Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

2 lyolia: чого конкретно ви хочете? Щоби всі користувачі розділу "Політика" зверталися до вас на "ви"?
Якщо так, то може просто варто вказати свій вік у власному профілі на форумі? Може корінь проблеми в тому, що форумчани сприймають вас як рівного, а ви насправді старше за віком?
З.І.: мені особисто не дуже подобається, коли до мене звертаються на "ви".

Terminus

where death is most alive
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

2 lyolia: чого конкретно ви хочете? Щоби всі користувачі розділу "Політика" зверталися до вас на "ви"?
Якщо так, то може просто варто вказати свій вік у власному профілі на форумі? Може корінь проблеми в тому, що форумчани сприймають вас як рівного, а ви насправді старше за віком?
Ну, что тут сказать... Обращение на "Вы" - элементарное условие беседы уважающих друг друга собеседников. Отнюдь не дань возрасту. Не позорьтесь. ... Или Вы не предполагаете к себе уважение?

З.Ы. С этого момента, специально по твоей просьбе, буду общаться с тобой на "ты".

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Речь вовсе не обо мне. О себе я как нибудь позабочусь.Более того, я довольно самоироничен, чтобы болезненно воспринимать в свой адрес язвительные реплики. Обратите внимание как обращаются к другим пользователям. Думаю подобное хамство не красит этот раздел.
Если же Вас лично интересует мой возраст, могу скинуть в личку.=)

Kramar

Іван Богун

2 Terminus: дякую. Так мені зручніше.
2 lyolia: мені це не цікаво. Просто звернення на "ти" - це формат "рівний - рівному", до якого я більш звичний. Але все ж таки у спілкуванні зі значно старшими від мене людьми я звик звертатися на "ви". Я не вважаю звернення на "ти" хамством - є набагато образливіші слова.
З.І.: доречі, наші пращури - давні слов"яни зверталися на "ви" лише до ворогів. А звернення "ти" було проявом поваги і дружнього ставлення.

bsv

Странник
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

По моему это вопрос воспитания. Воспитанный человек всегда говорит незнакомому человеку ВЫ даже если он младше его. Не раз было со мной, когда гораздо старше по возрасту и по положению в обществе люди обращались ко мне на Вы. Честно действительно как-то не ловко, но так требует воспитания, если назвать незнакомого человека на ты, это считается как недостаток воспитания и можешь показать себя с негативной стороны. Особенно в обществе культурных людей.

По моему тут дело не в возрасте, а в банально в культуре, точнее в бескультурье

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Особливо мене звернення на "ти" також ніяк не зачипає, якщо звісно саме звернення не утримує неповажливих вислословів. Але у тому випадку і "Ви" ніяк його не змінює.
Тому вважаю що боротьба з ветряними млинами у обов'язки модератора не входе. Якщо починати якось боротись у розділі зі зверненнями на "ти", то доведеться і взагалі відаляти і повідомлення з будь якими неповажливими висловами. Ви ж першими скажете, що це буде порушенням вашої свободи слова. Тому вибачте, але, якщо Вам не подобається звернення на "ти" від когось, зробить йому особисто зауваження. оффтопом це вважатись не буде. А далі вже від його особистої культури залежить, як він це зауваження сприйме.

хто б для мене укр. мовою на рос. форумі писав :lol:

був на Гродненському форумі там половина повідомлень білоруською. зрозуміло до 95 % змісту написаного, ніяких проблем.

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Просьба писать по-русски. Это важно, т.к. политические форумы часто читают славяноязычные респоденты, которые нерусских языков не понимают или органически не переносят. Пожалуйста, уважайте других людей.
Ви просите поважати інших людей і навіть не помічаєте, що у вашому повідомленні міститься образа україномовних людей. Будь ласка, поважайте право українців на власній землі говорити власною мовою. Вона не настільки відмінна від російської, щоб не розуміти її. Ми ж чомусь білоруську розуміємо, хоча не вивчали її ніколи.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

А-у! Модераторы, это новое веянье такое, что разные быковатые субъекты (другого слова не нахожу!), общаяясь с другими форумчанами, тыкают напропалую. И не нужно говорить, что обращение на "ты" - интернетовское "наследие". В таком случае пора объявить амнистию падонкавскому сленгу. Либо переименовать раздел в "Стойло для быкоты и прочего хамла..." Уже неоднократно слышал возмущённые реплики знакомых, имевших неосторожность, заглянуть в раздел политика. Такое впечатление, что правила вежливого обращения существуют лишь для модераторов, помощников и небольшого количества пользователей. Позорище!!! Выборная лихорадка закончилась,- принимайте меры!:furious:
Абсолютно справедливо! Вихована людина, ніколи не скаже незнайомцю "ти". Вихована людина може сказати незнайомцям , назвати їх "параноиками вашингтонского разлива", "быковатые субъекты", "хламом" а також обурюються з приводу . Але "ти" -цього вихована людина ніколи не скаже. Адже саме цього вимагають
правила вежливого обращения
Але, нажаль, наші модератори з цими правилами незнайомі. І в цьому "виховані люди" бачуть першопричину - "модераторський сифіліс". Який жах!!! Шановні модератори, робіть що небуть, а то перед пацанами... пардон, перед вихованими людьми незручно якось.

Останнє редагування:

lyolia

Забанен

Абсолютно справедливо! Вихована людина, ніколи не скаже незнайомцю "ти". Вихована людина може сказати незнайомцям , назвати їх "параноиками вашингтонского разлива", "быковатые субъекты", "хламом" а також обурюються з приводу . Але "ти" -цього вихована людина ніколи не скаже. Адже саме цього вимагають Але, нажаль, наші модератори з цими правилами незнайомі. І в цьому "виховані люди" бачуть першопричину - "модераторський сифіліс". Який жах!!! Шановні модератори, робіть що небуть, а то перед пацанами... пардон, перед вихованими людьми незручно якось.
Вы,Ф.М., никак, все эпитеты воспринимаете на свой адрес? Любопытно. Насколько помню, я не обращался к конкретной особе. Я высказал свою точку зрения, пусть резкую, но не переходящую на личности. Если же кто-то путём логических, либо алогических умозаключений проводит
паралель с собственной персоной, увы. Обращайтесь, всегда буду рад уточнить своё высказывание или откорректировать Ваши домыслы.

Останнє редагування:
Зверху