ПР готовит референдум

• Автор теми bsv
  • Дата створення

За или против?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    55

bsv

Странник
Выборы это не панацея. Существенно, после выборов ничего не изменится. Противостояние продолжатся. Не важно, какая будет коалиция и кто с кем, все равно никто из сторон сдаваться не собирается. Украину в будущем, ждут еще более захватывающие серии.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: ПР готовит референдум

И ежели каким-то чудом референдум все же состоится. То про вступление в НАТО можно забыть годков так на 10ть. Социологи показывают, что не желающих туда вступать возросло. И тут опять это на руку ПР, так как они против вступление и воля народа в данном вопросе совпадет с курсом партии ПР, что скажется только положительно на рейтинге этой полит силы.
Проти, кажете? А Ви не разу не чули, як Ваш улюблений Янукович, заграваючи з ЄС, стверджував, що Україна буде рухатись в європейському та євроатлантичному напрямку? Особисто я чув. А ось такі коливання курсу "Тому, що послідовний!", а також "Донбас порожняк не гонит!".

ЗЫ: Понимаю недовольство БЮТ и НУ-НС, не приятно когда кумиры проигрывают. Та еще с треском
Неприємно, коли намагаєшся вести дискусію, як доросла людина, а у відповідь бачиш ось такі наміри будь-якою ціною кольнути БЮТ та НУНС.

bsv

Странник
Фокс Малдер
-он такой же «улюблений» как и вам.
-Помню как Янукович заявил, на саммите в ЕС, что Украина не готова вступать в НАТО, тогда еще шумиха была. И президент не довольный был таким заявлением. Если это по вашему заигрывать с ЕС, то слышал.
Неприємно, коли намагаєшся вести дискусію, як доросла людина, а у відповідь бачиш ось такі наміри будь-якою ціною кольнути БЮТ та НУНС.
Да вы еще собственно ничего не сказали. Как всегда выскачите из оффлайн и критиковать…

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: ПР готовит референдум

-он такой же «улюблений» как и вам.
-Помню как Янукович заявил, на саммите в ЕС, что Украина не готова вступать в НАТО, тогда еще шумиха была. И президент не довольный был таким заявлением. Если это по вашему заигрывать с ЕС, то слышал.
Не я його захищаю, та гостро злословлю проти його опонентів.
Щодо його висловлювань по НАТО... Потім він також казав, що народ України має односторонню поінформованість по НАТО, і що треба донести до мас реальну і об"єктивну інформацію про цей блок (принаймні так він пояснював свої слова на саміті).
Ще раз наголошую, що він також говорив про європейські та євроатлантичні перспективи України. Особливо це відбувалось на зустрічах з представниками ЄС (політологи казали, що таким чином він намагається вирвати у Ющенка монополію на "європейскість").

bsv

Странник
Фокс Малдер
Не я його захищаю, та гостро злословлю проти його опонентів.
Не все так, как вам кажется.

Про НАТО - Что вы пытаетесь доказать? Что ПР за вступление в НАТО? Интересно знает ли об этом сама Партия Регионов.

Life-ua

+ плюс - минус
Про НАТО - Что вы пытаетесь доказать? Что ПР за вступление в НАТО? Интересно знает ли об этом сама Партия Регионов.
Вот насмешили :finest:

Янукович ещё как знает Куда Украине нада двигатся :

Віктор ЯНУКОВИЧ: Вступ до НАТО продовжує залишатися нашою метою

-------------------------------------------------------------------------

Frankfurter Allgemeine Zeitung, 27 жовтня 2006, переклад ІноСМІ.Ru

--------------------------------------------------------------------------

Колишній фальсифікатор виборів повернувся до влади: через два роки після помаранчевої революції в Україні Віктор Янукович знову очолив уряд. В інтерв'ю F.A.Z. він розказує про повстання, демократію, Євросоюз і НАТО.

— Пане прем'єр-міністре, два роки тому в Україні відбулася помаранчева революція. Уряд, який ви тоді очолювали, був вимушений піти у відставку через очевидне підтасовування результатів виборів. Цього літа ви повернулися до влади. Як ви сьогодні оцінюєте ті події? Чи була революція справедливою боротьбою за свободу, а не спробою перевороту за підтримки Заходу, як стверджували тоді ваші прихильники?

— Розумієте, за всі роки незалежності, аж до 2004-го, наше суспільство пережило багато неприємного. Найважливішим аспектом при цьому був розпад СРСР. Крім того, держави на пострадянському просторі мусили впоратися з переходом до ринкової економіки. Для нашої країни це стало подвійним навантаженням. Тому криза в Україні тривала майже 10 років. Зарплати скоротилися на чверть, промислове виробництво — на 40%, а рівень інфляції загрожував переступити 10 тисяч відсотків.

