За кого будут ваши голоса на выборах.

Якби вибори були сьогодні, то за кого б Ви віддали свій голос?

  • БЮТ

    Голосів: 26 29.9%
  • НУ-НС

    Голосів: 23 26.4%
  • Партія Регіонів

    Голосів: 12 13.8%
  • КПУ

    Голосів: 4 4.6%
  • СПУ

    Голосів: 2 2.3%
  • ПСПУ

    Голосів: 1 1.1%
  • Свобода

    Голосів: 5 5.7%
  • Блок Литвина

    Голосів: 0 0.0%
  • Проти всіх

    Голосів: 12 13.8%
  • Інше

    Голосів: 3 3.4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    87
  • Опитування закрито .

Grosso

wonderwall
Аргумент. Если будет Витренко, буду за неё, тк после присоединения к России мы станем русскими, и зарплаты тоже будут у нас русскими. .
зачем так мелко брать? Лучше разыскать какого- нибудь политика "великопольской ориентации", чтобы тот присоединил нас к "ляхам". А что? Европа! Да и поможем хотя бы частично возродиться "Ржечи Посполитой".
А вот еще с Венгрией объединиться можно, а местным царьком "восточномадьярской" провинции неплохо бы сделать, скажем, Зварыча. :).
На самом деле, Москве только того и надо. Разжечь сепаратизм у нас, присоединить "малороссию" к себе, а затем и ассимилировать украинцев, что и поставит крест на существовании украинской нации. Ну а как нам жилось в России на протяжении более 300 лет вспоминать неприятно.
Так что, это далеко не аргумент.
+У партии Витренко возникнут трудности, так как главного спонсора этой силы, российского бизнесмена Курочкина убили.
Это Ваш выбор, я не могу Вам указывать, однако, лучше жить в своей стране. И не допускать любых сепаратистских настроений.
 
Останнє редагування:

Life-ua

+ плюс - минус
зачем так мелко брать? Лучше разыскать какого- нибудь политика "великопольской ориентации", чтобы тот присоединил нас к "ляхам". А что? Европа! Да и поможем хотя бы частично возродиться "Ржечи Посполитой".
А вот еще с Венгрией объединиться можно, а местным царьком "восточномадьярской" провинции неплохо бы сделать, скажем, Зварыча. :).
На самом деле, Москве только того и надо. Разжечь сепаратизм у нас, присоединить "малороссию" к себе, а затем и ассимилировать украинцев, что и поставит крест на существовании украинской нации. Ну а как нам жилось в России на протяжении более 300 лет вспоминать неприятно.
Так что, это далеко не аргумент.
+У партии Витренко возникнут трудности, так как главного спонсора этой силы, российского бизнесмена Курочкина убили.
Это Ваш выбор, я не могу Вам указывать, однако, лучше жить в своей стране. И не допускать любых сепаратистских настроений.

Та с кем ты разговариваешь ... Он-жеж чётко сказал что не хочет быть Украинцем (мол будет витрянка станем все русскими а не украинцами) и поэтому будет голосовать за ПСПУ или ПР ...
 

DeLeTe

Member
Выигрышных вариантов нет, наверное, поставлю галочку – послать всех на ЙУХ...
 

WIVERN

ЗЫЗер =)
Где пункт :
Не пайду на выборы всеравно выиграет тот кто заплатил больше !
 

RAZOR

Drive your dream...
Аргумент. Если будет Витренко, буду за неё, тк после присоединения к России мы станем русскими, и зарплаты тоже будут у нас русскими. За ПР буду тк они активно привлекают русский капитал. На Юго-Востоке уже зарплаты в 2-3 раза выше, поизводство активно развивается....
так а че не к Германии или Норвегии?... и зарплаты будут норвежскими.. побольше чем в России.
 

Asha

iii
Модератор
Наша Украина...как-никак но по-моэму это оптимальный вариант.
 

serhiy

New Member
Відповідь: За кого будут ваши голоса на выборах.


-----------------------------------------------------
Інші
Юрко Зелений, fdr.com.ua / 23.04.2007
Вони – такі собі провісники на громадських засадах покоління, що наразі зароджується: Покоління Інших.

