"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Beast

Member
Дивно виходить. Як по людям стріляти, то ви за. Я зараз згадали про демократію. Демократія закінчилась після пролитої крові. Далі буде народна влада. П'ята колона буде відправлятись далеко.
Для своїх російськомовних будуть введені особливі пов'язки і їм буде дозволено розмовляти російської мовою.
Я смотрю вы уже своих нацистких взглядов не скрываете, решили что уже все можно?

igorlev

Active Member
Интересно, что,как только янык покинул Киев, сразу же майданутые ворвались в его маеток в межигорье. Кстати вот что там нашли.

Но до этого 3 месяца на майдане кашу варили! Это что просто совпадение???

igorlev

Active Member
Интересно, что,как только янык покинул Киев, сразу же майданутые ворвались в его маеток в межигорье. Кстати вот что там нашли.

Но до этого 3 месяца на майдане кашу варили! Это что просто совпадение???
разводят вас люди, тупо разводят...

abyrvalg

Well-Known Member
Всех кого ПР называет фашистами почему-то за Украину. А сами ее делить бросились. Парадокс.

artem20

Well-Known Member
Демократія закінчилась після пролитої крові.
какраз таки демонкратия во всей красе.
Далі буде народна влада.
нуну
Для своїх російськомовних будуть введені особливі пов'язки і їм буде дозволено розмовляти російської мовою.
маразм крепчал, а дышать хоть дозволено?
Совість найкращий суддя
Підтерли і правильно, мабуть я і Ви написали зайвого чи того що заборонено правилами форума, але я дуже стримуюсь уподобатись комусь і переходити на особистості бо провокатори на більше і не здатні....
Тим часом, Захарченку та Курченку працівники КДБ дали часу до 18:00 покинути Білорусь, в Європі іх вже чекає поліція, в Україні мабуть смерть...можливо улетять в Америку, там хоч тюрми краще...
быстро ты мимикрировал, раньше по-рассейськи шпрехал, а щас прям щщирый украйинэць.

• Like
Реакції: AWAS

Felix

Well-Known Member
Давайте не переходить на личности. Живем в одном городе, в одной стране, с одной верой в светлое будущее. Оставайтесь людьми.

Зверху