— Чи було народне повстання 2004 року лише бунтом бідноти? Чи політичні причини все-таки мали місце?

— Тодішня система державного управління справді була неефективна й авторитарна. Тоді вся влада була зосереджена в руках однієї людини — президента.

— Ви були частиною цієї системи, прем'єр-міністром при президентові Кучмі.

— Сьогоднішній Президент Ющенко також був прем'єром при Кучмі, цю посаду обіймала і Юлія Тимошенко. Ми всі працювали в одній і тій же системі — зрештою, іншої просто не було. Так, безсумнівно, ми були її частиною. Однак питання в іншому: чи були ми задоволені цим? Принаймні я не був задоволений. І тому я зробив усе можливе для того, щоб цю систему змінити. Будучи прем'єр-міністром, я підготував реформу Конституції, що передбачає парламентсько-президентську форму державного устрою, інакше кажучи, дуже «європейську», демократичну й ефективну модель.

Однак нам не вдалося своєчасно втілити в життя цю реформу. Нагромадилося негативне ставлення людей до влади. Той факт, що тоді саме я обіймав посаду прем'єра, не є причиною. Значна частина населення мене підтримувала, а економічні показники були найкращими за весь час незалежності. У 2004 році зростання економіки становило понад 12%. Розмір пенсій збільшився вдвічі, доходи зростали. Коли я в той час розмовляв із людьми, вони нічого не говорили про помилки мого уряду. Вони лише говорили, що треба змінити систему влади, — і я був повністю згоден.

— І все-таки, під час президентських виборів 2004 року, де вашим конкурентом був Ющенко, спостерігачі ОБСЄ відзначили масштабні фальсифікації результатів на вашу користь.

— Фальсифікацій там не було, були порушення правил — при цьому теж не настільки серйозні, як заявляли з метою пропаганди. У суді нічого не було доведено.

— Верховний Суд визнав результати виборів через обвинувачення у фальсифікації недійсними. Ви визнаєте вашу особисту відповідальність за це?

— Повторюю: фальсифікацій не було, хоча порушень я не заперечую. Масової фальсифікації так і не довели. Тогочасне рішення Верховного Суду сьогодні варто розглядати не як юридичне, а як політичне. Парламентські вибори, що відбулися в березні цього року, в результаті яких моя Партія регіонів стала найсильнішою фракцією, це підтвердили. Але якщо ви мене запитаєте, що принесла людям помаранчева революція...

— Люди хотіли свободи?

— Так, причому мої прихильники не менше за прихильників Ющенка. Цінності, які захищала помаранчева революція, відстоюю і я. В результаті революції до влади прийшла команда «помаранчевих».

— Що в цьому було позитивного? Чи побільшало сьогодні в країні демократії?

— Так, безсумнівно.

— Чи побільшало в країні свободи слова?

— Так.

— Чи були парламентські вибори в березні 2006 року більш демократичними та прозорими?

— Так.

— Але що ж тоді було негативного в тих подіях?

— Переслідування політичних противників, а також сфабриковані кримінальні справи проти мене та моїх однодумців. Нас позбавили наших функцій. Крім того, відзначено різкий спад в економіці. Цей недолік ми вимушені зараз усувати.

— Цієї п'ятниці в Гельсінкі відбудеться саміт ЄС та України. Чого ви чекаєте від цієї зустрічі?

— На цій зустрічі повинні бути закладені основи для нової угоди про партнерство та співпрацю на найближчі 10 років. Це стане початком нашого шляху до стратегічної мети — вступу до ЄС. Можливо, через десять років ми зрозуміємо, що доведеться почекати ще десятиріччя, але ми рішуче налаштовані не звертати з цього курсу.

— Вступ до ЄС є, таким чином, стратегічною метою України, яку ставить ваш уряд?

— Безсумнівно.

— Однією з умов для цього є вступ до СОТ. Коли Україна буде готова до цього?

— Ми щодня працюємо над цим. Ми розробили календарний графік для прийняття законопроектів. Однак у нас є певні проблеми, пов'язані з низькою ефективність енергоспоживання в деяких галузях економіки. Через це велика частина нашої продукції після вступу стане неконкурентоспроможною. Щоб змінити ситуацію, ми повинні інвестувати час і гроші. У зв'язку з цим у протоколі про вступ до СОТ ми повинні окреслити терміни для приведення у відповідність зі стандартами СОТ деяких галузей нашої промисловості.

— Стосовно НАТО ви домовилися з Президентом Ющенком, що питання вступу до Альянсу вирішуватиме на референдумі народ України. Як би ви самі проголосували?

— Україна не змінила своєї орієнтації. Як і раніше, нашою стратегічною метою залишається входження в євроатлантичний простір.

