Smirnov, я в оману нікого не вводив. Я писав, що "сумніваюсь", а це не те, що "я присягаюсь". Якщо то сміливець з Дорожнього патрулю, то прапор йому. Слова, що "якщо б його за це ДАІшники стрільнули, то правильно б зробили", я забирати не буду. З іншого боку його війна з ДАІшниками теж має під собою грунт. Нормальних серед них за часи керування Януковича майже не залишилось.Модератор не стесняеться вводить всех в заблуждения, мягко говоря.
Этот храбрец с "дорожного контроля" и "правого сектора" Юрий Ларченко
Моб. телефон:0984554659
Доп. телефон:0935404357
Сегодня утром на канале 112 он подтвердил, что это видео не фейк и не постановка. Он гордится своей деятельностью.
В контакте:You must be registered for see links
Его героическая борьба с гаишниками, снятая им лично:You must be registered for see links
А вот его видео о "захваченном снайпере". Как выяснилось парень был ни при чём, но машину разбили, кредитную карточку стырили да ещё и пытали на майдане. Испуганные опера слились втихую.
You must be registered for see medias
Але, повторюю, я не стверджував. А Ви зараз стверджуєте, що:
а) Автор того відео Юрий Ларченко. Судячи по голосу на викледеному відео зі снайпером, в мене з цього проводу є сумнів. Серед підбірки його відео цього теж нема. Якщо він це підтвердив, то хай так і буде, не бачив, але не буду сперечатись.
б) Юрий Ларченко має відношення до "дорожньго патрулю". З цім не буду сперечатись, це не має відношення до теми.
в) Юрий Ларченко має відношення до Правого сектору. Це він так сказав? Це Правий сектор підтвердив?
Якщо просто до майданівців, чи автомайданівців, то це ж трохи інше.
У підсумку, на чому грунтується твердження:
Про подальшу долю захопленного снайпера мені інформації не траплялось, якщо у вас є, будьласка, діліться.но пока мы видем не очень качественные видео не очень качественных "людей". Кугутской западенское быдло повылазило из всех щелейYou must be registered for see medias