Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 21:37
Фани утворили прапор ВМС України під час матчу "Динамо" - "Таврія"

Про це повідомляє .

You must be registered for see images


Нагадаємо, раніше , що "Динамо" перемогло "Таврію".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias

16 БЕРЕЗНЯ 2014 21:53
Дмитро Кисельов пригрозив США ядерним вибухом у разі посилення конфлікту з Росією через Крим

Про це повідомляє . Пише Ілля Шепелін:
Во время подведения результатов референдума по присоединению Крыма к России, в итоговой передаче «Вести недели» ведущий Дмитрий Киселев пригрозил США ядерным взрывом в случае усугубления конфликта с Россией из-за Крыма.

«Ранее американцы сказали, замораживают подготовки встречи "Большой восьмерки" в Сочи в июне. Мол, бойкот России, не о чем разговаривать. Но если это так, то зачем Обама все время позванивает Путину?» – риторически задался вопросом Киселев, когда за его спиной появилась фотография Обамы с подписью «Седина в голову». Киселев сам ответил на свой вопрос, когда за ним включилась фоновая картинка с ядерным взрывом и подписью «В ядерный пепел!».

«Россия – единственная страна в мире, способная превратить США в радиоактивный пепел! Я уж не знаю, совпадение ли, но вот позвонил Обама Путину 21 января, но на следующий день, буквально 22 января, в официальном печатном органе правительства России появляется статья [в «Российской газете»], где вполне доходчиво разжевывается, как работает наша система гарантированного ядерного возмездия «Периметр». В США ее прозвали dead hand – «мертвая рука». Даже если все люди в наших командных пунктах после вражеской ядерной атаки замолчат, неуязвимая система автоматически отправит в полет наши стратегически ракеты из шахт и подводных лодок в правильном направлении», – объявил Киселев, рекомендовав прочитать заметку в «Российской газете», назвав ее «крайне интересной».

По словам Киселева, с момента появления той заметки «Обама стал звонить Путину чаще». «А седеть – больше! Случайность!?» – поинтересовался Киселев с характерной для себя жестикуляцией. Затем, впрочем, Киселев пояснил, что война с США уже идет, но «пока только информационная».
Ватники лікують!
УРА!!! Мы Магучая страна! Мы поставим Америку на колени!!! :)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Санкции США против России
я процитую ;)

16 БЕРЕЗНЯ 2014 22:05
США мають намір завтра, 17 березня, ввести жорсткі санкції відносно Російської Федерації після проведення так званого "референдуму" в Криму

Про це повідомляє з посиланням на дипломатичне джерело в МЗС Росії.

Зокрема, список санкцій включає: повну заморозка капіталів, інвестицій, рейтингів, кредитів, блокування продажу газу в Європі (розгортання LNG терміналів, які дозволять приймати американський скраплений газ). Також населенню, бізнесу, чиновникам максимально обмежується або закривається в'їзд в США .

Крім того, буде проведена робота щодо власності і капіталів з російським корінням в США. Буде встановлено походження грошей, на які куплена власність, проведена заморозка всіх проблемних рахунків і власності поки на 6-12 місяців.

Також буде розпочато розслідування за всіма гучним покупками російських олігархів. Як приклади наведені спортивні клуби Прохорова і Абрамовича.

Як зазначається, всі ці санкції будуть реалізовуватися відповідно до Патріотичного акту від 2001 року, який був прийнятий після терактів 11 вересня.

Нагадаємо, сьогоднi прес-секретар Білого дому розповсюдив офіційну позицію президента США щодо референдуму в Криму. Вiн повiдомив, що CША не визнаватимуть результати кримського референдуму.

Як відомо, сьогодні в Криму пройшов референдум, на якому, за попереднiми даними, 93 % учасників проголосували за входження до складу Росії.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 22:39
Найближчим часом розвідувальні літаки НАТО з радарної системою AWACS почнуть патрулювати повітряний простір над Польщею та Румунією, щоб спостерігати за ситуацією в Україні

Про повідомляють " " з посиланням на представника альянсу.

"Рада НАТО у понеділок вирішила провести розвідувальні польоти AWACS над Польщею та Румунією в рамках зусиль альянсу зі спостереження за кризою в Україні. Всі розвідувальні польоти будуть проводитися тільки над територією альянсу", - зазначив представника НАТО.

За його словами, польоти будуть проводитися з баз НАТО, розташованих в Гайленкірхен (Німеччина) і в Уоддінгтон (Великобританія).

Він додав, що перший розвідполіт очікується найближчими днями. "Літаки НАТО AWACS - це підрозділи високого ступеня готовності, і можуть бути задіяні в стислі терміни. Ми очікуємо перший політ найближчими днями", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, ранiше голова місії України при НАТО Ігор Долгов заявив, що немає юридичних підстав для введення військового контингенту НАТО на Кримський півострів з миротворчою місією.

12 березня українська делегація на чолі із заступником міністра оборони України узгодила з НАТО перелік заходів на коротко-, середньо- та довгострокову перспективу з метою посилення обороноздатності нашої держави, а також подальшого сприяння з боку НАТО у здійсненні реформи оборонного сектору та Збройних Сил України.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 22:51
Організатори Паралімпіади в Сочі намагалися не допустити на церемонію закриття Ігор українську лижницю Людмилу Павленко

Як пише , про це повідомила прес-аташе паралімпійської збірної України Наталія Гарач у "Фейсбуці".

