Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А слабо доказать что мальчика не распинали?)
Пропонуєш "шукати те, чого нема, щоб довести, що його не існує"?
Доводити треба тому, хто стверджує, що якась подія відбулась і він когось у чомусь звинувачує.
x3mal, я зараз скажу, що ти щось сказав, чого на справді не було, а потім запропоную тобі доводити, що ти цього не робив. Впораєшся?

LevAris

Well-Known Member
Все не могу понять, какого хрена ты все еще тут сидишь, а не в ато? И какого хрена не отбивает никто Крым? Какого все еще не объявлена война России? И почему нет военного положения?
А потому что это все бабки, и есть возможность их заработать на тупоголовых патриотах. А то, что они передохнут, так это даже лучше.
Вообще то разговор был о том, нужно ли было Донбасс сдать по тихому наподобие Крыма? И можно ли было предвидеть начало военных действий в случае попытки аннексии Донбасса? При чем тут моя скромная персона к вопросам геополитики, я не очень понимаю. Так же не понимаю, при чем тут заработки денег во время ведения военных действий.

x3mal

In Trance
Пропонуєш "шукати те, чого нема, щоб довести, що його не існує"?
Доводити треба тому, хто стверджує, що якась подія відбулась і він когось у чомусь звинувачує.
x3mal, я зараз скажу, що ти щось сказав, чого на справді не було, а потім запропоную тобі доводити, що ти цього не робив. Впораєшся?
Это был ответный сарказм на предложение rfvgy доказать что не было пенсионеров, смысл которого как раз в том что это невозможно, и доказывать нужно тому кто это заявил. То есть именно то что ты написал, я просто выразил в другой форме.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Это был ответный сарказм на предложение rfvgy доказать что не было пенсионеров, смысл которого как раз в том что это невозможно, и доказывать нужно тому кто это заявил. То есть именно то что ты написал, я просто выразил в другой форме.
"Не было" і "тысяча"... Гадаєш, слово "тысяча", до якого ти причепився, хтось серьозно сприймав? Від сили там може під 100 їх у черзі назбиралось. Але ж там мова йшла не про кількість, а про відношення до них.

rfvgy

Ukrainian
Не можеш довести НІЧОГО , так якого x3mal тоді тут розпинаєшся по різним питанням ?
Якщо щось спростовуєш - значить володієш якоюсь інформацією , а не просто щоб щось ляпнуть .
Про питання з якого виникла супереречка . На окупованих територіях Донбасу : пенсіонери є - безперечно , в черги вони скупчуються за виплатами - аякже ( навіть відео можна знайти ) , кацапське кізачьйо там з автоматами бродить - також факт . Відкритим залишилось питання чи клали мордой ліца в землю тих пенсіонерів в окремо визначеному випадку . x3mal визвався свідком - що ні . От і бажано знати - звідкіля така інформація ?

rfvgy

Ukrainian
Военное положение объявлено? Если на нас напали, оккупировали, почему не объявлено воен положение? Напомню - проводится АТО - операция против террористов.
Мій допис був про фільм , 7 серію якого я виклав .
Що стосується питань які воно-igorlev мені задає , я на них вже відповідав . Є бажання знати - перечитай мої повідомлення !

x3mal

In Trance
Відкритим залишилось питання чи клали мордой ліца в землю тих пенсіонерів в окремо визначеному випадку . x3mal визвався свідком - що ні . От і бажано знати - звідкіля така інформація ?
Где это я свидетелем вызывался? Я в ироничной форме подчеркнул всю бредовость заявления.
И с таким же успехом мог бы вам предъявить что вы были свидетелем что никакого мальчика не распинали в Славянске.

rfvgy

Ukrainian
Где это я свидетелем вызывался? Я в ироничной форме подчеркнул всю бредовость заявления.
И с таким же успехом мог бы вам предъявить что вы были свидетелем что никакого мальчика не распинали в Славянске.
Таки ,.падчєркнул,, - це вже щось ;)
Про ,, так званого распятого на 1 каналє Ернстом мальчика ,, - свідками що ТАКО НЕ БУЛО виступили мешканці м. Слов"янськ !!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
В чому саме "бредовость"?

Зверху