Беспризорные животные

Что делать с бродячими собаками?

• Уничтожить

Голосів: 225 63.4%
  • Не обращать внимание

Голосів: 31 8.7%
  • Подкармливать

Голосів: 99 27.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    355

VIB

vib : bash
Модератор
так скиньтесь сотрудниками банка той женщине. либо жыдовская религия не позволяет прийти на помощь ближнему?
Я не можу зрозуміти вашу логіку. До чого тут Коломойський і безпритульні тварини?
На мою думку: хто сприяє розповсюдженню таких тварин, повинен паралельно нести і обов'язки щодо компенсації в разі нападу тварин на людей.

Навіть якщо й буде доведено, що пан Коломойський якимось чином сприяє розмноженню та розповсюдженню тварин, то співробітники банку не мають відношення щодо такої діяльності, і повинні самі вирішити на що вони бажають зібрати кошти: на підтримку тварин, чи навпаки на їх знищення.

Я не можу зрозуміти: чому ви постійно згадуєте цей банк? Крім привату є ще купа інших банків, фінансових груп та підприємств. І якщо заробітна плата тих нещасних працівників вам здається космічною, то йдіть туди працювати (afaik - туди приймають практично кожного бажаючого).

Skel

42
Имхо, участники сумского общества защиты животных могли бы сброситься женщине на лечение...
А какое отношение участники сумского общества защиты животных имеют отношения к собакам которые не бездомные? Пусть хазяева собак и скидываются

VIB

Модератор
А какое отношение участники сумского общества защиты животных имеют отношения к собакам которые не бездомные? Пусть хазяева собак и скидываются
Вони заважають реалізації процедури знищення потенційно небезпечних тварин.

Theodolit

Well-Known Member
Да, а кто-нибудь видел собачий концлагерь в районе старого аэропорта? Это детище СОЖ. Доброта, как вид садизма...

Skel

42
Вони заважають реалізації процедури знищення потенційно небезпечних тварин.
Какое отношение "собаки без поводков у которых есть хазяева, и которые покусали женщинут" имеют тесную связь с "бездомными собаками которых надо уничтожать"
Или вы как и мымра, та зациклена на ПБ вы на ОЗЖ

Theodolit

Well-Known Member
Какое отношение "собаки без поводков у которых есть хазяева, и которые покусали женщинут" имеют тесную связь с "бездомными собаками которых надо уничтожать"
Непосредственное. Ни одна собака, даже относительно, породистая, использующаяся для охраны складов, баз, и прочих гадюшников в промзонах, официально никому не принадлежит. Их подкармливают помоями и объедками либо работяги данного гадюшника (включая, тётенек-бухгалтерш), либо, посторонние люди (как в случае с псарней возле Романтики). Фактически, это беспризорные животные.

VIB

Модератор
Я вважав, що вам досить буде надати напрямок роздумів, а далі ви самі дійдете до висновку, що в разі блокування механізму ліквідації таких тварин неможливо будет боротися як з цілком безпритульними тваринами, так і з тими, які мають хазяїв, але є суспільно небезпечними.
Ліквідація і перших і останніх має абсолютно однаковий механізм, і за його заборони - відповідні органи влади робити нічого не зможуть, і не захочуть.

Skel

42
Я вважав, що вам досить буде надати напрямок роздумів, а далі ви самі дійдете до висновку, що в разі блокування механізму ліквідації таких тварин неможливо будет боротися як з цілком безпритульними тваринами, так і з тими, які мають хазяїв, але є суспільно небезпечними.
Ліквідація і перших і останніх має абсолютно однаковий механізм, і за його заборони - відповідні органи влади робити нічого не зможуть, і не захочуть.
насколько я знаю никто не блокирует гуманное и законное истребление. Если собак будут отлавливать и усыплять это нормально. Но если будут травить и бить железными прутьями - это уж слишком
Кстати кто то потравил голубей на воскресенской, теперь посреди сотни валяются поодинокие трупики птиц, как думаете, для экологии это очень хорошо?

Skel

42
Непосредственное. Ни одна собака, даже относительно, породистая, использующаяся для охраны складов, баз, и прочих гадюшников в промзонах, официально никому не принадлежит. Их подкармливают помоями и объедками либо работяги данного гадюшника (включая, тётенек-бухгалтерш), либо, посторонние люди (как в случае с псарней возле Романтики). Фактически, это беспризорные животные.
Вы и Виб потеряли нить, я ничего конкретного неписал про бродячих собак, я писал конкретно про тот случай, описаный выше, с покусаной женщиной, где она утверждает что ее покусали хозяйские собаки. Так вот Виб просто перевел тему с покусанной женщиной в тему общества охраны животных

Hancock

Active Member
15 собак в центре города. Лай на всю улицу уже несколько часов.

You must be registered for see images

Зверху