— Чи означає це «членство»?

— Так. Цієї мети ніхто змінювати не хоче. Але ми повинні бути відкритими. Прискорення двох останніх років принесло з собою лише негативні наслідки. За останні два роки кількість тих українців, які негативно ставляться до вступу в НАТО, зросла майже на 20%.

— Чому?

— А тому, що народу не пояснили, що таке НАТО.

№187, вівторок, 31 жовтня 2006

Вот дословная ссылка :

Эти слова Януковича и интервью Немцам слышала вся планета , есть тысячи единтичных этой статей , , и т. д.

Life-ua

+ плюс - минус
А теперь заходим на сайт партии регионов (сайт Львовского Областного отделения ПР) :

Янукович: Вступ в НАТО залишається стратегічною метою
30.10.2006
Віктор Янукович заявив, що вступ в НАТО є стратегічною метою очолюваного ним уряду України. Про це Янукович сказав в інтерв'ю німецькому виданню Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Україна не змінила своєї орієнтації. Як і раніше, нашою стратегічною метою залишається входження в євроатлантичний простір», – сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання кореспондента, чи означає це членство України в альянсі, Янукович заявив: «Так. Цю мету ніхто міняти не хоче».

Проте новий український прем'єр, раніше підтримуваний Кремлем на виборах, наголосив, що «оранжева влада» намагалася надмірно прискорити вступ України в НАТО і тим самим викликала негативну реакцію населення, повідомляє «Новий Регіон».

«Прискорення двох останніх років принесло із собою тільки негативні наслідки. За останні два роки число тих українців, які негативно ставляться до вступу в НАТО, зросло майже на 20%... Тому що народу не пояснили, що таке НАТО», – зауважив Янукович.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Ющенко закликає політичні сили максимально швидко виробити консолідовану позицію щодо співпраці з НАТО, зокрема в питанні приєднання України до Плану дій щодо членства в Північноатлантичному альянсі.

«Я ще раз звертаюся до політичних сил України: якомога більше ентузіазму дати всередині політичних переговорів, які ведуться сьогодні в рамках партій парламенту, для того, щоб максимально швидко знайти консолідовану позицію з цього питання», - сказав Ющенко.

При цьому він відзначив надзвичайну важливість того, щоб міжпартійний діалог в рамках формування коаліції сьогодні також дав відповідь на питання продовження інтенсифікованого діалогу України з НАТО і темі приєднання України до ПДЧ, особливо перед самітом НАТО в Ризі.

За словами Ющенка, він як і раніше виступає за те, що Україна повинна «додати інтенсивності» своїй співпраці з Альянсом і що українська влада зобов'язана давати західним країнам і країнам-сусідам «однозначно чіткі сигнали» про свої наміри, зокрема що стосується приєднання до ПДЧ, а також інших кроків в рамках відносин Україна-НАТО.

Life-ua

+ плюс - минус
Прошу модеров зазначить что тема про Референдум Партии Регионов в котором среди всего прочего вопрос по НАТО , выложенные статти чуть выше как раз раскрывают эту тему !

Life-ua

+ плюс - минус
А теперь особисто для вас уважаемій bsv - выделю маленькую цитатку (а то опять не дочитаете) :

— Стосовно НАТО ви домовилися з Президентом Ющенком, що питання вступу до Альянсу вирішуватиме на референдумі народ України. Як би ви самі проголосували?

— Україна не змінила своєї орієнтації. Як і раніше, нашою стратегічною метою залишається входження в євроатлантичний простір.

— Чи означає це «членство»?

— Так. Цієї мети ніхто змінювати не хоче. Але ми повинні бути відкритими. Прискорення двох останніх років принесло з собою лише негативні наслідки. За останні два роки кількість тих українців, які негативно ставляться до вступу в НАТО, зросла майже на 20%.

— Чому?

— А тому, що народу не пояснили, що таке НАТО.

Обратите внимание на последнее предложение , Виктор Фёдорович правильно заметил что стратегическая цель Евроатлантическое пространство - и обьясняет что народу просто не пояснили пока что такое НАТО

Поэтому давайте сначала разьясним людям что такое НАТО , а потом проводить референдум ? :)

bsv

Странник
Есть другая информация
10.09.2007, 18:46

...Що стосується позаблокового статусу України - а не анти-НАТО, як зараз полюбляють говорити, а саме позаблокового - ні Ташкентська угода, ні Північноатлантичний альянс не прийнятні для України на даному історичному відтинку. Ми хочемо легітимізувати програму партії у цих двох питаннях. Це перше. І ми хочемо почути думку народу і передати Президенту на підпис думку, на наш погляд, більше 9 мільйонів наших громадян...
Более подробно про референдум и про НАТО по ссылки.

Останнє редагування:
Зверху