Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

9 БЕРЕЗНЯ 2014 16:00
З`являється багато повідомлень про те, що по Одесі невідомі люди в масках, називаючи себе "Правим сектором", нападають на людей, грабують квартири та вчинюють інші злочини

Про це повідомляє з посиланням на спільноту "Правого сектору".

"Організація офіційно заявляє:

Наші активісти, прихильники та бойовий склад не має відношення до подібних бандформувань, особи, що діють від нашого імені по Одесі, вчинюючи протизаконні діяння не відносяться до "Правого сектору". Такі їх дії спрямовані на очорнення нашої репутації та здійснюються задля провокацій проти "Правого сектору".

Закликаємо усіх, хто є свідками подібних подій, інформувати керівництво "Правого сектору" в Одесі за телефоном +380632537390 та, якщо маєте можливість, самостійно затримувати правопорушників. Тільки об`єднавши наші зусилля, ми переможемо", - сказано в заяві.
 

Koks_777

Плавали! Знаем!
Гоблін може й не глупий, але відверто упереджений і оперує старими радянськими шаблонами, які з дійсністю нічого спільного не мають. Тому весь його "аналіз" не вартий тих кілобайтів, на якому записан.

"террористическая" - не згонен. Скоріше радикальна. "террористическая" це коли метро, магазини підривають. А у ПС адресність радикальних дій спрямована саме на тих, хто цього цілком заслуговує.
Якщо нова влада почне діяти, як діяла попередня і не зробить висновків, то ПС пообіцяло ще одну серію. І вони прави. Але поки що, йде співпраця по питанням антидержавної і корупційної діяльності.
У політику ПС не рветься, хоче залишитись на громадянському рівні, але прихильники зараз активно .
Завтра об 11-00 буде прес-конференцію керівника київського штабу «Правого сектору» Андрія Тарасенка. На прес-конференції йтиметься про те, як далі діятиме «Правий сектор» у зв’язку з ситуацією, що склалася в країні.
А ось саме те про що я Вам казав
Правый сектор: «А почему мы должны сдавать оружие?..» (ПРЯМАЯ РЕЧЬ, ВИДЕО)
17 марта 2014 23:16 Uzhgorod.in 434 0

NewShare00Share00

You must be registered for see images

В воскресенье «Украинская правда» опубликовала , где он, среди прочего, сделал заявление относительно формирований, принимавших участие в Революции (имея в виду и сотни Майдана, но прежде всего Самооборону и Правый сектор).

Силовик сказал, в частности, следующее: «Те люди, которые принимали участие в свержении режима Януковича, требуюь быстрых изменений в нашей стране и в новом правительстве. ... Их можно понять. ... Но это перерастает в реальную угрозу общественному порядку. ... Нам сегодня очень сложно решить вопрос мгновенного прекращения их функционирования на Майдане. Вчера было проведено совещание с участием Александра Турчинова. Было решено прекратить деятельность этих полувоенных формирований, и большую часть мероприятий провести в дипломатическом процессе. Сегодня продолжаются консультации с Советом Майдана, руководителями подразделений самообороны. Часть из них привлекается к Национальной гвардии. А потом наступит "время Ч", когда с Майдана и по телевидению будет объявлено, что с такого-то момента эти формирования являются незаконными, будут задержаны и привлечены к ответственности. Для этого людей надо предупредить и дать возможность им добровольно сдать оружие. Они должны осознавать, что отныне будут привлекаться к ответственности».

Руководитель Правого сектора Закарпатья Александр Сачко прокомментировал заявление вице-премьер-министра Виталия Еремы в отношении " вооруженных формирований", "рожденных" на Майдане, а именно по поводу необходимости их дальнейшей легализации и вхождения в ряды Национальной гвардии, а в противном случае - признания находящимися "вне закона". Прямая речь.
You must be registered for see medias
Зараз їх розгонять та визнають незаконним формуванням.
Нажаль так завжди буває з тими хто дійсно робить революцію.
 