Наша спортсменка була єдиною представницею команди на церемонії і повинна була тримати прапор України . Її не пропускали через стрічки у вінку і наклейки на одязі зі словами "мир" і "peace " .

Нагадаємо, українські паралімпійці протестують проти вторгнення Росії в Україну. У церемонії відкриття також брав участь лише один прапороносець. Збірна України посіла четверте місце на Паралімпіаді.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 23:09
You must be registered for see images

"Не дай бог російським солдатам зустрінеться з нами в реальному бою. Ми знаємо своє місто, а вони ні", — попереджає страйкбольный клуб "Прайд"

Сайт опублікував звернення до росіян, яке надійшло з Горлівки:

"Горловка. Донецкая область. Страйкбольный клуб Прайд.

Война это наше хобби. Не дай бог российским солдатам встретиться с нами в реальном бою.

Мы знаем свой город, а они нет. Мы провели в нем тысячи боев, а они призывники. Мы сыграны как футбольная команда, они только увидели мяч.

Нам отказывал спецназ Украины в проведении боев, потому что знал: шансов противостоять нам нет.

У нас в бою не мозг, а боевой компьютер, у них — мама забери меня домой.

Нас 750 бойцов. Нужно не менее 3000 призывников, чтобы просто оказать нам адекватное сопротивление.

И это только Горловка.

Путин у тебя есть мозг?

Мы все разные. Преподаватели и инженеры. Торговые агенты и сотрудники ППС милиции.

Просим Вас, россияне, остановите Путина.

Мы не хотим превращать свое хобби в ремесло и стрелять в братьев россиян.

Разумней сказать: Вова, пошел на Х.Й".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 23:22
Національнагвардія України і СБУ взяли під особливу охорону та повний контроль газотранспортну систему України

Як повiдомили в МВС України, таке доручення дав прем'єр-міністра України Арсенiй Яценюк.

«Дане рішення прийнято для забезпечення безпеки і безперебійної роботинайважливішого інфраструктурного об'єкта», - пояснили в МВС.

Нагадаємо, прокуратура Генічеського району Херсонської області відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення газорозподільчої станції ДАТ "Чорноморнафтогаз" на Арабатській стрілці за ч. 2 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 22:07
Секретар РНБО заявив про зрив широкомасштабної операції російських сепаратистів з метою вторгнення в Україну

Андрій Парубій вважає, що групи в Кремлі, які розробляють технології щодо України, досить розгублені і не знають, які далі дії приймати, передає .

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій заявив про зрив широкомасштабної операції російських сепаратистів по вторгненню в Україну під назвою «Русская весна».

«Сьогодні за всіма нашими даними була запланована операція у восьми областях України. Планувався в 12:00 збір так званих мітингів, проголошення так званих народних губернаторів, захоплення обласних адміністрацій. А вже на 21 число вони планували так звану хрестову ходу мирним походом на Київ. І станом на сьогодні ми можемо говорити, що цей їх план не був здійснений і був провалений», — наводить слова Парубія «5 канал».

«Очевидно, заява, яку вони сьогодні зробили про так зване перемир'я, є свідченням того, що групи в Кремлі, які розробляють технології по Україні, досить розгублені і не знають, які далі дії приймати», — зазначив секретар РНБО.
Ну, це ще не факт, що не спробують. Вранці буде видно. Ну, або вночі почуємо.

Цім схоже "відмашку" не дали:

17 БЕРЕЗНЯ 2014 00:00
До півсотні молодиків з георгіївськими стрічками блокують під'їзди до прикордонних частин у Маріуполі і у Новоазовську, та погрожують застосувати силу, якщо прикордонники спробують залишити території частин

Як передає , про це повідомляє прес-служба "Удару" з посиланням на голову Маріупольського осередку партії Анатолія Семенова.

Вiн зазначив, що йому вдалося телефоном поспілкуватися з командиром прикордонної частини Юрієм Лисюком.

"Командир розповів, що блокувальники пригрозили перейти до "активних дій" у разі, якщо хтось з прикордонників спробує залишити територію прикордонної частини", - розповів він.

За словами Семенова, молодики, які блокують прикордонників, - представники так званого "антифашистського комітету".

Лідер маріупольського "Удару" також розповів, що після першої розмови з Лисюком, зв'язатися з командиром прикордонної частини більше не вдалося, а в iнтернеті почала з'являтися дезінформація.

За його словами, зокрема, у соціальних мережах з'явилася інформація, що представників "антифашистського комітету" нібито покликали самі прикордонники, які не хочуть залишати частину та бояться, що їх змусять воювати. «Однак така інформація не підтверджується", - зазначив Семенов.

Згодом до командира Маріупольської прикордонної частини додзвонився лідер "Удару" Віталій Кличко, якому Лисюк повідомив, що молодики нікуди не поділися і продовжують блокувати частину.

"Вони начебто без зброї, але поводяться зухвало. Прикордонники стримані й на провокації не піддаватимуться", - розповiли в "Ударi".
 
Зверху