TerAn
A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".
А щодо того, що поляки теж не були ангелами, але порівнявши цифри загиблих під час польського та російсько-радянського панування видно, що останні були набагато гіршими. І тому Україна все рівно має залишатися Незалежною Соборною Державою. А так як у нас держава називається Україна і мова державна українська - то все має бути на ній, а за потребою дублюватися на інші мови(наприклад, рідною мовою українську вважають 70% населення, отже як мінімум 70% фільмокопій має бути українських, таке ж з газетами та журналами).
Щодо вихідця з Західної України - не вгадали. Прикиньте, навіть не з села(судячи з ваших дописів - українською тільки в селах та на Західній Україні розмовляють), а з Сум. Щось на моє запитання, про місто, з якого ви, відповіді так і немаєэт что мазохизм? пусть лучше поляки на кол сажают, но буду России все на зло делать...
думаю погибшие от польских рук считали иначе
что-то у меня мысль не исчезает что веду полемику с выходцем из западной украины... так или нет?
А щодо того, що поляки теж не були ангелами, але порівнявши цифри загиблих під час польського та російсько-радянського панування видно, що останні були набагато гіршими. І тому Україна все рівно має залишатися Незалежною Соборною Державою. А так як у нас держава називається Україна і мова державна українська - то все має бути на ній, а за потребою дублюватися на інші мови(наприклад, рідною мовою українську вважають 70% населення, отже як мінімум 70% фільмокопій має бути українських, таке ж з газетами та журналами).