rfvgy

Ukrainian
У кремля є план , посадити в Києві Тімоху чи ще когось контрольованого , а ПС в ці ігри якось не вписується . Тому й вимагають щоб їх роззброїли в першу чергу ! Це при тому що у Криму озброєні бандити , заслані кізячки кубанські та спецназівці ерефні зброї не здають , а навіть більше - намагаються відібрати у Українських військових .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А ось саме те про що я Вам казав
:) а що саме Ви казали? Це:?
Моё мнение - "Правый сектор" это молодая, созревающая пока (хочется надеяться), террористическая организация, и как только новое Украинское правительство "откажется" от этой организации, а это неминуемо будет (так показывает мировая практика революций и подобных организаций), они уйдут в подполье, и уж тогда себя покажут по настоящему.
Так все правильно. І публічний заклик до роззброєння цілком правильний і виважений. Під роззброєнням малось на увазі здача незареєстрованої зброї. І навіть з зареєстрованою не слід розгулювати містом. От ще відповідь Яроша, правда не повна і відкоментована ведучими:
You must be registered for see medias
Теж правильна відповідь :)
Зараз вони будуть торгуватись. Авакову ( законній владі ) потрібно наводити порядок у країні, бо саме вона несе за це відповідальність. До того ж і ПС буде краще, якщо вони вирішили у політику йти, щоб різні буйні голови, яким на хвилі майдану до рук потрапила зброя, їх не компрометували.
У ПС є певні вимоги до формування Нац. Гвардіїї. Теж цілком правильні. Публічні заяви - це вже почалась політична боротьба.
Зараз їх розгонять та визнають незаконним формуванням.
Розгонять не зараз, дали час, навіть не уточнено скільки, і доки цей час йде будуть везтися перемовини. І, враховуючи стан напіввійни, це буде продовжуватись доти, доки цей стан не перейде або у війну, або у мир. Що ( процес перемовин, під час якого роззброювати не будуть ) цілком влаштовує і ПС і владу.
Для влади, і взагалі для країни, крім користі, озброєний ПС шкідливий зараз в першу чергу тим, що доки вони не роззброяться, у влади нема права того ж самого вимагати від сепаратистів. Друге - доки вони озброєні, і влада їх не контролює, це лякає Схід, що зараз дуже шкодить. Оптимально було б сформувати офіційні загони нац. гвардії і відправити їх наводити порядок на Сході. Але щось там не дуже виходить, всі подробиці ми наврядчі дізнаємось.
Нажаль так завжди буває з тими хто дійсно робить революцію.
На Майдані не лише ПС був. ПС, це лише невелика, але організована частка з тих, хто був на майдані. Аваков теж був.
І ПС, це теж не монолітний організм. Він з багатьох організацій складається. І то й жеж Ярош не все контролює і йому доводиться з чимось миритись, щоб ПС залишався єдиним. Але спільною метою союзу, відносно якої була єдність, було повалення влади Януковича. Далі - побудова національної дежави, і тут всередині ПС вже виникають певні розбіжності, бо, м'яко кажучи, не всі дотримуються принципів:
Наше ставлення до тих, хто не є етнічним українцем:
- побратимське – до тих, хто разом з нами бореться за українську національну державу;
- толерантне – до тих, хто позитивно ставиться до нашої боротьби за право бути господарями своєї долі на своїй землі: «Нам усім тут вистачить місця» (С.Бандера);
- вороже – до тих, хто протидіє процесам українського національного відродження і державотворення.
Найближчим часом буде відбуватись зменшення радикалізму, відокремленням і поверненням у підпілля найбільш радикальних. Можливо з кимось і посваряться.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
У кремля є план , посадити в Києві Тімоху чи ще когось контрольованого , а ПС в ці ігри якось не вписується . Тому й вимагають щоб їх роззброїли в першу чергу ! Це при тому що у Криму озброєні бандити , заслані кізячки кубанські та спецназівці ерефні зброї не здають , а навіть більше - намагаються відібрати у Українських військових .

You must be registered for see medias
Журналісти інформагентства "Поряд з вами" побували у Чаплинці, що на Херсонщині, де стоять наші прикордонники і десантники з Херсона і Миколаєва - 97-а аеромобільна бригада. Їздили, скориставшись нагодою, з активістами Правого Сектору, які подарували захисникам наших кордонів приціли нічного бачення.

