Російська інтервенція в україну. березень 2014.

rfvgy

Ukrainian

Анексія Криму подібно до скриньки Пандори може випустити назовні давно, здавалося, б урегульовані територіальні конфлікти по периметру Російської Федерації
Анексія Криму подібно до скриньки Пандори може випустити назовні давно, здавалося, б урегульовані територіальні конфлікти по периметру Російської Федерації
Території, які Росія може спробувати анексувати
Під загрозою анексії: Харківська, Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська та Одеська області України, а також ПМР. В цьому разі, окрім усього іншого, Україну буде позбавлено виходу до моря, й відповідно, виключено зі значної частини глобальних логістичних схем.
You must be registered for see images

Казахстан: усі території, що межують з РФ - Західний, Північний, частина Східного Казахстану. Чи не це є причиною підтримки Казахстаном російської анексії Криму? Астана побоюється аналогічного сценарію на підконтрольній території?
You must be registered for see images

США: Аляска. Звісно, це був би абсолютно самовбивчий сценарій і апокаліптичний для всього світу. Але в Росії тема повернення Аляски останніми роками стає предметом дедалі все менш маргіналізованого дискурсу
You must be registered for see images

Білорусь: Вітебська область. Насправді питання демаркації та делімітації державних кордонів між РФ та РБ на державному рівні не піднімалося. Проте питання приналежності Вітебської області нерідко стає предметом суперечок, зокрема, представників інтелектуальних еліт. З цього цілком може початись маніпулятивна кампанія аз метою витягнути її в політичний мейнстрім.
You must be registered for see images

Найважливіші територіальні претензії до Росії - реальні та потенційні
Китай: Західний та Східний Сибір, Урал, Далекий Схід
You must be registered for see images

Білорусь: Смоленська, Брянська області
You must be registered for see images

Литва: Калінінградська область, "Мала Литва"
You must be registered for see images

Польща: ряд районів південної частини Калінінградської області
You must be registered for see images

Латвія: Питаловський та Палкінський райони Псковської області (загалом 1,6 тис км2), що перебували в складі Латвії в 1920-1944 роках
You must be registered for see images

Естонія: Естонський Інгерманланд, території на східному березі річки Нарва Кінгісепського р-ну Ленінградської області (800 км2), приєднані до неї в 1944 році; Печорський р-н Псковської області (1,5 тис. км2).
You must be registered for see images

Фінляндія: Карелія, частина Мурманської області, повернення до Тартуського договору 1920 р.: вся Печенгська область (Петсамо), західна частина півострова Рибачого, від губи Вайда до затоки Мотовського, більша частина півострова Середнього, по лінії, що проходить через середину обох перешийків. Всі острови в Баренцевім морі на захід від цієї лінії (о-в Кий та всі Айновські). Кордон в акваторії Фінської затоки прокладався так, що Росія позбавлялася виходу в міжнародні води Фінської затоки.
You must be registered for see images

Норвегія: частина Мурманської області, Кольський півострів
You must be registered for see images

Японія: Ітуруп, Кунашир, Хабомаі, Шикотан, Сахалін
You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Коста, ти ще віриш в те що санкції зупинять РФ? Я ні, і цим вже дух не піднімеш!
цитата (коротко, але ясно):

п.с. і в добавок:

Дмитрий Тымчук

20-21 марта в Брюсселе проходит заседание Европейского совета на уровне глав государств и правительств стран - членов. Сегодня вечером участники саммита обсудят ситуацию в Украине.

Источник группы «Информационное Сопротивление» в Брюсселе сообщает, что по результатам бесед с дипломатами и чиновниками ЕС можно констатировать: увы, вероятность перехода ЕС к третьему этапу плана по реагированию на действия России очень мала. (Хотя на чрезвычайном саммите 6 марта европейцы демонстрировали серьезную решимость перехода к этому этапу.)

Скорее всего, ЕС лишь несколько усилит меры второго этапа. А именно, расширит список граждан РФ, против которых вводятся санкции (отмена виз и замораживание активов). Также может продолжиться свертывание военно-технического сотрудничества с РФ.

Как свидетельствует позиция большинства европейских дипломатов и чиновников, к каким-то серьезным мерам экономического характера ЕС пока не готов.

По некоторым данным, Европа готова сегодня рассматривать захват Крыма как «красную черту». Только при переходе которой (т.е. при продолжении захвата Россией украинской территории уже вне пределов АРК) европейцы перейдут к третьему этапу санкций. В частности, по нашей информации, такова позиция «локомотива ЕС» - Германии, а также некоторых других стран-членов.

Также будет заявлено, что ЕС «продолжит практическое проработки возможных мероприятий третьего этапа».

Конкретные итоги заседания по Украине будут известны либо сегодня поздно вечером, либо уже 21 марта.

