Російська інтервенція в україну. березень 2014.

rfvgy

Ukrainian
"Ну и так, по мелочовке. До кучи:
Митинги в России запрещены.
Сопротивление незаконному аресту и незаконному задержанию запрещено.
Самоопределение наций запрещено. Выход из состава России запрещен. Сепаратизм запрещен.
Усыновление детей иностранцами запрещено.
Пропаганда гомосексуализма запрещена.
Концерты Мадонны и "Океана Эльзы" запрещены.
Несанкционированные плакаты запрещены.
Телеканал "Дождь" запрещен.
Онлайн деньги будут запрещены на днях.
Цены в Москве ровно вдвое выше, чем в Киеве. На все.
И, да. Напоследок. Алкоголь у нас (а теперь и у вас) - с одиннадцати вечера до восьми утра тоже теперь запрещен. Сухой закон, знаете ли.
Вэлкам хом, в общем.
Добро пожаловать."
Вы же за все это докучи!?) Ну велкам!)
Мені в Україні добре . Це Вас щось не влаштовує , ізьік ВАМ прищемляют :) така біда :)
 
В мою квартиру увірвався сусід і змушує дружину до співжиття. Я, щоб не виглядати дикуном і провокатором в очах моїх друзів і ділових партнерів намагаюся триматися стримано. Тому забарикадувався на балконі, закурив і чекаю консультацій від друзів.

Сусід вже зовсім знахабнів, ходить як у себе вдома, улігся на мій диван, ляснув по попі мою дружину, мовляв, пішли зі мною в спальню... Але я тримаюся, не піддаюся на провокації. Ось і друзі мої дзвонять, підтримують мене. Молодець, кажуть, ми з тобою.

Хочеш, твій друг Жека на джипі у тебе під під'їздом промчить? Нехай твій сусід подивиться з вікна і побачить які круті у тебе друзі. Ага, кажу, давай, а то раптом я не стримаюся, і вріжу йому. Але я поки що себе контролюю, запасу продуктів на балконі достатньо, та й сигарети ще є.

Сусід вже тягне мою дружину в спальню. Який нахаба! Але головне не піддаватися на провокації, зберегти обличчя, так би мовити. У хід пішла друга пачка сигарет.

Льоха подзвонив моєму сусідові і сказав: "так що ти твориш? Негайно вшивайся до себе додому!" Сусід відповів що це не він, а мої родичі з села приїхали і буянять, а він у нашому спільному під'їзді укладає плитку і якщо що - захистить нашу сім'ю. Ну брехня! Хоч би стриматися і не дати йому по морді ..
 
Я вже не знаю як ставитись до ссиклопрезидента:
Олександр Турчинов дав самопроголошеній владі Криму три години часу для звільнення всіх заручників
Виконувач обов'язків Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов дав самопроголошеній владі Криму три години часу для звільнення всіх заручників та припинення провокацій на території півострову.

За словами О.Турчинова, сьогодні під час чергової провокації Збройних Сил Російської Федерації було захоплено в заручники командуючого ВМС України контрадмірала Сергія Гайдука.

«Це не перший факт незаконного захоплення військових та цивільних громадян в Криму», - сказав він, додавши, що сьогодні робочій групі на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром Віталієм Яремою та в.о. Міністра оборони Ігорем Тенюхом, яка вилетіла до Криму «для розв'язання всіх проблемних питань, самопроголошена влада Автономії не дала посадити літак».

«Російські військові цинічно відмовляються вести переговори щодо припинення провокацій та звільнення заручників, посилаючись на озброєні загони та рішення самопроголошеного уряду Криму», - сказав О. Турчинов.

Крім того, керівник Парламенту повідомив, що російських військових та самопроголошений уряд Криму вже попередили: «Якщо до 21:00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук та всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи». «У тому числі технічного та технологічного характеру», - пояснив він.



