Правий сектор

Life-ua

+ плюс - минус
Дивно у Ляшка офіційно 179 тис. грн і там якісь копійки, але без проблем зареєстрували...до речі Гриценка теж не зареєстрували поки що...
да зарегистрируют всех и Яроша в том числе , все пойдут на выборы полюбому :) там как посмотришь одни нищие по декларациям .

Life-ua

+ плюс - минус
ЦИК зарегистрировала Яроша
ЦИК зарегистрировал Дмитрия Яроша кандидатом в президенты.
Об этом сообщает со ссылкой на . "По состоянию на 18:10 единогласно все члены ЦИК проголосовали за это решение. Ярош зарегистрирован кандидатом на пост президента Украины", - заявил Хивренко. Он уточнил, что это произошло после того, как по требованию ЦИК поступило подтверждение от соответствующего отделения "Ощадбанка".

"Это произошло после того, как по требованию ЦИКа, которое было высказано в адрес соответствующего отделения "Ощадбанка", в течение часа поступил официальный ответ, что плательщиком денежного залога господина Яроша действительно является господин Ярош. То есть он сам лично внес за себя залог 2,5 млн грн.", - сообщил Хивренко. После этого единогласно было принято решение о его регистрации на пост президента. Ранее сообщал, что .

bortn5

Well-Known Member
Давайте действия мвд , сбу, беркута будем обсуждать в другой теме.Тут мы обсуждаем ПС!

terran

Well-Known Member
ЦИК зарегистрировала Яроша
ЦИК зарегистрировал Дмитрия Яроша кандидатом в президенты.
Об этом сообщает со ссылкой на . "По состоянию на 18:10 единогласно все члены ЦИК проголосовали за это решение. Ярош зарегистрирован кандидатом на пост президента Украины", - заявил Хивренко. Он уточнил, что это произошло после того, как по требованию ЦИК поступило подтверждение от соответствующего отделения "Ощадбанка".

"Это произошло после того, как по требованию ЦИКа, которое было высказано в адрес соответствующего отделения "Ощадбанка", в течение часа поступил официальный ответ, что плательщиком денежного залога господина Яроша действительно является господин Ярош. То есть он сам лично внес за себя залог 2,5 млн грн.", - сообщил Хивренко. После этого единогласно было принято решение о его регистрации на пост президента. Ранее сообщал, что .
а почему теперь не хотят установить, откуда у него бабло на залог? скинулись всем ПС ?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Так что это ты не по адресу немного пишешь .
Второе . И не путай понятия : на майдане люди боролись против беспредела , против избиений и похищений мирных людей - на это можна списать коктейли молотова и прочее .
Аваков зараз якраз тим і почав займатись: "безпределом". Повторює те, що робив Захарченко. Як і той відправляє спецуру, наче кілерів, когось вбивати. І судячи по тому що біля "Дніпра" був Асса, то ту саму ж спецуру і відправляє. На Сході його підлеглі, замість затримання, прикривають дії сепаратистів. Люді на Майдані за це боролись?
Но для некоторых (большинство из которых не было на майдане , а повылазило с оружием после майдана) революция продолжается , и они борются против новой власти которая пока что ничего такого не делает .
Якби не робила, то ніхто б і не боровся. Стримувались, дивлячись на те, що влада робить, щоб не розхитувати ситуацію. Але вбивство Музичко, і відмова Авакова піти з посади, це вже межа терпіння.
Третее . Я лично против Махновщины , я поддерживал майдан что-бы вместо старой коррумпированной - пришла новая милиция , честная и защищала народ . (я за то что-бы народ защищала милиция , а непонятно какие люди с оружием) - да за два дня её не реформируешь , но другого пути нету кроме как реформировать правоохранительную систему (а не перекладывать эти функции на каких то людей с оружием)
Нова, чесна міліція не прийшла. Аваков залишив практично всю стару. Про що й мова. Набрав від тих хабарів і залишив на місцях. Це аж ніяк і на спробу реформування не схоже. Більше схоже на реанімацію режиму Януковича, під новим обличчям.

