Правий сектор

rfvgy

Ukrainian
«Правий сектор» відхрестився від стрілянини у Слов'янську
Будь-які спроби пов'язати «Правий сектор» з нічними подіями у Слов'янську мають лише одну мету - викликати страх у мешканців Східної Україні перед активистами Правого Сектору
Про це йдеться заяві організації, розміщеній на сторінці у ».
Партія «Правий сектор» засуджує будь-які спроби осквернити світле Свято Великодня.

Партія «Правий сектор» діє виключно в правовому полі і всі активісти, які хотіли захищати цілісність України зараз підпорядковані силовим органам держави.

На сьогоднішній день «Правий сектор» стикнувся з небаченою інформаційною атакою підкріпленою фальсифікаціями, підступами і маніпуляцією фактів російськими ЗМІ, котрі підконтрольні Кремлю.

ФСБ намагається скомпрометувати ПС в очах громадян України і всього світу виробляючи наклепницькі матеріали за кращими рецептами геббельсівської пропаганди.

«Правий сектор» не має ніякого відношення до проведення цієї операції в Слов’янську.
Нагадаємо, у місті Слов’янську Донецької області 20 квітня близько 3:00 на блок-посту між двома групами громадян Внаслідок цього одна особа загинула та три отримали вогнепальні поранення. «Правий сектор» в перестрілці в Слов'янську.
 

rfvgy

Ukrainian
РНБО: Росія здійснила чергову хвилю інформпідготовки, щоб обгрунтувати вторгнення в Україну
Задум російських ЗМІ, які заявляють про перестрілку у Слов’янську між нібито "Правим сектором" та мирним населенням очевидний - здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення
Про це на своїй сторінці у заявила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.
«Повідомлення російських журналістів про перестрілку між нібито «Правим сектором» та «самооборонцями» в Слов’янську, обгрунтоване якимись «візитівками Яроша» та «невідомою зброєю», кількість загиблих, яка зростає з кожною годиною, якісь «подробиці», доказів яких ніхто не бачив - це ідеальний зразок російської пропаганди, який сьогодні тиражують чимало не лише російських, але й іноземних ЗМІ», - зазначила Сюмар.
За її словами, задум пропагандистів очевидний.
«Показати, що ситуація в Україні виходить з під контролю навіть на свята; розгорнути тезу про «громадянську війну» в Україні; здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення», - вважає Сюмар.
Вона звернулась до журналістів з проханням перевіряти інформацію замість того, аби ставати інструментами в інформаційній війні проти України.
«Російські ЗМІ сьогодні - головне джерело дезінформації про Україну. Готуємо відповідне звернення до провідних світових медіакомпаній. "Дезу" треба блокувати, а не тиражувати. Посилання на російські медіа має стати прикладом "неякісної журналістики", з огляду на те, як часто там подається відверта брехня, необхідна для підтвердження ідеологічних міфів, придуманих на обслуговування завдань Кремля в контексті війни проти України», - зазначила Сюмар.
Нагадаємо, у місті Слов’янську Донецької області 20 квітня близько 3:00 на блок-посту між двома групами громадян Внаслідок цього одна особа загинула та три отримали вогнепальні поранення. «Правий сектор» в перестрілці в Слов'янську.
 

arnisumy

Well-Known Member
Похоже что турчинов скоро таки станет кулейвлоб, из за своего соплежуйства. Вместо того что бы разогнать ото кодло, он дождался пока там всплыл "ПС" (бригаду сбу положили на входе в город, а ПС както просочился :confused:, еще и пулемет мг-3/мг-42 где то нашли, я подстолом). Теперь зомби еще дальше в астрал уйдут!
 

arnisumy

Well-Known Member
Диагноз - шизофрения!

"Также, проверенные источники Народна Рада новости из СБУ и МВД сообщили, что из-двух машин нападающих, которым удалось скрыться, одна перевозила личный состав отдела кадров с личными делами на представителей, участвующих в нападении, а вторая была скорой помощью, захваченной в одной из больниц, что говорит о тщательной подготовке нападения. Кадровики сопровождали Правый сектор для оперативного учета возможных потерь среди личного состава.
Также, как удалось выяснить, в одной из сгоревших машин оказался так называемый "черный ящик" американского производства с записью переговоров экстремистов Правого сектора во время планирования и проведения операции, Также, на записях присутствуют голоса украинских военных летчиков, которые обучают экстремистов пользоваться картами местности, полученными в результате аэрофотосъемки. (Материал подготовлен с использованием источников, аналогичных источникам Россия 24)"
 

Stein

Well-Known Member
На восток ночью отбыла значительная группа представителей Правого Сектора. Спустя несколько часов последовали заявления о ГОТОВЯЩИХСЯ ПРОВОКАЦИЯХ, в которых намереваются обвинить Правый Сектор.

Ждем очередных расстрелов безоружных. Над которыми славно постебутся беспристрастные отечественные СМИ.
 

Stein

Well-Known Member
Правый сектор сообщает о поимке «агентов ГРУ РФ» на Сумщине

18 апреля активисты остановили подозрительное авто с пассажирами, которые не ориентировались на местности. Сейчас ими занимаются правоохранители, а активисты назвали их «агентами ГРУ РФ».
«18 квітня до конотопського штабу Правого Сектору надійшла інформація про підозрілу автівку марки «Шевроле- Авео» з харківськими номерами та людьми спортивної статури в ній на трасі Суми-Конотоп. Підозру викликало також те, що молодчики зовсім не орієнтувалися на місцевості та питали у селян, як потрапити в Суми. Взаємодіючи зі Службою безпеки України з»ясувалося, що автомобіль арендований у Харкові громадянами Російської Федерації. Коли машину затримали на одному з громадських блок-постів споруджених активістами, виявилося, що двоє з молодчиків — агенти ГРУ РФ, які приїхали налагоджувати агентурну сітку на Сумщині. Наразі ними опікуються відповідні органи», — говорится в сообщении Информационной службы Правого сектора Сумщины со ссылкой на конотопский Правый сектор.




Вот расскажите мне, а как можно из Харькова в Сумы ехать через Конотоп?
Благодаря таким вот "опусам" украинские СМИ показывают, что они ничем не лучше российских.
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Благодаря таким вот "опусам" украинские СМИ показывают, что они ничем не лучше российских.
Пропаганда она и в Африке пропаганда независимо от того кем подготовлена и вброшена. Ешё умиляет заявление о том, что агенты ГРУ РФ не умеют ориентироваться на местности :) при том, что карты генштабов лежат в интернетах на каждом углу и в гуглкакртах с яндекскартами пока не забанили, а GPS и даже суровый путинский Глонасс вещают координаты любому желающему. Смех да и только.
 
Останнє редагування:

Udaff4eg

Well-Known Member
На восток ночью отбыла значительная группа представителей Правого Сектора.
О посвященный, откуда инфо?
 
Зверху