Окупація Криму.

Whisper

Well-Known Member
На автозаправках Симферополя только хот-доги - бензин закончился:rolleyes:
Хот-дог , вроде как , для велосипеда топливо подходящее ;) А вообще , что путлер будет делать в такой обстановке ? Лезть на материк за ресурсами для Крыма , что ли ?...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

31 БЕРЕЗНЯ 2014 23:05
You must be registered for see images

Засідання Курултаю кримськотатарського народу, Бахчисарай, 29 березня 2014 року
Радіо Свобода вважає: це «деза дня»

Російський телеканал «Весті» повідомив, що рішення Курултаю кримськотатарського народу у неділю передбачає лише статус національно-культурної автономії і не носить територіального характеру, передає .
За словами віце-прем’єра захопленого Росією Криму Рустама Теміргалієва, новий статус лише сприятиме збереженню самобутності кримськотатарського населення півострова.

Віце-прем’єр-міністр проросійського уряду Криму Рустам Теміргалієв прокоментував російському телеканалу «Весті» постанову Курултаю кримськотатарського народу про початок створення в Криму національно-територіальної автономії.

Проте, замість «національно-територіальної автономії» він сказав про «національно-культурну автономію» і що цей статус має лише сприяти культурному розвитку кримських татар.

«Не потрібно боятися цього терміну, цей термін передбачений, і є відповідний федеральний закон про національно-культурні автономії, який дуже чітко говорить, що це не якесь територіальне об’єднання, а громадське об’єднання, метою якого є захист свобод, прав, інтересів, мовних побажань, а також, і це, мабуть, найважливіше, гарантоване представництво кримських татар в управлінні окремими територіями», – заявив урядовець самопроголошеної влади Криму.

Тим часом, у постанові, яку ухвалили на позачерговій сесії Курултаю, мовиться, що з’їзд кримських татар не визнає законності анексії Криму і втрати Україною території півострова.

А також, за словами голови Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова, кримські татари можуть провести національний референдум, щоб підтвердити своє прагнення мати автономію.

«Курултай кримськотатарського народу постановив проголосити початок політичних і правових процедур зі створення національно-територіальної автономії кримськотатарського народу на його історичній території – в Криму», – сказано в документі.

Курултай також доручив Меджлісу налагодити відносини із міжнародними організаціями, зокрема ООН, Радою Європи, ЄС, ОБСЄ, і урядами держав.

Окрім того, Курултай закликав ці організації та уряди підтримати право кримськотатарського народу на самовизначення.

Заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов пояснив виданню «Фокус», що йдеться не про «окремі території», а про весь Кримський півострів, до Конституції якого кримські татари хочуть внести положення про корінний народ.

На запитання видання про те, в складі якої держави кримські татари планують отримати статус національно-територіальної автономії, він відповів, що кримські татари не мають відповіді на це питання, але «вже втомилися шукати своє місце у відносинах між двома державами» і хочуть в першу чергу «забезпечити права свого народу».

Посилаючись на російське законодавство, як таке, що фактично є чинним у Криму, кримський лідер заявив, що Курултай вимагатиме 33% у представницьких органах Криму.

Перший віце-спікер кримського парламенту Григорій Іоффе зазначив, що нова Конституція Криму, ймовірно, не міститиме норм про квоти для кримських татар.

Раніше влада півострова обіцяла 20% квот кримським татарам на представництво в органах влади.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 00:56
На Крим насувається вибухонебезпечний Північний Кавказ

В ефірі президент Центру близькосхідних досліджень Олександр Богомолов прокоментував можливі конфлікти етнічних груп у Криму:

«Ця ситуація насправді вибухова. Що сталося? Що люди, які були політичними опонентами, в умовах України – це була одна річ, але зараз коли контекст навколо змінився і на Крим насувається вибухонебезпечний Північний Кавказ, то середовище політичне і етнічне там міняється.

Багато людей, які могли виступити проти кримських татар, то наразі вони напевно вважають себе переможцями. І зараз шалена небезпека від того, як вони будуть себе вести».
А у татарів теж до москалів не менші рахунки, ніж у українців. Геноцид татар там ще з імперських часів відбувався. І саме з боку московськиї влади. І власних радикалів, щоб відповісти, в низ вистачає.
А за татар нам буде гріх не вступитись. А крім нас ще й Туреччина обіцяла їх захищати.
 

STOP-KAZAP

Active Member
висновок такий що путлер забравши крим зробив нам велику послугу забравши всих отих бабушек і дєдушек.я сам знаю кримчан, які начебто в паспорті були українцями, а зараз кричать "мі рассеяне". ну що ж хай буде й так.
тепер залишилось вибрати президентом ляшка, який обіцяє продавати в крим воду і світло, а росії за транзит виставе рахунок з 10 до $500.
і всі будуть задоволені.

