ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Gen0cide

Member

Оборона Донецкого аэропорта. 26 мая 2014 - 22 января 2015. 236 суток. Новый и старый терминал, башня управления, все, что могло послужить как опорный пункт обороны полностью уничтожено. Аэропорт простреливается прямой наводкой, но из здания нового терминалов последние выжившие защитники ушли только сегодня. Через полтора-два часа завершу писать о причинах происшедшего. Надо почтить память героев, которые защищали аэропорт так долго и в таких абсолютно невыгодных и тяжелых условиях. Спасибо тем, кто пережил ад последних дней обороны, и остался в новом терминале навсегда...

setty

Граф
You must be registered for see images

что вообще происходит? Какого черта?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Звідки це взагалі?
Не поспішайте з висновками, зараз у московії є певна мета - підірвати у нас впевненість у перемозі. "все пропало!!!!". Звісно, без поразок теж не буває, керівництво в нас "те ще", але не ведіться на вкиди відвертого лайна.

setty

Граф
ну вот на espreso.tv тоже об этом написали

setty

Граф
Не то что бы "все пропало!!!!" однако какие могут быть эмоции когда стояли-стояли, держали-держали, и вроде в атаку пошли, и вроде удачно. А потом так бах - аэропорт сдали, арту отводят по "договоренностям". Сухие факты печалят, не могу быть равнодушным.

• Like
Реакції: Aiir

rfvgy

Ukrainian

Хто не буть вірить що раша + терористо-сепаро компаша відведе артилерію як вказано в мінських домовленостях ??
Може кацапи ще й кордон віддадуть під наш контроль ( як прописано там же )...
Зрозуміло що пуйлу потрібен інший договір , а не Мінська писулька . Не дарма ж вони свій підпис відізвали .

setty

Граф
Хто не буть вірить що раша + терористо-сепаро компаша відведе артилерію як вказано в мінських домовленостях ??
Може кацапи ще й кордон віддадуть під наш контроль ( як прописано там же )...
Зрозуміло що пуйлу потрібен інший договір , а не Мінська писулька . Не дарма ж вони свій підпис відізвали .
но мы то зачем на это идем? какие у нас мотивы? отводим арту, а что в замен?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, якби в нас були не "паркетні генерали", можна було б взяти таке:
1. Відхід на більш вигідні стратегічні позиції. Підговлені і укріплені за час перемір'я.
2. Відхід на позиції, по яким не буде вестись вогонь з кварталів міста, щоб можна було відстрілюватись у відповідь без зайвих вагань.

Але з нашими парадно-декаративними командувачами, хз. Може в них є приховане бажання, щоб їх повісили на ліхтарях.

rfvgy

Ukrainian
Я не чув , що ми на щось ,,идём,, . Можливо я пропустив , бажано почитати - викладіть посилання , якщо такі є ...
Що б скасувати Мінський меморандум , потрібно підписати якийсь інший . Якщо цього забажають інші підписанти , в чому я сумніваюсь .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я не чув , що ми на щось ,,идём,, . Можливо я пропустив , бажано почитати - викладіть посилання , якщо такі є ...
Що б скасувати Мінський меморандум , потрібно підписати якийсь інший . Якщо цього забажають інші підписанти , в чому я сумніваюсь .
Я теж не знайшов нічого, крім поранення Яроша, рандеву Пастора біля ДАПа, на якому його ледь не пострілили і боїв біля Луганську на 29-му і 30-му бп.
Може від ДАПа відводять арту, бо їй вже прикривати там нікого, і щоб вона сама під вогонь не потрапила, хоча й про це не було.

Зверху