Настрої... Ситуація насправді складна. Візьмемо Севастополь. Місто в якому мешкає близько 50 на 50%. Українці і роSSіяни. І це повна маячня, коли пишуть що там роSSіян більшість! У кожного другого український паспорт! Але, уявіть собі ситуацію. Я українець, живу там, і там же, знаходяться козачки з ростова, чётники з сербії, чечени, і інший сброд, який я навіть не зміг ідентифікувати. Там же, є молодь, завезена з роSSії для підримки місцевих, молодь яка дійсно хоче в роSSію, і пенсіонери, які хочуть в СРСР, а ще 18.000 військових, з роSSії. АЛЕ - українця, там нема кому захистити, міліція бездіє, військові блоковані, влада навіть потрапити туди не може, натомість якщо ти вигукуєшь пророSSійські лозунги - тебе підтримають, і захистять. От і склалася ситуація - що купка молодиків з жінками істеричками, можуть під прикриттям військових, забрати Крим. Розумієте? За мої пости на форумах, мені намагалися спалити автівку, опубліковали адресу в мережі домашню, і школу де навчається дитина. І що я міг зробити, окрім як вивезти всіх звідти? Українці, що мешкають в Криму, могли вийти на мітинг, могли чинити спротив, але нас там, хтось повинен був захищати, або хоча б прикривати! Але цього на жаль не відбулося. Ситуація просто парадоксальна, купка телепнів, які наслухались пропаганди яку вклав їм у вуха кисельов, змогли забрати Крим!!! Натомість українці, просто взагалі нічого не змогли зробити. Шанс там був лише один - брати зброю до рук. Та де її брати??? Ситуація коли ти все розумієшь, ти не згоден, а заподіяти нічого не взмозі! Реально там було відчуття, що нас кинули на призволяще, і все що залишалося, мовчки спостерігати за тіє вакханалією що відбувалася. Гидко, і бридко, повірте від того що там бачив, від тих шалених очей дідусів і бабусь, які кричали - роSSія!!!! Наче скажені, від молоді яка просто встромила ніж вспину всім тим, хто мав там український паспорт. Там нема моралі, нема серця, там взагалі нічого людяного не зосталося. Прощо можна казати, якщо на форумі, сестра - пише на рідну сестру!!! Вона бандерівка, ось її адреса, вбийти її!!! вона недостойна бути моє сестрою, бо я люблю роSSію!!! Крим нізащо б не здався, якби мав хоть якусь підтримку. Що може зробити мирне населення, проти бандитів і озброенних до зубів військових, яких по три штуки на квадратний метр навіть у місті! Ось вам враження, ситуація, і аналіз чому так вийшло, і ще трохи фото із окупації.
You must be registered for see links