Grosso
wonderwall
Відповідь: ПР готовит референдум
З виступу "Квартал-95".
Пародія на групу "Любэ". Улюблений гурт Януковича "По любэ" співає пісню про потенційне надання російській мові статусу державної.
"Ждёт Севастополь, ждёт Одесса, ждёт Алчевск... Всё!".
Щодо референдуму: до мене вже заходили. Не підтримав...
По перше, не проведуть, навіть якщо зберуть необхідну кількість підписів (нічого, окрім піару "Партії" Регіонів), по друге, друга державна мова нам не потрібна за багатьма причинами (зокрема, дискомфорту щодо свого спілкування російською не відчуваю взагалі); мовне питання перебільшене, введення другої мови лише посилить розкол нашої держави, etc... А питання вступу до НАТО не варто вирішувати зараз.
А те, що англійською в інеті пишу, а у повсякденному житті нею не послуговуюся, це теж привіт мене докоряти?
З виступу "Квартал-95".
Пародія на групу "Любэ". Улюблений гурт Януковича "По любэ" співає пісню про потенційне надання російській мові статусу державної.
"Ждёт Севастополь, ждёт Одесса, ждёт Алчевск... Всё!".
Щодо референдуму: до мене вже заходили. Не підтримав...
По перше, не проведуть, навіть якщо зберуть необхідну кількість підписів (нічого, окрім піару "Партії" Регіонів), по друге, друга державна мова нам не потрібна за багатьма причинами (зокрема, дискомфорту щодо свого спілкування російською не відчуваю взагалі); мовне питання перебільшене, введення другої мови лише посилить розкол нашої держави, etc... А питання вступу до НАТО не варто вирішувати зараз.
ганьба! -1. Такої неповаги до країни, у який живеш, я ще не бачив...Украина не будет свободным государством - пока в ней не будут править Украинцы и процветать Украинский язык и культура
такая украина возможна, но в границах западных областей! дерзайте!
украинцы! начните с себя, а то здесь виртуальных мовнюков до ... а тех кто реально мову использует-единицы да и те на других разделах форума про нее забывают...
А те, що англійською в інеті пишу, а у повсякденному житті нею не послуговуюся, це теж привіт мене докоряти?