його хрущов тому і приєднав крим до України бо населення там росло, а їх всих треба кормити, поїти, освітлювати.
тепер треба їм все в три дорога продавати, скілки років ми те лайно кормили, воно нам треба було? кацапи вміють присосатись за чужий рахунок.
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: GEB

rfvgy

Ukrainian
Росія облаштовує Крим – на півострові створять три колонії та слідчий ізолятор
You must be registered for see images

Директор Федеральної служби виконання покарань Росії Геннадій Корнієнко підписав наказ про створення управління своєї організації в Криму. Місцем дислокації управління визначено місто Сімферополь
Також підготовлено та затверджено план організаційно-штатних заходів щодо створення в республіці та Севастополі територіального органу Федеральної служби виконання покарань.
"У місті Сімферополь створюється слідчий ізолятор № 1 з лімітом наповнення 951 місце і виправна колонія № 1 з лімітом наповнення 1470 місць (строгий режим), в місті Керч виправна колонія № 2 з лімітом наповнення 710 місць (загальний режим) і колонія -поселення № 3 з лімітом наповнення 150 місць", - повідомили в прес-бюро ФСВП.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Джемилев предупредил о возможности большого кровопролития в Крыму и на юге Украины
Бывший глава Меджлиса, лидер крымскотатарского народа и мусульманского меньшинства в Крыму, народный депутат («Батькивщина») Мустафа Джемилев предупредил о возможности кровопролития в Крыму и юге Украины.
"Наибольшее беспокойство у нас вызывает возможность вооруженного конфликта и большого кровопролития в Крыму", - заявил г-н Джемилев в интервью СNN, передает со ссылкой на .

При этом по его словам, украинские военные будут воевать, несмотря на неравенство сил, в случае, если российские военные продвинутся вглубь Украины.

"Не имеет значение, насколько мы слабы, в военном отношении, по сравнению с Россией… мы откроем огонь. Мы откроем огонь, если (российская) армия продвинется вглубь материка. И вряд ли это будет в интересах России или президента Путина, но мы не может исключать никаких событий... Но все это приведет к кровопролитию", - сказал Мустафа Джемилев.

По его мнению, что касается России, то аннексия Крыма является свершившимся фактом. Мустафа Джемилев заявил, что сдача Крыма России будет являться нарушением Будапештского Меморандума 1994 года, согласно которому Россия и Запад гарантировали территориальную целостность Украины.

"Это будет большой трагедией для всех крымчан, не только для крымских татар, но и для этнических украинцев и десятков тысяч этнических русских, которые не желают становиться гражданами России".

При этом он считает, что если бы Украина не отказалась от своего ядерного оружия, которое оставалось на ее территории после распада Советского Союза, то Россия бы не позволила себе военного вторжения в Крым и Украину.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 16:21
Самопроголошена влада Криму доповнила список осіб, яким заборонено в’їзд на півострів

Оновлений чорний список оприлюднено на сайті нелегітимного кримського парламенту, передає .

Зокрема, список, в якому до сьогоднішнього дня налічувалося 321 особа, доповнили прізвища:

- Тимошенко Юлія Володимирівна
- Стемпицький Андрій Любомирович
- Ярош Дмитро Анатолійович
- Бігус Микола Богданович
- Тарасенко Андрій Іванович
- Шухевич Юрій Романович
- Карпюк Микола Андронович
- Корчинський Дмитро Олександрович
- Чорнобук Валерій Іванович
- Мазниця Андрій Анатолійович

Нагадаємо, 27 березня кримський парламент оприлюднив , яким «небажано приїжджати в Крим». До списку занесли нардепів від «Батьківщини», УДАРу та «Свободи» а також деяких депутатів від Партії регіонів.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Тоесть отдадут нам только металлолом , а что получше оставят себе

Жадные и подлые "российские братья" "отдают" захваченную в Крыму технику, как мародеры, - Тымчук
Россияне "отдают" захваченную в Крыму технику довольно своеобразно, потому что ведут себя, как мародеры.
Об этом написал руководитель Центра военно-политических исследований и координатор группы Информационное Сопротивление Дмитрий Тымчук на сайте , передает

"Так, сегодня (1 апреля. - Ред.) в Бахчисарае загружали "отдаваемую" технику нашего автомобильного батальона. Сначала россияне согласились отдать 74 единицы техники (себе оставили 27 бензовозов и 3 ПАРМ - подвижных автомобильных ремонтных мастерских). Техника уже отправлялась на материк, как прискакал бравый российский полковник и приказал разгрузить еще 7 бензовозов. Мол, самим нужны", - рассказал Тымчук.

На это российские солдаты возразили, что "перед загрузкой на железнодорожные платформы сняли с автомобилей все, что могли, а что не могли - раскурочили. Дескать, зачем теперь нам этот металлолом? На что полковник долго топал ножками и кричал своим солдатам, что надо было сначала разобраться, что может самим пригодиться, а потом уже ломать и отдавать украинцам", - пишет Тымчук.

Читайте на «Цензор.НЕТ»:

"В общем, вы поняли, в каком состоянии "возвращается" то, что побывало в руках жадных и подлых "российских братьев"", - подытожил Тымчук.

Напомним, в Минобороны России сообщили, что на железнодорожной станции в Бахчисарае недалеко от Севастополя российские военные приступили к погрузке автомобилей и прицепов, принадлежащих бывшему автомобильному батальону Военно-морских сил Украины. "Здесь находятся бортовые автомобили типа Урал и их модификации для перевозки сухих грузов и автомобили для транспортирования горючего, - сказал представитель департамента транспортного обеспечения Минобороны РФ, полковник Эдуард Усольцев. - Вся техника неисправна и практически не пригодна к дальнейшей эксплуатации. Самые молодые автомобили 1991 года выпуска, производства СССР".
 
Зверху