п.с. "технічного і технологічного характеру" - це тепер нове слово стурбованості і занепокоєння?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відрубити світло, газ, електроенергію, гуманітарка може не пройти бо її заберуть самооборонівці, хай потерплять...
В наших підземних газосховищах достатньо запасу газу, це на випадок якщо газ перекриє РФ, вона його перекриє і ЄС...
Почати з нанесення точечних ракетних ударів по ракетним установкам ворогу і місцям дислокації терористів, якщо не виходить то за допомогою татар зробити диверсії з спробою вивести з ладу за допомогою вибухівки чи дуже потужного радіовипромінення, висадити масштабовано десант в місцях блокування наших частин і координуючи дії з військовими в частинах почати атакувати деморалізовані сили ворогу з обох боків, не пожалкувати кораблів та потопити їх в керченській затоці заблокувавши вихід ворогу, параллельно замінувавши місця портування військових кораблів за допомогою диверсійних морських груп..перекривши таким чином доступ кораблів до полуострова...з перешейку нанести коврові бомбардування по силам ворогу...і наступати з усіх сторін....будуть жертви... краще ніж показувати стурбованість всім світом на яку навіть не реагує РФ...і як останнім лохам визнавати що нас опустили нижче плінтусу...
п.с. і да НАТО США навіть якщо почнуться військові дії нас не підтримають...
РФ не нанесе ядерний удар бо в Криму начебто його народ...
 
А в дійсності влада обкакається, а тим що обкакається буде годувати народ з гаслом "нашої витримки і непіддавання на провокації" і т.і. А ще я впевнений що якщо війська РФ підуть з східу та півночі, Влада просто втече...а тікаючи буде в мегафон орати "кулявлоб так кулявлоб"!
 
Останнє редагування:

Miroku

Well-Known Member
Украина вводит визовый режим с Россией, выходит из СНГ, а также призывает ООН объявить Крым демилитаризованной зоной и принять меры для вывода российских войск с полуострова.

Уже в ближайшие часы МИД Украины должен отработать механизмы въезда в страну из России только по загранпаспортам, сообщил секретарь Совета национальной безопасности Андрей Парубий. Что касается визового режима, дано поручение в самый короткий срок, насколько это технически возможно, ввести в действие это решение, отметил он. Кроме того, "проработан план и обращение о проведении совместных учений украинской армии и ее союзников – гарантов безопасности, суверенитета и территориальной целостности Украины", - сказал Парубий. Вооруженные силы Украины приводятся в полную боевую готовность.
У Украины действует визовый режим со всеми странами Европы и США и никто не расценивает это как недружественный шаг, - отмечает депутат Верховной Рады от партии Батькивщина Николай Княжицкий.
Книяжицкий добавил, что как простые граждане Украины, так и украинские политики крайне заинтересованы в нормализации двухсторонних отношений между странами.
 
Останнє редагування:

Клара Цеткин

Well-Known Member
You must be registered for see images

ведь и правда, зачем врагу разведка, если все снимают на телефончики и выкладывают в ютуб.
 

igorlev

Active Member
Ти заспокойся. Дуже добре, що ти не Президент :) Бо наломав би дров.
Як ти гадаєш, що реально, крім заяв, Турчинов зараз може зробити, навіть через 3 години?
В том то и дело что Турчинов, Яценюк и все остальные марионетки запада ничего не смогут сделать ни через 3 часа, ни через три дня, ни через 3 года!!!
При "плохом" Кучме, когда русские на Тузлу полезли - их сразу же поставили на место!!
 

STOP-KAZAP

Active Member
люди добрі
те що крим пішов до росії для України тільки на краще.
1)з криму одні збитки
2)відійшло до криму все те лайно в кількості 2 млн голосів яке вічно голосує за бандюковичів.
3)якщо розумно підійти то з російського криму ще й прибуток буде.

мінус те що там як неяк залишились нормальні люди які страждають, і яким світить переїзд а це стрес.
той крим нада було просто так віддати.
якби не крим та не луганськ з харьковим то Україна вже давним давно була в ЕС, нато.
 
Останнє редагування:
Зверху