"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Firefly

Оптимист
нужно принять закон о люстрации, я думаю это необходимо для очищение всей верхушки, вплоть до меров городов
И где же тогда демократия и свобода за которую боролись? Это тоталитаризм чистой воды!!! Власть на местах изберается НАРОДОМ, на ВЫБОРАХ. И НАРОД должен решать, кто ими будет упралять... А ты не думаешь, что тебя за то что ты например пишешь и разговариваешь на русском языке вдруг подчистить могут свои же в будущем???

21h

Вернулся
И где же тогда демократия и свобода за которую боролись? Это тоталитаризм чистой воды!!! Власть на местах изберается НАРОДОМ, на ВЫБОРАХ. И НАРОД должен решать, кто ими будет упралять... А ты не думаешь, что тебя за то что ты например пишешь и разговариваешь на русском языке вдруг подчистить могут свои же в будущем???
ПОВТОРЯЮ ДЛЯ ДЕБИЛА: на майдане стояла куча русскоговорящих людей. ПРОТИВ бандюковичей, и получали такие же пули и гранаты как и "бэндеры".

arnisumy

Well-Known Member
Что за хрень??? Ты че вообще еба...тый? У нас демократическое государство по конституции и такой же форум. Каждый выражает свою точку зрения,а иначе вообще нафиг нужен этот форум... И тебя время вылечит, убогий....
О как тролей бомбануло!:) Ждите, бендеровци за вами уже выехали:eek:
don't worry be happy!

gadiks

Active Member
Firefly я имел ввиду что все кто, после расследования, будет причастен к тем или иным незаконным действиям, запретить например участие в политике и занимать руководящие посты в течении 5-10 лет

и это касается всех, со всех сторон!
наши политики нуждаются в очистке

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Прошу адміністрацію ініціювати списки форумчан (ніків/логінів) які були режимними писаками і підтримували режим, та писали образливі слова весь цей час до тих хто підтримував майдан, хто був на майдані, хто склав там голови як герої...потрібна люстрація і забанення на ресурсі всіма можливими засобами сподіваюсь вільному від режиму....!!! Слава Україні!!!
Обов'язково. Найближчим часом все буде вирішено. Поки що з'ясовуються фізичні адреси цих людей, які пізніше будуть оприлюднені.
Є деякі проблеми, пов'язані з налаштуваннями нового форума. А поки що, зберігайте спокій.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Дивно виходить. Як по людям стріляти, то ви за. Я зараз згадали про демократію. Демократія закінчилась після пролитої крові. Далі буде народна влада. П'ята колона буде відправлятись далеко.
Для своїх російськомовних будуть введені особливі пов'язки і їм буде дозволено розмовляти російської мовою.

Дивно виходить. Як по людям стріляти, то ви за. Я зараз згадали про демократію. Демократія закінчилась після пролитої крові. Далі буде народна влада. П'ята колона буде відправлятись далеко.
Для своїх російськомовних будуть введені особливі пов'язки і їм буде дозволено розмовляти російської мовою.
Дивують такі люди, нагадують суддю-хабарника зварича, поки він був при владі, він крав мільйонами, коли його почали судити він згадав про закон...

rfvgy

Ukrainian
Рибак і Калєтнік подали у відставку зі своїх постів у ВР

You must be registered for see images

Зверху