п.с. поки є час готуймося...але...військові як і нацгвардія гальмують у розвертанні мобілізації, дифіцит офіцерського і навчального складу...
від себе скажу я оптиміст, а оптиміст це дуже проінформований песиміст :)
Слухай, ну я розумію, ти дуже емоційна людина. Зроби глибокий вдох. Зранку ти спокійніше ;).
Гітлер після Судет теж не відразу далі пішов. У нас є час підготуватись. Треба його з розумом використовувати. Реальність така, що Путін готувався до цього не менш ніж, як 5 років. Ми не готувались зовсім, навпаки влада робила все, щоб зруйнувати боєздатність країни. На початку березня Путін пройшов би всю Україну, як ніж крізь масло.
Щодо санкцій. Що ви від Європи хочете? З якої радості вона буде вводити санкції більші, ніж ми самі, як безпосередній учасник конфлікту, можемо ввести?
- Ми кордон з Росією перекрили? Ні.
- Ми відмовились від економічної співпраці, зробили ембарго, відмовились від російського газу? Ні.
Що ще? Якщо ми самі будемо готові до цього, тоді можна буде щось подібне чекати, від Европи.
Для початку треба самим бути морально готовими, що в нас газу російського не буде. Що це означає, пояснювати треба?
 

Fill

Кот
меня вот больше интересует, какая ***** поджигает украинскую технику?
иностранцы, или несознательные граждане Украины?
Вы про танки?
В данном, конкретном случае, ИМХО, никто ничего не поджигал. Собственно, и украинские новости честно признают, что версии: "неисправность техники, или халатность личного состава".
Армию годами обворовывали, чего еще ожидать? Вы же помните, что активисты за свои деньги купили кучу аккумуляторов для Сумского артполка, выкупив все, что в автомагазинах было, и то, кажись, не хватило до комплекта.
Вы же понимаете, что это значит? Это значит то, что "Ураганы" были некомплектны, не обслуживались, большинство на консервации только подкрашивалось перед редкими проверками, и т.д.
Когда в последнее время наш полк выезжал на реальные полигонные учения (про стрельбы ваще молчу)?
А как началась расконсервация - кто-то не так подключил батарею, или в жгуте проводов посыпалась изоляция, или... за техникой следить надо было.

Я таки надеюсь, что те деньги, которые сейчас выделяются нашим ВС не разворуются, как всегда. Если и в этот раз всё прокакают - то всё, можно сливать воду (
 

Fill

Кот
Ну и эффективнейшее, уже всем известное, но... не знаю, как его нормально обойти, решение.



Моряки Військово-Морських Сил України не можуть застосувати силу проти російських військ, тому що ті використовують як передові загони мирне населення

Про це йдеться у зверненні моряків, які перебувають на кораблях на Донузлаві, передає з посиланням на .
«В результаті ми знаходимося перед вибором: застосувати зброю з можливим ураженням цивільних осіб в мирний час без перспективи виведення сил з блокади або пройти через силове захоплення з принизливою процедурою спуску прапора Військово-Морських Сил України, який відомий у всьому світі», — зазначили моряки.

«Обидва вибори для нас програшні і неприйнятні. Ми шукаємо вихід з ситуації, що склалася, з головною метою — збереження життя і здоров'я військовослужбовців нашої держави», — наголосили автори заяви.

Моряки сподівалися, що влада України запровадить військовий стан.

«Після початку вторгнення військ Російської Федерації на територію Криму нам надходили різні суперечливі команди: "Не застосовувати зброю" , "Не піддаватися на провокації", "Діяти за статутом". Також звучали слова моральної підтримки: "Ви молодці", "Тримайтеся", "Ми з вами", — йдеться в заяві. — Це було замість очікуваних нами рішень про введення надзвичайного або воєнного стану».

Тим не менш, моряки вдячні за допомогу простих українців і підтримку ЗМІ. Моряки запевнили, що залишаються вірними присязі Україні.
Как Пу и обещал. Таким образом, достаточно в многомиллионном городе найти всего пару сотен "мирных" перед, скажем, бронетанковой бригадой, чтобы у другой стороны не поднялась рука нажать на курок.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну и эффективнейшее, уже всем известное, но... не знаю, как его нормально обойти, решение.





Как Пу и обещал. Таким образом, достаточно в многомиллионном городе найти всего пару сотен "мирных" перед, скажем, бронетанковой бригадой, чтобы у другой стороны не поднялась рука нажать на курок.
А це означає наступне:
1) Путін буде чекати до президентських виборів. Цілком очевидно, що відверто проросійських кандидат ніяк не переможе, тому ватники, налаштовані на "раися памагі" зараз, чим далі тим все більш будуть відчувати себе в меншості, більше будуть лякатись "утисків". Ворожа пропаганда буде все робити, щоб ще більше їх налаштувати проти "бендерівців". Вангую виникнення нових найбезглуздіших міфів, якими будуть лякати ватників, відродження всіх старих з новими жахливими подробицями, на зразок "пьют кровь младенцев в львовском метро". Вангую напередодні початку наступної фази рекордну активізацію проросійських ботів в інтернеті взгалі і на цьому форумі в тому числі. Ледь не забув. Ще ж мумію "живого і легітимного" знову висталять на екрани.
You must be registered for see images

2) Щоб запобігти цьому владі треба буде робити "не демократичні" дії. На зразок арешту активних сепаратистів хоча б, і заборону ворожих пропагандистських каналів. Вангую постійну присутність на шоу у Шустера Леночки Бондаренко, яка з піною у рота буде захищати права російськомовних "інакомислячих".
You must be registered for see images


Спочатку нам дадуть напередодні виборів, під час передвиборчої компанії, пересваритись фанатам кандидатів і будуть спостерігати як вони один одного будуть, без ніяких додаткових зусиль зовні, виливати купи лайна. Потім активізуют п'яту колону, яка знову буде активно мітингувати і влаштовувати безлад. Коли переловлять найбільш активних, будуть верещати. Намагатись захоплювати склади зі зброєю, стріляти.... Якщо таким чином не вдасться зірвати вибори, то тоді вже підуть в бій, прикриваючись п'ятою колоною, як це було в Криму.

Тому, або в нас буде введено військовий стан, і не буде виборів, або почнеться війна і не буде виборів. Або ж влада вже зараз перестане гратись у демократію, ізолює вже виявлених провокаторів, активізує контррозвідку і унеможливить такі сценарії. Це складно, але єдиний варіант, за яким щось путнє вийде і буде менш жертв. Якось так виходить.

Готуємось на середину травня. Якщо переживемо вибори, аби кого там не вибрали, далі вже буде веселіше.
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: VIB

rfvgy

Ukrainian
Ще місяць тому на рос.ТВ каналі в програмі жидоГебельса Соловйова на роль ,,рятівниці,, активно сватали Йулю , як єдину з тих кандидатур що підходять Путлеру , можливо компромат старий працює , чи підкилимні домовленості , хз .
Військовий стан зриває вибори 100% , а вибори без дами з косою -зірвали б плани Путлера . Послухаєм сьогодні що ВОНА буде заливати нам по ТВ у Шустріка .
 

Fill

Кот
Щоб запобігти цьому владі треба бути робити "не демократичні" дії. На зразок арешту активних сепаратистів хоча б, і заборону ворожих пропагандистських каналів. Вангую постійну присутність на шоу у Шустера Леночки Бондаренко, яка з піною у рота буде захищати права російськомовних "інакомислячих".
Спочатку нам дадуть напередодні виборів, під час передвиборчої компанії, пересваритись фанатам кандидатів і будуть спостерігати як вони один одного будуть, без ніяких додаткових зусиль зовні, виливати купи лайна. Потім активізуют п'яту колону, яка знову буде активно мітингувати і влаштовувати безлад. Коли переловлять найбільш активних, будуть верещати. Намагатись захоплювати склади зі зброєю, стріляти.... Якщо таким чином не вдасться зірвати вибори, то тоді вже підуть в бій, прикриваючись п'ятою колоною, як це було в Криму.

Тому, або в нас буде введено військовий стан, і не буде виборів, або почнеться війна і не буде виборів. Або ж влада вже зараз перестане гратись у демократію, ізолює вже виявлених провокаторів, активізує контррозвідку і унеможливить такі сценарії. Це складно, але єдиний варіант, за яким щось путнє вийде і буде менш жертв. Якось так виходить.

Готуємось на середину травня. Якщо переживемо вибори, аби кого там не вибрали, далі вже буде веселіше.
Я тоже попытаюсь "пованговать". Я уже давно вижу такую дату, как 9-е мая. Перед выборами. Вот где будет самый больной момент.
Это будет настолько своевременно, и затронет огромные слои населения...
Лучшего времени для провокаций и придумать невозможно.
Лучше бы я ошибался..... но вот после 9-го мая и начнеццо
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ще місяць тому на рос.ТВ каналі в програмі жидоГебельса Соловйова на роль ,,рятівниці,, активно сватали Йулю , як єдину з тих кандидатур що підходять Путлеру , можливо компромат старий працює , чи підкилимні домовленості , хз .
Військовий стан зриває вибори 100% , а вибори без дами з косою -зірвали б плани Путлера . Послухаєм сьогодні що ВОНА буде заливати нам по ТВ у Шустріка .
rfvgy, ну давай не будемо демонізувати. А то так добалакаємось, що це Путін організував Майдан, щоб той скинув Януковича і звільнив Тимошенко, щоб та стала Президентом замість Януковича :)
Тимошенко можна звинуватити в тому, що вона приймала участь в якихось корупційних схемах. Але я не бачу жодного разу, коли б воно підігравала Путіну. Він може сподіватись її якось "купити", бо вже мав з нею справи... Словом, давайте Тимошенко у відповідній темі обговорювати, а то зараз почнеться...
 
Зверху