Святе місце порожнім не буває. Вітчизняний політикум (ага, «політики + акваріум»: кольорові рибки попід скляним куполом Верховної Ради ;-)) витворяє щось таке, що й Чорт роги вломить. За наші, платників податків, гроші. Вже як з дюжину років той політ.акваріум товче воду в ступі й не в змозі запропонувати суспільству нічого карколомного нового, свіжого. Пропонують як не якесь Є-Е-Пе, так ЄС ([yes!]??), нав’язують якусь божевільну демократію, хоча самі толком навіть не розуміють, що та франца означає.



А означає вона, так, владу народу – народоправство людською мовою. Щоправда, існував цей лад у часи, коли були раби. Раби тоді мали право на необмежену кількість праці, але не мали права обирати і бути обраним. На відміну від рабів, вільні громадяни, себто кажучи нинішніми поняттями народ (ви ж розумієте, що раби за народ не вважалися) дійсно бавився собі донесхочу у вибори, галасував хто за кого хтів, сплітав інтриги та небилиці одне одному. Словом, все як і зара’, з тою різницею, що раби-то тихою сапою працювали, примножували ВВП міст-полісів і в діла суспільні не пхалися. Тож перед тим, як всучувати нам оте словоблуддя, що демократією зветься, треба спочатку знову завести рабів. Де ми їх візьмемо, то справа техніки: кого завоюємо і в ясир захопимо – той і буде. Головне, що оце слово чарівне, яке щодня читається нам замість Вишніх Вед – ДЄМАКРАТІЯ – аж лише тоді набуде свого повнокровного смислу. А так… а так то все брехлива байка для бідних. Коротше: без рабів нема справжньої демократії! Не вірите? Зазирніть до шкільного курсу історії, у розділ про Давню Грецію, яка і подарувала нам се заворожливе ДЕМО-слово ;-))



Даруйте, відволікся. Так ось, поки наші політики-самозванці вивчають закон арифметики, що від перестановки доданків сума не змінюється, тобто будь «Вітя+Юра+Петя+Юля+Адам», чи будь «Юля+Адам+Вітя+Юра+Петя» – срака одна і та сама, обов’язки Еліти Нації у чистому, величному справжньому розумінні цього поняття на себе перебирають Інші. І ці Інші, попри всі їхні недоліки та заковики (ми ж йно’ смертні люди, а не боги) помаленьку-потихенько, а щораз дедалі голосніше пропонують направду дещо свіже. Навіть не так, щоби свіже, як сильно і постійно приховуване, настирливо замовчуване.



«Я давно казав, що так звані демократичні вибори не можуть відбуватися. Бо якщо трійко розумних людей вибирають розумну людину, то вони знають, як зробити цю Україну. А двадцять ідіотів вибирають ідіота. Розумну людину вони або не розуміють, або їй заздрять і ненавидять. І вони вибирають такого самого ідіота. І таким чином більшість голосує за ідіотів. Демократичних виборів не може бути. Україна – це унікальна держава. Вона має робити свій вибір. Я маю таке враження, що має бути переворот. Бо оцей бардак призводить до того, що скоро Українців як Нації не буде. Буде Україна як держава (можливо й буде), можливо тут будуть стояти хмародери і все, що завгодно, але це не буде вже Україною зовсім».*) Шо не ясно? – писав живий класик. Просто і доступно, без лукавої мови.



Вгадайте з трьох разів, кому належать ці слова. Мабуть, комусь із сивих політологів, чола яких починають щоразу частіше пріло виблискувати з телепозиралок, як тільки-но з’являється запашок виборів. Ну скажімо, Володимиру Малінковичу, котрий з поважними щоками з року в рік щось блеє про оглядове майбутнє, але пророцтва якого постійно обламуються? Мимо. То може це сказав політичний «інджінір» з братньої Московії Глєбушка Павловський? Нє-а. А ймо’, то мовив просувач химерних европейських цінностей та еврозлиття (довкола «евро» чи що? Нам і з «зеленими» не зле :)), частенько називаного «совістю нації», професор Соломонового університету Мирослав Попович? Та цур вам і пек, таке подумати на старшого чоловіка! Ці слова належать Андрію Середі, ватажку ґотик-гурту Кому Вниз, і сказані вони були ще у березні 1999 року. Цікаво, чим займалися усі ті професори і проФФесори в роки, коли з вуст Кому Вниз вже лунко лунав «Nachtigal»?!**)



Або, наприклад, Славко Вакарчук з Океану Ельзи. Співав собі чоловік «Відпусти» та «Тіки там, де нас нема» – горя не знав. А тепер що витворяє? А тепер закликає Націю читати. «Книга творить Людину» стверджує. «Інтелектуальний рівень нації прямо-пропорційний до щастя і добробуту цієї нації. Деколи мені стає просто страшно від того, як мало ми знаємо, а головне – хочемо знати, – каже провідник Океану. – Людина, яка мало знає приречена на залежність. Неграмотна нація – залежна нація». Зауважте: не Міністерство культури і туризму, не Віце-прем’єр з гуманітарки, і навіть не Міністерство освіти і науки, а поп- (ну гаразд, гаразд: рок- ;)) пісняр. Воно й зрозуміло: хіба всім тим урядникам воно тре’? Ні. А Вакарчуку треба – йому тут жити і творити.