Прикордоння важко знімати і важко про нього писати, бо це суцільна військова таємниця. Жодного фото, на яких видно позиції наших військ, ви в цьому репортажі не побачите. Не почуєте про жодну проблему, знанням про яку міг би скористатися окупант. Нам не забороняли знімати, лише ввічливо просили, "щоб було якомога менше позицій". А на протилежному блокпості, де стоять симферопольські "правоохоронці" і проросійські козаки ("зелені чоловічки" знаходяться далі, за другим постом) висить оголошення, що вся знайдена в людей фото- та відеотехніка буде відібрана і розбита. І це не невдалий жарт - так і роблять. Журналістів, які намагаються знімати цей блокпост з відстані, вони обстрілюють.

Отже, окупантів ми не побачили. Тільки наших. Брехати, що у них все гаразд, я вам не буду. Але принаймні їжею хлопці забезпечені добре - патріотизм місцевих людей просто неймовірний, хлопцям весь час щось привозять. Аж до того, що жінки готували і привозили домашні страви.

Прикордонники носять форму "цифра", десантники в іншій формі. Усі вони контрактники, хлоп'ят-строковиків немає.

Разом з ними несе службу прикордонний кокер-спаніель Арчик, натренований винюхувати зброю і вибухівку. Йому вже 9 років, і це його "дембельський акорд", розповів господар. Поки що він належить державі, але після "дембеля" його віддадуть господарю, і той забере його додому. Песик грайливий і лагідний, як цуценя.

Командир десантників, підполковник Савка, був дуже вдячний за подаровані приціли. Багато казав про те, як нашим військовим допомагають, морально і матеріально, прості люди зі всієї країни. Коли бачиш таку підтримку, не виконати свій обов'язок військовослужбовця просто неможливо.

Ми поспілкувалися і з його підлеглими. Усі сподіваються на краще, але готуються до гіршого. Кажуть, що ворог не пройде, і готові, в разі потреби, вмерти за Україну. І це були не прості слова і не завчена бравада перед журналістами - по їхніх очах було видно: битимуться до останнього.

А коли ми їхали Херсонщиною назад, протягом якихось лише семидесяти чи сотні кілометров чотири рази бачили темно-сірі дими до неба. Десь щось уже горіло...
 

Koks_777

Плавали! Знаем!
:) а що саме Ви казали? Це:?

Так все правильно. І публічний заклик до роззброєння цілком правильний і виважений. Під роззброєнням малось на увазі здача незареєстрованої зброї. І навіть з зареєстрованою не слід розгулювати містом. От ще відповідь Яроша, правда не повна і відкоментована ведучими:
You must be registered for see medias
Теж правильна відповідь :)
Зараз вони будуть торгуватись. Авакову ( законній владі ) потрібно наводити порядок у країні, бо саме вона несе за це відповідальність. До того ж і ПС буде краще, якщо вони вирішили у політику йти, щоб різні буйні голови, яким на хвилі майдану до рук потрапила зброя, їх не компрометували.
У ПС є певні вимоги до формування Нац. Гвардіїї. Теж цілком правильні. Публічні заяви - це вже почалась політична боротьба.

Розгонять не зараз, дали час, навіть не уточнено скільки, і доки цей час йде будуть везтися перемовини. І, враховуючи стан напіввійни, це буде продовжуватись доти, доки цей стан не перейде або у війну, або у мир. Що ( процес перемовин, під час якого роззброювати не будуть ) цілком влаштовує і ПС і владу.
Для влади, і взагалі для країни, крім користі, озброєний ПС шкідливий зараз в першу чергу тим, що доки вони не роззброяться, у влади нема права того ж самого вимагати від сепаратистів. Друге - доки вони озброєні, і влада їх не контролює, це лякає Схід, що зараз дуже шкодить. Оптимально було б сформувати офіційні загони нац. гвардії і відправити їх наводити порядок на Сході. Але щось там не дуже виходить, всі подробиці ми наврядчі дізнаємось.На Майдані не лише ПС був. ПС, це лише невелика, але організована частка з тих, хто був на майдані. Аваков теж був.
І ПС, це теж не монолітний організм. Він з багатьох організацій складається. І то й жеж Ярош не все контролює і йому доводиться з чимось миритись, щоб ПС залишався єдиним. Але спільною метою союзу, відносно якої була єдність, було повалення влади Януковича. Далі - побудова національної дежави, і тут всередині ПС вже виникають певні розбіжності, бо, м'яко кажучи, не всі дотримуються принципів:
Найближчим часом буде відбуватись зменшення радикалізму, відокремленням і поверненням у підпілля найбільш радикальних. Можливо з кимось і посваряться.
Дай то Бог!
Час покаже.
 

