ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Merime

New Member
Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

а ты уверена что это не засланный казачок?
А ти в чомусь можеш бути на 100 % впевнена?

Мої переконання грунтуються на необхідності уведення в парламент правої еліти, яка сповідує консерватизм. Якщо це буде Тягнибок - чудово, ні - з'явиться інший. Час того вимагає.
Його партія дія з 1995 року і виявила себе послідовною.
Якщо є сумніви чи питання, в Олега є особистий форум, де він дає відповіді усім бажаючим:

Life-ua

+ плюс - минус

а ты уверена что это не засланный казачок?
Ты наверное не знаешь кто такой Тягнибок , он в своё время по мажоритарному округу в парламент проходил , во время революции 2004-го года никогда не забуду кадры как он будучи депутатом наиболее радикально помогал - но не господину Ю. а идеологически (кадры возле входа в Раду понравились как они туда прорывались)

Засланный казачок - это что-то сеюминутное взятое не от куда проплаченное за деньги . (к Тягнибоку это врядли припишешь , поскольку его позиция с покон веков всем известна , просто парень бывает перегибает в некоторых вещах)

Apelsin4ik

When I close my eyes...

Мудрейшее решение Ющенко - что он не взял в мегаблок тягныбока, кун и других националюг.
Ну а насчет тягныбока - то найдите несколько отличий его "идеологии" от "Майн Кампф" - буду благодарен.
Я просто в восторге от Катеринчука и Яценюка.Эти ребята олицетворяют будущее страны.
Особенно понравилось наблюдать на съезде НУНС за взрывом емоций у прекрасной половины, когда они увидели Катеринчука.

lyolia

Забанен

Мудрейшее решение Ющенко - что он не взял в мегаблок тягныбока, кун и других националюг.
Ну а насчет тягныбока - то найдите несколько отличий его "идеологии" от "Майн Кампф" - буду благодарен.
Я просто в восторге от Катеринчука и Яценюка.Эти ребята олицетворяют будущее страны.
Особенно понравилось наблюдать на съезде НУНС за взрывом емоций у прекрасной половины, когда они увидели Катеринчука.
Мой пост, где я сравнивал идеологию тягныбока с "Майн кампф" Цензор почемуто удалил.( модератор и цензор - понятия разные.) С эим постом Апельсинчика согласен на сто процентов, и если передомной станет дилемма за кого отдать свой голос, решение будет не в пользу тягныбока.

Merime

New Member

.
Не завантажуйте інших, займіться цим самостійно. Про результати повідомте після того, а не до того.

nvm

Member

Добре, що "свобода" не в цьому блоці, бо повторила б долю Народного руху.

mi][a

Человеку нужен человек

никому... никто не заслуживает доверия

зы: про партию "свобода" есть немного в

Merime

New Member

Я можу зрозуміти українофобів, які не підтримують "Свободу", але чому прихильники "помаранчевих" так бояться патріотично налаштованної партії? Чи вам забили баки пропагандою, яка рівняє націоналізм і фашизм? Зараз набагато більшу загрозу становить зовнішній неоімперіалізм та культивований серед українців космополітизм.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

Я можу зрозуміти українофобів, які не підтримують "Свободу", але чому прихильники "помаранчевих" так бояться патріотично налаштованної партії? Чи вам забили баки пропагандою, яка рівняє націоналізм і фашизм? Зараз набагато більшу загрозу становить зовнішній неоімперіалізм та культивований серед українців космополітизм.
+1.

Kramar

Іван Богун

генерал Петров називає інтернаціоналістів-космополітів відверто: інтернацисти. А націоналізм (не нацизм і не шовінізм!!!) - це абсолютна здорова ідеологія для держави, яка хоче бути сильною. Просто треба вийти за межі радянських стереотипів і обирати не політиків, а ідеологію

Зверху