"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в У

Глупо так кривлятись, бо як раз українців і стріляли та голодом морили, щоб "вирішити" проблему українства.
Вже давно не глупо!
Ведетесь на крючок как малые дети - а вас и ваших детей обворовывают каждый день. Того и надо - что бы спорили то про язык то про маяки какие то то еще кучу проблем найдет ОБЩАЯ российско-украинская мафия.
А вы все спорите - надо или не надо. Не спросят вас.

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украине.

Хто підписався до акціії, про бойкот російського перекладу відгукніться в ПС. Питання: чи не хочете якось координувати свої дії? Можливо створимо відділення у Сумах.
P.S. Сьогодні на 5-ому о 21:00 у "Часі" буде тема "Чи стане кіно українським". У гостях Богдан Батрух (генеральний директор “B&H FILM DISTRIBUTION”), Ганна Чміль (голова Держдепартаменту кіно), Артем Вознюк (засновник мережі кінотеатрів “ОДЕСА-КІНО”, Ольга Сумська (акторка), Анатолій Бондаренко (співкоординатор ініціативи КІНО-ПЕРЕКЛАД).

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украине.

Хто підписався до акціії, про бойкот російського перекладу відгукніться в ПС. Питання: чи не хочете якось координувати свої дії? Можливо створимо відділення у Сумах.
P.S. Сьогодні на 5-ому о 21:00 у "Часі" буде тема "Чи стане кіно українським". У гостях Богдан Батрух (генеральний директор “B&H FILM DISTRIBUTION”), Ганна Чміль (голова Держдепартаменту кіно), Артем Вознюк (засновник мережі кінотеатрів “ОДЕСА-КІНО”, Ольга Сумська (акторка), Анатолій Бондаренко (співкоординатор ініціативи КІНО-ПЕРЕКЛАД).
Я подписался :) Мне жалко смотреть над издевательствами на украинским языком на родной земле - поэтому я лично байкотирую все русскоязычные фильмы и на первый-же Украиноязычный пойду ;)

А координувати можна - але в якому плані ? :)

cem

gott mit uns

я приєднуюсь

TerAn

A---C-D-#D-E---G

Якщо чесно, то передача вийшла на диво нудною :( На жаль не було того дыалогу між всіма учасниками, Сумська взагалі казала як акторка, ніби граючи роль. От якби посадити всіх за один стіл, але на жаль :(

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украине.

Якщо чесно, то передача вийшла на диво нудною :( На жаль не було того дыалогу між всіма учасниками, Сумська взагалі казала як акторка, ніби граючи роль. От якби посадити всіх за один стіл, але на жаль :(
Согласен :( Тот одессит всё время твердил что мол нельзя в Одессе вводить Украинский (мол там он не популярен) - но забыл сказать почему во Львове где 99 % говорят на Украинском - люди не имеют права в достаточном количестве смотреть на Украинском в конотеатрах

TerAn

A---C-D-#D-E---G

Я подписался :) Мне жалко смотреть над издевательствами на украинским языком на родной земле - поэтому я лично байкотирую все русскоязычные фильмы и на первый-же Украиноязычный пойду ;)

А координувати можна - але в якому плані ? :)
Наприклад хоча б познайомитись, обмінятися контактними телефонами. Можливо росповсюджувати листівки(на жаль треба друкувати самим, бо ініціативу ніхто серйозно не підтримує в економічному плані, інформація є на сайті). Зв'язатися з активістами інших міст. І т.д.

cem

gott mit uns
Відповідь: Re: Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украин

Согласен :( Тот одессит всё время твердил что мол нельзя в Одессе вводить Украинский (мол там он не популярен) - но забыл сказать почему во Львове где 99 % говорят на Украинском - люди не имеют права в достаточном количестве смотреть на Украинском в конотеатрах
одесит на постой говорил только одну фразу

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Re: Відповідь: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украин

Стоит вспомнить ещё как во Франции существует программа защиты Французского языка - на которую выделяют сумасшедшие деньги и министр ихний по закону несёт ответственность за популяризацию Французского языка ;)
Ой, я на хвилину уявив популяризацію української мови від "нашого" премьєра-проФФесора. Жах був би, краще вже так як є, просто довше буде. Вже частіше і частіше на вулицях, у транспорті, у громадських закладах чую, що люди між собою розмовляють українською. Це вже радує, думаю через кільканадцять років Україна нарешті стане українською, відновить свою національну свідомість, так жорстоко придушена під час фактичної радянської-російської окупації.

TerAn

A---C-D-#D-E---G

Просто цікава інфа:
За словами одного з ініціаторів проекту, голови Спілки творчої молоді Донбасу Антона ЗОЛОТАРЬОВА: „Сьогодні українська мова на Донеччині є базовою складовою авангардного поступу. Дивно, але намагаючись природно вирізнитись з поміж навколишнього оточення, молоді люди використовують не тільки засоби суто штучні, типу різного роду цяцьок, проколювання вух чи вживання заборонених речовин, а дедалі більше мовні приколи, сленгові вирази. Так от остання тенденція – це вживання в мовному обігу сучасних українських висловів, що додає безперечно українській мові динамізму та сучасного звучання. Я дуже гордий за своїх колег музикантів, що вони зголосилися на такий крок, але я більшою мірою тішуся тим, що виявляється в їх творчих схованках є стільки українського матеріалу, що вистачає з горою на повномасштабний концерт ”.

Зверху