Faradey

Живой
"Ми виступаємо за позаблоковий статус країни. Як і шахтарі Донбасу, ми проти того, щоб в Україні були бази НАТО, тобто ми проти членства України в О. Ми будемо говорити з людьми, які й за Євросоюз, і з тими, хто за союз з Росією. Я підкреслюю: ми пропонуємо варіант позаблокового статусу України", - додав лідер "Правого сектора".
Он реально до 25 мая вполне наберет себе голосов до Президента...
Особенно в свете политической импотенции остальных оппозиционеров...
 

Miroku

Well-Known Member
Он реально до 25 мая вполне наберет себе голосов до Президента...
Особенно в свете политической импотенции остальных оппозиционеров...
Мое мнение Правый сектор это Троянский конь Путина и тупо кгбешный проект.К украинским националистам они не имеют ни какого отношения.
Когда они появились из ниоткуда и примазались к Майдану,когда их распиарили рос.сми с их западно-украинскими казалось бы лозунгами ,через время стало понятно что это фальшивка.Настроили против себя Юго-восток и Юг а потом сказали что они против НАТО и в" единении" с шахтерами Донбаса.Ну не смешно?

На майдане погибло много членов Партии Свобода,в Харькове избивали тоже свободовцев при штурме ОГА,в Донецке убили главу регион.отделения Свободы.А где Правый сектор?Кто-нить слышал о какой-то позитивной их деятельности кроме роликов Сашки Билого?Только вываливают в прессу кучу говна провокационного помогая Рос.СМИ дисскредитировать новое правительство.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Правый сектор это Троянский конь Путина и тупо кгбешный проект.К украинским националистам они не имеют ни какого отношения.
Когда они появились ниоткуда и примазались к Майдану,когда их распиарили рос.сми с их западно-украинскими казалось бы лозунгами ,через время стало понятно что это фальшивка.Настроили против себя Юго-восток и Юг а потом сказали что они против НАТО и в" единении" с шахтерами Донбаса.Только вот ни на одном митинге за Единую страну в Донецке и Харькове Правого сектора замечено не было.Как и не было ни единого погибшего ПС среди убитых на Майдане.
Та ладно :)
Що означає - появились ниоткуда? Пошукайте в інеті, ПС утворився з після об'єднання різних націоналістичних організацій, які вже давно існують.
Що означає - "примазались к Майдану"? Вони на ньому з першого дня були, приймали активну участь. Справами, а не словами, як опозиційні лідери.
"распиарили рос.сми" - не те слово :). Їх взяли як типовий зразок, щоб залякувати. З метою, щоб ватники думали, що на Майдані лише націоналісти стояли.
"через время стало понятно что это фальшивка" - кому, чому? Взагалі про що мова, що там фальшивка?
"Настроили против себя Юго-восток и Юг" - російська пропаганда проти них налаштувала, бо вони "фОшисти".
"потом сказали что они против НАТО и в" единении"" - націоналісти, навіть "Свобода" завжди висловлювались за тісну співпрацю з НАТО, але не за приєднання до НАТО. Подивиться бідь які заяви за будь які роки. По це однин з принципів незалежності - сильна власна армія. Цілісність, соборність держави - одні з головних засад націоналізму. Це завжди було.
"замечено не было" - бо Донбас дуже агресивно на них реагує. А у Харкові таки були представники ПС на мітингах з єдину Україну. Тільки знову ж таки, без зайвої реклами, щоб не провокувати.
"не было ни единого погибшего ПС среди убитых на Майдане" - це маячня. ПС принципово заборонив піаритись на загиблих, але вони були. На сторінці у ВК було :

Нам пишуть:
Уважаемые ПС. Моя просьба звучит дико, но все друзья аргументируют свое недоверие к вашим действиям на майдане, особенно в печальные дни "снайперских расстрелов", тем, что из рядов ПС абсолютно никто не пострадал от снайперских выстрелов. Прошу Вас раз и навсегда развеять этот бред, дабы больше ни у кого не возникало желания спекулировать на эту печальную тему. Думаю, что не я один сталкиваюсь с такого рода вопросами в дискусиях. Может Вы где-то озвучивали эту информацию, но я ее не нашел (может плохо искал). Слава Украине.

