нет, не в курсе, расскажите.
You must be registered for see links
Дата і місце співпадають з Києвом 19-го лютого? Події відбувались у Рівному, вже після спроби зброєю придушити майдан.20.02.2014, 16:26
Керівник Правого сектору по Західній Україні Олександр Музичко
Керівник Правого сектору по Західній Україні Олександр Музичко прийшов на віче у Рівному з автоматом Калашникова і закликав усіх рівнян взятися за зброю.
- Але попереджаю, якщо хтось у цьому місті, цій області, на святій волинській землі займатиметься "беспрєдєлом", мародерством, загони Правого сектора і самооборони будуть розстрілювати усіх "сволочей" на місці, - попереджає Олександр Музичко. - Тоді буде порядок і дисципліна. Коли ця наволоч не захоче піти з нашої української землі, ми їх знищимо. Україна понад усе!
Максімум, що тоді на майдані було, це пневмати і мисливська зброя.
Чекаю кліпа з депутатом і оптичною гвинтівкою.
ПС. Ще, що до цього.
ДАЇшників настращали добряче. Але, особисто я б нічого не мав проти, якщо вони б тих уродів, які під майданівців косять там би і поклали. І чомусь в мене впевненість, що майданівці теж мали б таку саму думку.You must be registered for see medias
И это быдло будет нами руководить? Я б стрелял 100%!
Ради этого вы ходили на майдан?
Що автори-головні актори цього кліпу ніякого відношення до майдану не мають мене переконує їх лексіка, така ж сама, як у того хто бійню у маріїнському паркі знімав. І те, що кліп цей з'явився в рунеті відразу як доказ, відразу з назвами "Украина. Новая власть строит ГАИ шников 24.02.14." і "Украина. Патрули боевиков новой кошерной власти" і його посилено почали "розкручувати" усіляки "антімайдани".
Останнє редагування: