Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 05:33
You must be registered for see images

Після того як вологодський журналіст Роман Романенко опублікував 5 березня звернення президенту Путіну від російськомовних жителів Вологодської області, на нього обрушився шквал гонінь і ненависті з боку деяких городян

У будинку, де він живе, розповсюджуються листівки, невідомі розмалювали антифашистськими написами двері його квартири. Зображення перекресленою свастики і величезний напис "Стоп, Майдан!" з'явився в під'їзді багатоповерхового будинку в центрі Вологди, розповів Романенко в інтерв’ю для .

Крім того, йому довелося зустрітися з представниками прокуратури і порозумітися, чому ж, на його думку, у Вологодську область потрібно було вводити війська за прикладом Криму.

Нагадаємо, 5 березня в мережі з’явився з проханням ввести в Вологду війська, оскільки там порушують права російськомовних громадян.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 05:46
You must be registered for see images

Президент Вірменії Серж Сарґсян у розмові з колегою з Росії Путіним у середу обговорив становище, що склалося після «референдуму» у Криму, і обидва "констатували, що це черговий зразок реалізації права народів на самовизначення шляхом вільного волевиявлення

При цьому вони наголосили на необхідності дотримуватися норм і засад міжнародного права, в першу чергу Статуту ООН, повідомляє з посиланням на прес-службу вірменського президента.

Крім того, в перебігу розмови, що відбулася з ініціативи вірменської сторони, президенти також говорили про перебіг кроків, які здійснюються на виконання ухвали Вірменії вступати в Митний союз, йдеться в повідомленні.

У Росії прес-служба російського президента повідомила про цю ж розмову набагато коротше і при цьому взагалі не згадала слів підтримки з боку вірменського керівника. Президенти «обмінялися думками» у зв’язку з «возз’єднанням» Криму і Севастополя з Росією, заявили у Кремлі.

Зазначимо, президент Вірменії минулої осені під тиском Росії різко змінив свій тодішній курс на євроінтеграцію і замість парафування вже підготованої угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі з Європейським союзом оголосив, що країна вступатиме натомість до Митного союзу під проводом Росії.

Вірменія також неофіційно підтримує Нагірний Карабах – сепаратистський регіон у сусідньому Азербайджані, де живуть переважно місцеві вірмени, – хоча при цьому не намагається анексувати його і навіть формально не визнає його самопроголошеної «незалежності».

В Азербайджані, який має у своїх міжнародно визнаних кордонах непідконтрольний сепаратистський регіон, натомість у вівторок заявили, що підтримують територіальну цілісність і суверенітет усіх держав, зокрема, й України.

Нагадаємо, політику Путіна щодо Криму підтримали лідери КНДР, Сирії, Сербії, Боснії і Герцеговини.
 

rfvgy

Ukrainian
На Латвію рашка навряд спробує напасти ( 27% росіян) . а от казахам варто задуматись . На півночі Казахстану процент сепаратистів до 80%.

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 14:35
Сьогодні з 18:00 російською стороною тимчасово призупиняється пропуск жителів прикордонних регіонів в місцевих пунктах пропуску

Про це йдеться у Держприкордонслужби, передає .

"На даний час за інформацією, що надійшла від російських прикордонників, обмеження діятимуть у пунктах пропуску Харківської, Сумської та Луганської областей, що межують з Білгородською та Вороніжською областями.

Виняток становитимуть українські місцеві пункти пропуску «Журавлівка» та «Олександрівка», що на Харківщині. В них люди можуть перетинати кордон в пішому порядку, а в «Олександрівці» будуть пропускати ще й рейсові автобуси", - інформують прикордонники.

Жодних роз'яснень російська сторона не надала.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
меня вот больше интересует, какая ***** поджигает украинскую технику?
иностранцы, или несознательные граждане Украины?
 
Коста, ти ще віриш в те що санкції зупинять РФ? Я ні, і цим вже дух не піднімеш!
цитата (коротко, але ясно):
они просто не могут..это им экономически не выгодно, они у россии на трубе, а сша у китая в долгу вот и вся картина
п.с. і в добавок:

Дмитрий Тымчук

20-21 марта в Брюсселе проходит заседание Европейского совета на уровне глав государств и правительств стран - членов. Сегодня вечером участники саммита обсудят ситуацию в Украине.

Источник группы «Информационное Сопротивление» в Брюсселе сообщает, что по результатам бесед с дипломатами и чиновниками ЕС можно констатировать: увы, вероятность перехода ЕС к третьему этапу плана по реагированию на действия России очень мала. (Хотя на чрезвычайном саммите 6 марта европейцы демонстрировали серьезную решимость перехода к этому этапу.)

Скорее всего, ЕС лишь несколько усилит меры второго этапа. А именно, расширит список граждан РФ, против которых вводятся санкции (отмена виз и замораживание активов). Также может продолжиться свертывание военно-технического сотрудничества с РФ.

Как свидетельствует позиция большинства европейских дипломатов и чиновников, к каким-то серьезным мерам экономического характера ЕС пока не готов.

По некоторым данным, Европа готова сегодня рассматривать захват Крыма как «красную черту». Только при переходе которой (т.е. при продолжении захвата Россией украинской территории уже вне пределов АРК) европейцы перейдут к третьему этапу санкций. В частности, по нашей информации, такова позиция «локомотива ЕС» - Германии, а также некоторых других стран-членов.

Также будет заявлено, что ЕС «продолжит практическое проработки возможных мероприятий третьего этапа».

Конкретные итоги заседания по Украине будут известны либо сегодня поздно вечером, либо уже 21 марта.

п.с. поки є час готуймося...але...військові як і нацгвардія гальмують у розвертанні мобілізації, дифіцит офіцерського і навчального складу...
від себе скажу я оптиміст, а оптиміст це дуже проінформований песиміст :)
 

=$DEMON$=

Member
Чё там в Путивле некто не слышал? говорят в россию собрался(
 
Зверху