Відповімо постом одного з побратимів:
Чесно кажучи, дістали диванні революціонери, котрі знають, як боротися, чим боротися, хто боровся, а хто — не боровся... Спочатку звинувачення в “не-боротьбі” звучали в бік “Свободи”. Можна по-різному ставитися до “Свободи” в цілому, до її керівництва, до її генеральної лінії і т.д. Це, так би мовити, справа смаку. Але там досить багато порядних людей, котрих важко запідозрити в боягузтві... Потім “знавці” взялися за “Правий сектор”, і тут понесло-поїхало...
Ось, приміром, пише одна “борчиня” з Чикаго: “Люди самі воювали, як могли і як вміли, а Ярош виходіть після кожної акції і каже "ми контролюємо ситуацію... Ми готові продовжувати боротьбу... Ми не складаємо зброю". ЯКУ зброю і хто це МИ??? Кожен очквидець подій написав, що не було ПС в ті страшні 3 дні...” Вітчизняних “знавців” теж багато: “Правий сектор” не воював, бо в них немає загиблих і поранених (sic!).

Ну звісно, цій “борчині” видніше зі свого “Шікаго”. Вітчизняним “знавцям” також. Їм же не доводилося ніяково передавати кошти на похорон та хоч якусь часткову компенсацію батькам загиблих хлопців. Їм не доводилося перераховувати своїх бійців. Та й їхніх “об'єктивних знань” не затьмарювала радість від того, що Орест таки живий, що інший побратим лише контужений, що у Мексиканця просто поганий настрій, а не зайвий отвір у черепі... Бля*ські ви знавці! Ми не будемо виставляти своїх загиблих хлопців чи кожну контузію, рану, подряпину на всенародний огляд. Загиблих — вшануємо, поранених — вилікуємо, але от робити смерть предметом піару якось неправильно...
Чому в нас “мало загинуло”?! Той, хто вважає, що нас “мало загинуло”, нехай вдариться головою об стінку пару раз і вистрибне з балкону — на одного дебіла менше буде. Але тим не менше, я відповім: нас “мало загинуло” (здається п'ятеро), бо командири думали мізками, і не розосереджували людей по всьому урядовому кварталі. Нас “мало загинуло”, бо хлопці тренувалися, мали дисципліну, слухались наказів, діяли командою. Шкода, що знавців не було на Грушевського-Європейській — хай би вийшли попереду наших і показали як треба по-справжньому боротися.

Ще одне цікаве звинувачення — що Дмитро Ярош “відразу втік з Майдану”. Виходить, в командному пункті був не Ярош, а мене жорстоко глючило від адреналіну. Буває, галюцинації... Чесно кажучи, не маю особливого бажання продовжувати писати на цю тему. Хто має вуха, той почує. Хто має очі, той побачить. А дебіли — вони і під час революції дебіли.
Відповідає на ВК не Ярош, а адмін. Це уточнення, щоб не плутали.
Взагалі, перш ніж висувати такі звинувачення, рекомендую хоча б трохи ознайомитись з діяльністю і історією виникнення ПС і тих організацій, з об'єднання яких він утворився.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


Щойно надійшов дзвінок від мами доброго знайомого про те, що в районі будинку за адресою Лушпи 47, невідомі, представляючись активістами Правого Сектору та пред'являючи посвідчення (досі таких не затверджено), чинять безлади навколо одного з кіосків та вимагають у продавчині гроші, погрожуючи їй розправою.
Одразу хочу заявити, що це є замовленою провокацією проти нашого руху, а ці особи ніякого відношення до ПС не мають, позаяк Правий Сектор жорстко реагує на подібні провокативні дії, а наші активісти вирізняються дисципліною та чистотою помислів.
Хочу нагадати, що це вже не перший прояв діяльності псевдоактивістів. Ще кілька днів тому я сам став жертвою їх дій, котрі спільними зусиллями наших бійців та працівників міліції вдалося попередити.
Для недопущення провокацій в наш бік та задля збереження громадського порядку в місті, радимо одразу дзвонити за номером міліції 102, а також повідомляти безпосередньо за координаційним номером ПС на Сумщині 0989258650
 
Зверху