Re: фашизм и антифашизм
Шановні, вам не набрид, цей дитячий садочок? Ви товчете воду у ступі... І жодих аргументованих відповідей тут немає, лише декілька людей можуть аргументовано відповісти, а не розповідати казочки про істориків котрі зомбують населення чи таке інше.
Складається таке враження, що в Україні, лише фашисти, та ті хто з ними намагається боротись...
У всіх країнах, є радикально налаштовані підлітки, котрим немає куда витрачати свою енергію, ось їми і користуються.
Фашизм, як такий, вже не відродится і не буде настільки масовим явищем, як то було у далеких 1936-1945 роках!
Мене цікавить таке питання, чому якщо я кажу що моя нація повинна жити комфортно на своїй території, то відразу, на мене ліплять ярлик фашиста чи ще когось... Чому, я у своїй країні, неможу спокійно висловити власну думку, що б не знайшовся якись чоловьяга чи то жінка котра скаже "От, бандеравцы-фашисты праклатущие, житья от вас нету"
Чи я неможу люблити свою батькищину і спількуватись рідною мовою, бо це неподобається туристам з росії? Чи мені треба любити свою країну тільки з дозволу росіян, і любити її так, як вони то бачать?
З.І. Так от, ця дискусія зайде у глухий кут і буде там і надалі, допоки, туристи, котрі мешкають у нашій країні не зрозуміють, що треба поважати, тих хто тут мешкає, поважати їх мову та традиції! А поки цього не буде, то на нас казатимуть "фашисти" бо у їх мозку людина котра ставить власну націю, на перше місце, це фашист...