Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Герои УПА
Про те, що в районах, де діяло УПА і де "мордувало" населення, УПА найбільше і шанують - говорити зайвий раз не треба. Про це свідчать вчинки та дії: іменами воїнів УПА називають вулиці, їм ставляють пам"ятники, з місцевих бюджетів виділяють кошти на пільги для колишніх вояків УПА (раз це не хочуть зробити на державному рівні). І ніхто не протестує, ніхто не обурений (крім 5-ї колони в образі комуністів та кремлівських вигодовуванців і то в Криму). Навіть просто треба поспілкуватись з жителями Галичини, Волині, Поділля... Вони шанують пам"ять своїх героїв.
Ви хочете історичний приклад "под флагом УПА"? Будь-ласка: "Коли б я мав в своєму розпорядженні таку армію, як УПА, жоден німецький чобіт не топтав би французьку землю" (Шарль де Голь, Голова французького антигітлерівського опору, двічі президент Франції).
Доречі, Ви так і не прокоментували наведені мною цифри знищених українців від рук фашистів і під "світлою ідеєю"
побудови комунізму. Так що не слід лаяти лише фашизм, треба подивитись, що було реально жахливіше. Та й сам фашизм постав не без допомоги СССР.
Схоже на вправу для школи: "Поставте речення в такому порядку, щоби вони утворили текст". Ось лише як я не крутив, але текст з купи написаних Вами слів не виходить.Какой же тут порадокс? Это в СМИ подают так как вы написали. Как на самом деле трудно говорить. Но к большинству поддерживающих УПА относить я бы не стал. Потом там еще не забыли зверства УПА. Просто про них не говорят.
А говорят там, громче всех, националистические движения, под управлением полит сил, они же их спонсируют.
И подняли вопрос УПА – из политических мотивов.
Про те, що в районах, де діяло УПА і де "мордувало" населення, УПА найбільше і шанують - говорити зайвий раз не треба. Про це свідчать вчинки та дії: іменами воїнів УПА називають вулиці, їм ставляють пам"ятники, з місцевих бюджетів виділяють кошти на пільги для колишніх вояків УПА (раз це не хочуть зробити на державному рівні). І ніхто не протестує, ніхто не обурений (крім 5-ї колони в образі комуністів та кремлівських вигодовуванців і то в Криму). Навіть просто треба поспілкуватись з жителями Галичини, Волині, Поділля... Вони шанують пам"ять своїх героїв.
Куди вже більше тоталітарної сили, ніж Вашми раптом полюблені комуністи: лише одна партія, лише одна ідеологія. За часів совка Ви б так запросто не сміли б розкрити рота, лише у себе на кухнях були всі сміливі. Ще раз повторюсь - дуже хочу, щоби інколи держава ось для таких "сміливців" влаштовувала "історичні екскурсії" типу "Назад в СССР". Щоби вони хоча б трішечки згадали, що таке реальний тоталітаризм.Национально тоталитарные силы идут к власти, а прейдут к фашизму (если конечно прейдут) И исторического примера под флагом УПА трудно еще найти. .
Ви хочете історичний приклад "под флагом УПА"? Будь-ласка: "Коли б я мав в своєму розпорядженні таку армію, як УПА, жоден німецький чобіт не топтав би французьку землю" (Шарль де Голь, Голова французького антигітлерівського опору, двічі президент Франції).
Доречі, Ви так і не прокоментували наведені мною цифри знищених українців від рук фашистів і під "світлою ідеєю"
побудови комунізму. Так що не слід лаяти лише фашизм, треба подивитись, що було реально жахливіше. Та й сам фашизм постав не без допомоги СССР.
Невже? Як на те пішло, то Україна більше монолітна (національно, історично, культурно) держава, ніж Росія. Але там запросто можна почути: "Россия только для русских". Почекайте трішечки, дожевемо до 4-го листопада, подивитесь на черговий парад "неунижающих другие нации" в Росії.При этом забывают, что Украина многонациональная страна. И возвысить одну нацию, не унизив другую, не возможно.