Чи Скрипка, той що Олег. Не буду розпинатися, яку потужну хвилю нашого фольку запустив цей ВеВешник, як стиха зумів викликати цікавість юні до рідних культурних витоків. І головне, не просто пустив хвилю, а раз по раз намагається її підтримувати і нарощувати. І зробив це не Ґарант Конституції зі своїми трипільськими черепками та бджолами, не Міністерство внутрішніх справ (і сидить же хтось, вигадує такі назви!!), не Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту, і навіть не Міністерство охорони здоров'я! Цю Справу започаткував білявий парубок, рок-бестія з ясними очима і м’яким полтавським ЛЬ, від розмовного суржика якого аж пересмикує, певно, усіх тіточок у Міністерстві культуризму і дядечок у Спілці письменників заразом.



«Останнім часом непомітно, але дуже чітко відбулася, так звана, культурна окупація країни. На сьогодні не треба натискати на «червоні» кнопки, не треба вводити танки. Треба просто включити радіо, телебачення, які спрямовані проти Нації... Ми маємо культурний злочин у вигляді культурної окупації, тобто штучного зниження культурного рівня Нації. Це явище можна назвати мас-медійною агресією сьогоднішнього дня, сучасною чумою».***) Гадаєте, це витяг з таємного звіту Служби Безпеки України? Чи може Ради Національної Безпеки? А може, не приведи господи, НацРади України з питань телебачення і радіомовлення, статною «метою діяльності якої є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами»? Ви чо’, серйозно так гадаєте? І воно їм треба, отой головняк на їхні «безпецькі» голови? Ні. Бо за це турбується згадуваний білявий ВеВешник – йому тут творити і дітей ростити.



Ще один пісняр, Сашко Положинський (чільник гурту Тартак), якого в дружніх колах жартома кличуть «кумиром молоді», а неосвічені недруги чомусь зараховують до учасників давно зітлілого італійського фашистського руху, на повірку показує практично-прикладний прагматизм. «Я вважаю, що найбільша вада існуючої владної моделі – її безвідповідальність перед Україною. Маємо Президента, Верховну Раду та Кабінет Міністрів. Аж три гілки влади – і жодна не несе відповідальності за ситуацію в країні, за свої помилки та злочини, за невиконання своїх обіцянок перед народом. Коли тільки виникає якась більш-менш складна ситуація – одразу ж відповідальність перекладається з голови на голову. Там Кабмін заважає Президентові, там Президент - Верховній Раді, там винна коаліція, там – опозиція… В результаті винного нема взагалі». І відразу ж пропонує розрішення цієї Національної Гризоти:



«Я вважаю, що народ повинен вибирати одного Президента, який бере на себе повну відповідальність за свої дії, за стан у країні, за умови життя людей. Він призначає всіх людей на всі посади, які вважає необхідними для виконання своїх владних функцій. Однак, якщо це виконання неякісне, некомпетентне, неефективне, то Президент несе за це відповідальність особисто – в тому числі й матеріальну чи кримінальну. І в цьому місці, як правило, починаються перелякані питання про диктатуру, авторитаризм чи узурпацію влади.

Моя думка така, що узурпація влади залежить від конкретної особи та від народу, який дозволяє цю владу узурпувати, незалежно від того, яка саме владна модель працює в тій чи іншій державі. У Сталіна теж були і ради, і з’їзди – а що це змінило? […]

У нас так багато всього треба змінити, бо зміни в чомусь одному не дадуть жодних позитивних результатів, навпаки – можуть викликати певний негатив… Треба міняти все – структуру влади, економіку, інформаційний простір, освіту, охорону здоров’я та навколишнього середовища, ставлення до історії та археології, до самих себе та своєї мови. І лише тоді можна буде говорити про якісь зміни загального культурного рівня».****) Учіть матчастину, панове «старійшини нації», засвоюйте «Ворлд»!



