Відповідь: Історія держав
Ще хочу привернути увагу до цього краткого документального фильму про Олександра Грекова:
ed2k://|file|heneral_Hrekov_by_Vic.avi|277208472|E192F50674A008376F4D5CB473F4384C|h=2L6IFFGPRIJEUDJ24DB4XOZ4KAVNYIJG|/
Викладен на Соларі:
You must be registered for see links
Я навить про нього ніколи і не чув. А він наш земляк - народився в Собічі у той час Новгород-Сіверського району, а зараз Шостинського.
Взагалі дивишся про те, що відбувалось у нас у 1917-1921 роках, і все більш переконуєшся у думці, що в тому що далі трапилось українськи лідери винні не менш ніж комуністична влада. Не можу навить уявити, як можна мати окремо стільки толановитих лідерів і полководців, а разом мати повний безлад і програти все що можно. Невже, якщо б Петлюра, Грушевський, Махно, лідери Універсалу та Ради, на перше місце поставили не своє бачення подальшого розвитку, а незалежність і державність України, сталось так що купка комуністов згодом почала знищувати українців? І гірше за все, те що дивишся на сучасних политиків і бачеш те ж саме. На першому місті якісь особисті речи - рейтінг, влада, гроши, дачи, будинки. Скільки ще цей землі потрібно Голодоморів, монголо-татарських навал, щоб вона почала народжувати людей, яки б думали за неї?