сповідую комунІстичну ідеолгію, свої політичні вподобання я сформулюю як помірний націоналіст ,але це так к слов. тема носить назву "Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма", що це за памятники тоталітаризму, що на думку президента підпадає під це визначення, що під ци визначенням будуть розуміти місцеві чиновники, але я розумію в що це може вилитись, і мені стає страшно. так ви праві що пану Ульянову не місце на центральних вулицях міст, але й розламувати розбивати іх це теж не вихід, подивіться навязується один алгоритм мислення, але в нас є люди які думають інакше, у нас є люди середньго віку, та більш старщі які на повному серьйозі, дивлячісь що в нас твориться в ВРУ та в політиці в цілому, прагнуть щоб в Україні був такий лідер як Сталін, так що до питання з памятниками треба підходити обережно.
ТОМУ І ВИНЕСЕНО ЦЕ ПИТАННЯ НА ОБГОВОРЕННЯ.
Я,наприклад,почув Вашу думку стосовно пам'ятників Радянським воїнам,і,як Ви помітили,вона нівкого не викликала суперечки.А такім,як Жукови,Федорови,Косіори,Петровські-немісце на вулицях та площах.

Останнє редагування:

lyolia

Забанен
Ответ: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма.

Это кто так решил? А я утверждаю обратное - "украиножеру" бандере и прочим бандерлогам и мазепам не место на площадях.

O_____OZ_____Z

Impressionist
Ответ: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма.

Это кто так решил? А я утверждаю обратное - "украиножеру" бандере и прочим бандерлогам и мазепам не место на площадях.
А кому место? Не почерпнул ни капельки информации о вашем мнении из вашего комментария.

Может Вам памятник стоит установить, как активному борцу против тех кого вы лично даже не знаете.
Если Мазепе нельзя, то может давайте вернем памятники Столыпину или Николаю II.

На каком основании тогда поставлены памятники лидерам Большевистской партии.

Мое ИМХО памятники нельзя сносить никакие. Но обязательно нужно ставить новые. Так как каждое время оставляет после себя какие то следы мнений той или иной эпохи. Но не в коем случае не оставлять после себя руины. Как это делали большевистские и коммунистические бандиты.

O_____OZ_____Z

Impressionist

"сутенёрское желание подложить свою любимую под заокеанского хозяина"

Вульгарщина чистой воды. А у вас, интересно, существует другой хозяин под которого вы подкладываете (мои извинения только в контексте цитаты пишу), который вам прочитал молитву о том, что Мазепе ни в коем случае нельзя ставить памятник на територии Украины.
Просто у вас от кого то же есть эта информация о Мазепе, так как я подозреваю, что вы его лично не знаете.

lyolia

Забанен

"сутенёрское желание подложить свою любимую под заокеанского хозяина"

Вульгарщина чистой воды. А у вас, интересно, существует другой хозяин под которого вы подкладываете (мои извинения только в контексте цитаты пишу), который вам прочитал молитву о том, что Мазепе ни в коем случае нельзя ставить памятник на територии Украины.
Просто у вас от кого то же есть эта информация о Мазепе, так как я подозреваю, что вы его лично не знаете.
Разумеется. Предвосхищая Ваш вопрос, отвечу: источник украинский фильм о мазепе. Вам, как человеку изучающему историю, вероятно известны факты, руководствуясь коими, я так безаппеляционно отзываюсь об этом иуде. Для людей несведущих вкратце изложу:

1.Получил булаву гетьмана лобызая ботфорты Петра1. (нынче так ненавидимого.)
2.Ради алмаза оклеветал перед царём московским своего кума, козацкого писаря, которого
затем предательски убил.(Отца изнасилованной им дочери)
3. Совратил несовершеннолетнюю свою крёстницу.(Девочка сошла с ума.)

4. Клятвопреступник. Преступил клятву данную на Библии в верности
царю.
5.Удирая, украл козацкую казну.(весь джентельменский набор.)
6.Был предан анафеме
Амнистирован нынешней властью за предательство москальского царя.

Останнє редагування:

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитариз

Амнистирован нынешней властью за предательство москальского царя.
Аж ніяк. Ім"я Гетьмана України Івана Мазепи шанується нині через те, що це була людина дуже освічена, талановита, геній дипломатії, меценат і поборник української освіти та людина, яка збудувала в Україні чи не найбільше церков (в тому числі Богоявленський та Миколаївський собори в Києві). Доречі, стіни Києво-Печерської лаври, в якій проклинають ім"я Івана Мазепи, збудовані саме ним.
З його ім"ям пов"язаний архітектурний стиль козацького ("мазепинського" барокко).
Саме Мазепа добився від Петра І підвищення статусу Києво-Могилянського колегіуму до академії.
Новообрані Президенти України складають присягу на Євангелії 1561 року, яке було подаровано Мазепою кафедральному собору в Переяславі.
Життя Мазепи надихнуло багатьох митців світової культури ХІХ ст. (Байрона, Гюго, Словацького, Ліста, Вагнера) на створення творів.
Це я перелічив далеко не всі заслуги славетного гетьмана України Івана Степановича Мазепи.
Але для вас, звичайно, це нікчемна людина.

Ориген

в пути

яка збудувала в Україні чи не найбільше церков (в тому числі Богоявленський та Миколаївський собори в Києві). Доречі, стіни Києво-Печерської лаври, в якій проклинають ім"я Івана Мазепи, збудовані саме ним.
Еще молимся о блаженных и приснопамятных создателях святые обители сея...(Сугубая ектения 6 прошение)

Ориген

в пути

Можна спитати, а якої саме нації?
Ваш сарказм недоречний, я патріот Украіни.
Але є "патріоти на всю голову", вони є в кожній нації, але є помірні патріоти - люди які на благо держави, на благо своєї Батьківщіни, можуть брати гарні речі як з Росіі, так і з Заходу.
А в нас виходить так, що ступінь патріотизму визначається ступенем ненавісті до Россії. Жодна добра справа не вибудується з ненависті.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тот

Але є "патріоти на всю голову", вони є в кожній нації, але є помірні патріоти - люди які на благо держави, на благо своєї Батьківщіни, можуть брати гарні речі як з Росіі, так і з Заходу.
А в нас виходить так, що ступінь патріотизму визначається ступенем ненавісті до Россії. Жодна добра справа не вибудується з ненависті.
Щоб творити ДОБРО,потрібно перш за все їм володіти.
Чи була ДОБРОТА у тоталітарих червоних вждів та вождиків,у яких всі руки в крові?

Останнє редагування:

Terminus

where death is most alive

Отлично сказано. Согласен с каждым словом.

Добавлю, только, что есть разные патриоты. Вот, например, среди оппонентов есть патриоты стран, в которых независимые государства рассматривают как объект для то ли порабощения, то ли захвата и разгрома, то ли использования в своих целях. Достаточно взглянуть на явно непатриотические, диагонально- противоположные, сказал бы, пяткозализательские речи этих "патриотов":
У нас за работу никогда не будут платить чесно. Так как в США нет понятия кидал и там люди не наживаются на труде других.
Будем думать, что эти невежественные люди заблуждаются. Сложно представить, что в пиндостане нет кидал и олигархическая верхушка не наживается на труде других. Также будем надеяться, что когда эти сомнительные личности съедут в такой любимый америкосский рай, в Украине останется много трезвомыслящих людей, чтобы за работу стали платить честно, как минимум.

Зверху