ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Merime

New Member
Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

Просто треба вийти за межі радянських стереотипів і обирати не політиків, а ідеологію
Виходячи із цієї слушної думки (не можна ж серйозно ставитись до вибору партії через не завжди вмотивовану симпатію чи антипатію до його лідера), я й зробив вибір на користь однієї з ідеологічних партій (яких до речі, всього дві - націоналісти й комуністи). Комуністи, до речі, давно вже виродились і перетворились на прихвостнів великого капіталу. А націоналізм - це ідеологія здорового майбутнього. Майже в кожному європейському парламенті є партія націоналістів, які хоч і не грають першу скрипку, все ж долучають свій голос до загального рішення. Саме таким і має бути наш парламент, де окрім капіталістичних мегапартій буде ще й група людей, які будуть совістю нації.

Merime

New Member

всем нужны власть и деньги
Влада, це зрозуміло, партія для того й створюється, щоб вибороти владу. А от гроші - це велика проблема нашої політики, яка попри декларації про відділення влади і бізнесу, все глибше втягується в економічно-політично-корупційні схеми. Вихід - обирати тих, хто не має в списках олігархів.

_S_A_N_Y_A_

Форумчанин

Тягныбок, ничё так, но прохождение его партии в парламент - очень уж сомнительно, поэтому буду голосовать за НУНС. Скажем так, половина НУНСа канеш полное гавно, но вера в президента еще есть, демократический президент всё-таки, что там не говори. Путин бы уже всех неугодных порешил бы или тот же Лукашенко с оппозицией.

Merime

New Member

Тягныбок, ничё так, но прохождение его партии в парламент - очень уж сомнительно, поэтому буду голосовать за НУНС.
Я теж так думав, але
половина НУНСа канеш полное гавно
а друга й так пройде. Так само й БЮТ - вони гарантовано проходять. Але ж треба й іншим поступатися місцем.

демократический президент всё-таки, что там не говори.
Сподіваюсь, що Тягнибок знайде порозуміння з Президентом.

Тягныбок, ничё так, но прохождение его партии в парламент - очень уж сомнительно
Я давно симпатизував націоналістичний ідеології, а дізнавшись про масовану підтримку "Свободи" на Галичині, де в окремих регіонах, вони набирають до 35 відсотків, та про велику кількість їх симпатиків в Києві та інших містах ( та й в Сумах їх немало), я вирішив долучити свій голос. Може з того пива й буде диво:D

mi][a

Человеку нужен человек

Влада, це зрозуміло, партія для того й створюється, щоб вибороти владу. А от гроші - це велика проблема нашої політики, яка попри декларації про відділення влади і бізнесу, все глибше втягується в економічно-політично-корупційні схеми. Вихід - обирати тих, хто не має в списках олігархів.
откуда у "свободы" деньги на предвыборную агитацию? =)
в списках олигархов может и нет, но люди от немалого бизнеса там наверно есть или ставленники олигархов )

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

откуда у "свободы" деньги на предвыборную агитацию? =)
в списках олигархов может и нет, но люди от немалого бизнеса там наверно есть или ставленники олигархов )
Нещодавно читав газету "Свободи", дізнався просто про вражаючий факт - у них є свій мільйонер. І це..........Богдан Бенюк. Невже на мистецтві так можна піднятись? Хоча, якщо провідний актор...
Свобода, як на мене, повинна бути представлена в парламенті.

united

lifelong United supporter
Відповідь: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

Я прихильно ставлюся до "Свободи". Були б у неї шанси потрапити до Ради - мабуть, голосував би за них. А так - марно витрачений голос. Хоча... ще остаточно не вирішив :)

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Відповідь: Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяет

Нещодавно читав газету "Свободи", дізнався просто про вражаючий факт - у них є свій мільйонер. І це..........Богдан Бенюк. Невже на мистецтві так можна піднятись? Хоча, якщо провідний актор...
Свобода, як на мене, повинна бути представлена в парламенті.
денег актера, пусть даже миллионера врятли хватит на предвыборную агитицию...
фразы "у нас есть свой миллионер(банкир, депутат)" часто используются политическими и религиозными организациями

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

Я навпаки сказав, що у них мільйонер лише один. Звідки в них ще гроші - то вже їх справа, напевно є симпатики та прихильники, які діляться. Принаймні я майже не бачу їх реклами в ЗМІ (бачу, але вона просто перебуває в постнійній "рекламній тіні" за рекламами в першу чергу ПР, а потім вже інших).

mi][a

Человеку нужен человек

Я можу зрозуміти українофобів, які не підтримують "Свободу", але чому прихильники "помаранчевих" так бояться патріотично налаштованної партії? Чи вам забили баки пропагандою, яка рівняє націоналізм і фашизм? Зараз набагато більшу загрозу становить зовнішній неоімперіалізм та культивований серед українців космополітизм.
"свобода", бют, рп, ну, хоть еще кто-то - одинаковы, всем нужны власть и деньги

самую большую угрозу среди украинцев представляет пофигизм

Зверху