Російська інтервенція в україну. березень 2014.

rfvgy

Ukrainian
путчисты всегда плохо кончали. и эта троица не будет исключеним.
Вина за все жертвы (в том числе, которые еще могут случится) исключительно каждом из этой троицы.
каждый из них, лично понесет ответственность, за все жертвы.
Комуняку на гілляку !
Путлера на палю !
 

Uberwinder

Без статуса
Не первый, и, к сожалению, боюсь не последний раз.
Но народ уже поменялся, и молчать не будет. Нужно будет, поднимется еще раз. Тем более это не 2004, стояли не за смену фамилий, а за изменения в системе
 

Uberwinder

Без статуса
Пошли изменения, на профессиональном портале, где раньше был один глухой скулеж, сейчас посыпались инициативные предложения и обсуждения. А это уже о многом говорит. Народ стал смелее.
А в целом да, не один год должен пройти для реальных изменений в сознании.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 19:01
Народ тюрків-карапапаків, діаспора яких проживає в Україні, готовий допомогти Збройним Силам країни у захисті територіальної цілісності і відверненні агресії з боку Росії

Про це повідомляє із посиланням на .

"Ми готові надати допомогу українській армії: від двох до п'яти тисяч добровольців, які будуть готові скласти присягу, захистити територіальну цілісність України та корінні кримські тюркські народи", - заявив голова Національної ради тюрків-карапапаків України Дашгин Гюльмамедов.

Водночас, він висловив сподівання, що політики зможуть не допустити збройного конфлікту.

Лідер тюрків-карапапаків України також підкреслив, що політичне керівництво РФ, сповідуючи шовіністичну політику, уподібнює Росію до нацистської Німеччини.

На його переконання, неспроможність світового співтовариства зупинити агресію Росії в Криму може надати політичному керівництву РФ підстави для подібних дій по відношенню до інших "братніх" країн, зокрема, Азербайджану, Казахстану й Молдови.

Дашгин Гюльмамедов нагадав, що готовність тюрків-карапапаків боронити Україну має історичне коріння, адже вони є нащадками воїнів, які служили у війську київським князям ще за часів Київської Русі.

Детальніше про Дашгина Гюльмамедова можна прочитати .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 19:55
Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і Збройні сили України отримали доручення про приведення українських військ у повну бойову готовність

Про це на брифінгу у середу заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Парубій, передає з посиланням на .

"Було доручено спільно зі Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ і Збройними силами України забезпечити безумовне виконання попередніх рішень РНБО України щодо часткової мобілізації та приведення Збройних сил України у повну бойову готовність", - заявив він за підсумками засідання РНБО.

Крім того, він додав, що доручено завершити "розгортання в прикордонних районах України тактичних груп ЗСУ з метою захисту кордонів і територіальної цілісності України".

Нагадаємо, вчора після вбивства українського офіцера в Криму Міноборони України дозволило військовим на півострові .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 20:20
Україна починає процедуру виходу із Співдружності незалежних держав

Як повідомляє « », рішення про це було прийнято на засіданні Ради національної безпеки та оборони України.

Його озвучив на брифінгу увечері в середу секретар РНБО Андрій Парубій.

«Було прийнято рішення не тільки припинити головування в СНД, а почати процес виходу із СНД», — заявив Парубій.

Як повідомляло , Україна вже прийняла рішення не продовжувати своє головування в СНД.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 20:42
Російська політика щодо України спрямована на дестабілізацію ситуації в нашій державі і зрив президентських виборів, призначених на 25 травня

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Парубій сьогодні на брифінгу, передає з посиланням на .

“Широкомасштабний план РФ має на меті окупацію українських територій, політичну дестабілізацію України, зрив президентських виборів”, - заявив Парубій.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 21:14
Рада національної безпеки та оборони України доручила Службі безпеки України підготувати заходи щодо виявлення діяльності іноземних спецслужб

Про це на брифінгу в середу заявив секретар РНБО Андрій Парубій, передає з посиланням на .

"Службі безпеки України з метою забезпечення безпеки життя, прав та інтересів громадян України, а також забезпечення суверенітету та територіальної цілісності та недоторканності державних кордонів України доручено) терміново підготувати та реалізувати комплекс заходів антитерористичного та контррозвідувального характеру, спрямованих на виявлення та локалізацію розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб на території України", - заявив Парубій.
Ой, хтось схоже злякається :)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 18:31
Індія підтримала Україну і не визнає анексію Криму Росією

Про це повідомляє із посиланням на .

"Індія послідовно відстоює позицію єдності і територіальної цілісності країн", - заявив індійський прем'єр країни Манмохан Сінгх у відповідь на роз'яснення президентом РФ Володимиром Путіним офіційної позиції Росії щодо так званого референдуму в Криму під час телефонної розмови.

Індійський прем'єр сподівається, що "всі сторони конфлікту проявлять стриманість і будуть конструктивно працювати разом для пошуку політичних і дипломатичних рішень".

При цьому ці рішення, як зазначив Сінгх, "повинні захищати законні інтереси всіх країн у регіоні та забезпечувати довготривалий мир і стабільність в Європі та за її межами".

Як повідомляло Еспресо.TV вчора, Путін союзників в Індії.
 
Зверху