До слова, на Положинському хвалена вітчизняна свобода слова трохи поперхнулася. 31 березня на Майдані Незалежності у Києві відбулося народне зібрання, скликане «об’єднаною опозицією». Перед цирковою виставою за участи політиків люд розважали співці, серед яких був і Тартак. Однак Сашко порушив усталену схему виступу і взяв далеко не співане слово. Його виступ потрапив у прямий показ УТ1 і 5 Каналу – вимкнути трансляцію ніхто не наважився, але ось потім… А потім у всіх підсумкових вечірніх випусках новин чиї тільки промови не показували: від «очєнь і очєнь» починаючи і бабцею Параскою завершуючи, але тільки не Положика. А він просто на весь Майдан, на «усю вуліцу» висловив подив, же чомусь поняття «кучмізм» використовується як лайка, однак сам Кучма не поніс відповідальності і пречудово себе почуває.



«Чи потрібно нам підтримувати всіх тих політиків, які в результаті кожних виборів приходять до влади, міняються портфелями, міняються фракціями, міняються, міняються, міняються... Можливо, нам потрібно вибирати когось одного. Скажімо, президента чи гетьмана, чи князя, як це було у княжі часи. Коли є один сильний князь – і віче його вибирає. Якщо той князь поганий, то віче того князя карає чи виганяє. Так само і з гетьманом. Обрали козаки гетьмана, і всі його слухаються. Але вся відповідальність лежить на ньому одному. І тоді гетьман не буде казати: “Вибачте, я би хотів щось зробити в цій країні, але мені заважає Верховна Рада”. А Верховна Рада каже: “Ну, ми не проти, але Кабінет міністрів таке творить!” А Кабінет міністрів каже: “Верховна Рада нас підтримує!” А Верховна Рада каже: “Правляча коаліція робить все для українського народу, але опозиція нам заважає».



«Отже, відповідальність скаче від одного до іншого, – підсумовує Сашко Положинський, – а в підсумку ми з вами нічого не маємо. Давайте подумаємо про те, чи варто нам черговий раз міняти тих самих людей у тій самій владі?»*****)



Звідкіля у цих успішних, достатньо забезпечених людей такі суголосні думки?



Бо вони – такі собі провісники на громадських засадах покоління, що наразі зароджується: Покоління Інших.



На відміну від усіх тих сьогоднішніх політ-розводящих – Справжніх Інших.



© Вислови-думки упорядкував Юрко ЗЕЛЕНИЙ



- - - -

Передбачаючи ймовірні звинувачення в упередженості, автор наперед повідомляє, що не є сліпим і затятим шанувальником жодного зі згаданих у замітці гуртів: кілька пісень подобається з доробку ОЕ; з ВВ смакує, зрозуміло, класика та пісенник «Файно», а також трійко речей з останньої плити «Були деньки»; репертуар Кому Вниз сприймається 50/50, хоча є претензії до технічного боку записів; Тартак підкупив насамперед кружальцем «Гуляйгород», хоча подобаються окремі забійники з попередніх років, наприклад, «Кожнетіло», «Наше Літо» чи про Гривню й Кремль. А взагалі автор ріс на Ірині Білик. Поки вона не скурвилася :о))



- - - -

*) Запозичено з часопису «Орієнтири». Розмову вів Микола Величкович. Березень 1999 року.

**) Мова йде про пісню Кому Вниз «Птаха на ймення Nachtigal»

***) Витяг запозичений з випитування УНІАНу. Розмовляла Оксана Климончук

****) Повністю цю розмову можна почитати на іменній сторінці почину «Не будь байдужим!» за ланкою

nbb.com.ua/index.php?id=14&tx_ttnews[tt_news]=164&tx_ttnews[backPid]=10&cHash=9cea990a93

*****) Звіт про виступ Сашка Положинського запозичений зі сторінки «Народного Оглядача», , Олена Каганець
Зараз немає достойних людей у політиці за яких я віддав би свій голос :(
 

Нетупой

New Member
все(!) кто мог-себя скомпроментировал. достойных,видно, и не было.как не крути. а в парламент придут те же морды, просто некоторые из них в списках других партий.
ЗЫ:А наш гарант в это время будет заниматсья популизмом(в попу лизмом???!), ну или накрайняк малюваты пэйзажи нэнькы-украины!
ЗЫ1:против всех, пухом им земля!
 
Зверху