есть , без поддержки ЕС и США невозможно повлиять на Кремль (а повлиять может только экономика , санкции - больше ничего мы сами не сделаем...)
ЕС і США теж нічого не будуть робити, доки ми самі не почнемо щось робити. Якщо ми навіть кордони не перекрили, не зважаючи на військову агресію, про які санкції з боку США/ЕС можна заїкатись? Ми значитьбудемо з Росією продовжувати торгувати, а США/ЕС повинні відмовитись, так?

прости , я не знаю кто это в твоих ссылках . Я так понял это подозреваемые с расстреле трёх милиционеров . Это фантастически серйозное обвинение в убийстве трех людей . Следов избиения видимых не видно (я помню как при захарченко сотни изуродованных с переломанными конечностями по больницам были , их в таком виде и в суды привозили) Но я думаю Стейн что в наше время когда журналисты и общество держат на контроле , не засудят человека против которого не будет явных доказательств вины (а если он виноват , то должен отвечать)
Як не засудять, коли саме це і роблять? Ти ж візьми і почитай. Почитай на базі яких звинувачень його взагалі затримали, що з ним робили і як проходить суд.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 15:31
В мережі з'явилося відео як бійці спецпідрозділу ВВ МВД "Омега" залишили готель "Дніпро" після роззброєння "Правого сектору"

Як зазаначив у "Фейсбуці" автор відео журналіст Артем Шевченко, "Омега" роззброювала "Правий сектор" під командуванням підполковника Стрельченко та полковника Асавелюка.
You must be registered for see medias

1 КВІТНЯ 2014 15:39
В мережі з'явилося відео виходу бійців "Правого сектору" з готелю "Дніпро"

"Ну і першоквітневі жарти від "Правого сектору", як без них? Я питаю: "Це гвінтівкі у вас, хлопці?" - "Це у нас труби такі". Тобто музиканти вийшли із готелю "Дніпро" під суворими поглядами спецпрізначенців ВВ МВС. Тобто симфонічний оркестр у них там був", - прокоментував відео його автор журналіст Артем Шевченко.
You must be registered for see medias

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Хто там обурювався тим, що Яроша нема у кримському чорному списку :). Вже є.
І сторінка у ВКонтакті, схоже незабаром теж буде заблокована

1 КВІТНЯ 2014 18:22
Засновник "Вконтакті" Павло Дуров склав з себе повноваження генерального директора через незгоду з новою політикою соцмережі

Про це повідомив сам Павло Дуров на своїй сторінці " ", передає .

"Унаслідок подій, що послідували за зміною акціонерного складу "ВКонтакті" в квітні 2013 року, свобода дій генерального директора в управлінні компанією значно скоротилася. Стає все складніше відстоювати ті принципи, які колись були закладені в основу нашої соціальної мережі.

Слідом за моїм братом, який у середині минулого року залишив посаду технічного директора, я знімаю з себе обов'язки генерального директора "ВКонтакті".

Спасибі всім користувачам, які підтримували і надихали мене ці 7 років. Я буду і далі брати участь у житті "ВКонтакті" на правах засновника, проте формальні посади в нових умовах мені не цікаві", – наголосив він.

Тим часом, на заміну Дурову російські мас-медіа керуючого партнера Russian Ventures Євгена Гордєєва.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 18:22
Керівника львівського спецпідрозділу "Беркут" Ростислава Пацеляка звільнили з посади

Про це сьогодні на сесії Львівської облради розповів в.о. заступника начальника львівської обласної міліції Олексій Душейко, передає з посиланням на .

Він також додав, що львівські “беркутівці”, які проходять у кримінальних провадженнях щодо причетності до подій на Майдані, не пройшли переатестації.

Крім того, прокуратура Львівщини відкрила 97 кримінальних проваджень щодо неправомірного застосування сили бійцями львівського спецпідрозділу міліції “Беркут” під час Майдану у Києві.

Також начальник кримінальної міліції Львівщини нагадав, що спецпідрозділ міліції “Беркут” в області — розформовано.
Порівняйте з може, якщо б на Сумщині теж був свій "бандит" Музичко, по іншому було? Ні? Ні, ми будемо чекати, коли сумський "беркут" почне виконувати свої обіцянки, правда? Бо нас більше цікавить, "а що ж у Росії про нас подумають?".

d324co

Well-Known Member
Ярош с семьей заработали за 2013 год 803
гривни

Это как понимать: они целый год жили на 803 грн? так бывает??

Зверху