"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

gadiks

Active Member
В Харькове на майдане сказали что я - в отставке уже и будут открыты криминальные дела

- стрим Харьков

arnisumy

Well-Known Member
В Харькове на майдане сказали что я - в отставке уже и будут открыты криминальные дела
- стрим Харьков
"...полномочия прекращаются с момента личного оглашения президентом заявления о своей отставке на заседании Верховной Рады"
как он интересно будет до нее добираться? С вертолёта наверное придется прыгать на крышу ВР.:D

gadiks

Active Member
Виктор Янукович подал в отставку с поста Президента Украины
Об этом заявили депутаты, в частности Кириленко и представитель президента в ВР Юрий Мирошниченко
ожидаем офф информацию хотя бы с сайта президента который не работает!

Прошу адміністрацію ініціювати списки форумчан (ніків/логінів) які були режимними писаками і підтримували режим, та писали образливі слова весь цей час до тих хто підтримував майдан, хто був на майдані, хто склав там голови як герої...потрібна люстрація і забанення на ресурсі всіма можливими засобами сподіваюсь вільному від режиму....!!! Слава Україні!!!

Вкладення

Останнє редагування:

setty

Граф
Прошу адміністрацію ініціювати списки форумчан (ніків/логінів) які були режимними писаками і підтримували режим, та писали образливі слова весь цей час до тих хто підтримував майдан, хто був на майдані, хто склав там голови як герої...потрібна люстрація і забанення на ресурсі всіма можливими засобами сподіваюсь вільному від режиму....!!! Слава Україні!!!
А нашо ему фолианты? воно ж дурне...

gadiks

Active Member
нужно принять закон о люстрации, я думаю это необходимо для очищение всей верхушки, вплоть до меров городов

Зверху