"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

shpackovskiy

Well-Known Member
Прошу адміністрацію ініціювати списки форумчан (ніків/логінів) які були режимними писаками і підтримували режим, та писали образливі слова весь цей час до тих хто підтримував майдан, хто був на майдані, хто склав там голови як герої...потрібна люстрація і забанення на ресурсі всіма можливими засобами сподіваюсь вільному від режиму....!!! Слава Україні!!!
Ухты интересно я буду в том списке?
Или там будут все,кто не был согласен с вашими методами?
И каковы критерии оценки образливих слів?
Ваш пост со словами о жизни и смерти людей подчистили как и мой негативный отзыв о посте.
Робкие запреты о том на каком языке говорить.Ребята вы чего?
Харош чудить я вас прошу......

Ухты интересно я буду в том списке?
Или там будут все,кто не был согласен с вашими методами?
И каковы критерии оценки образливих слів?
Ваш пост со словами о жизни и смерти людей подчистили как и мой негативный отзыв о посте.
Робкие запреты о том на каком языке говорить.Ребята вы чего?
Харош чудить я вас прошу......
Совість найкращий суддя
Підтерли і правильно, мабуть я і Ви написали зайвого чи того що заборонено правилами форума, але я дуже стримуюсь уподобатись комусь і переходити на особистості бо провокатори на більше і не здатні....
Тим часом, Захарченку та Курченку працівники КДБ дали часу до 18:00 покинути Білорусь, в Європі іх вже чекає поліція, в Україні мабуть смерть...можливо улетять в Америку, там хоч тюрми краще...

Firefly

Оптимист
Обов'язково. Найближчим часом все буде вирішено. Поки що з'ясовуються фізичні адреси цих людей, які пізніше будуть оприлюднені.
Є деякі проблеми, пов'язані з налаштуваннями нового форума. А поки що, зберігайте спокій.
О, батенька, как у Вас в голове все запущено.... Так что теперь уже и слова нельзя написать, кроме как "Слава Украине" и "Героям Слава", что бы не обидеть ваши националистические чувства? Прошу забанить меня в ветке Політика.Історія.Суспільство. по собственному желанию. Хочу быть первым политически репрессированным пользователем этого форума.

rfvgy

Ukrainian
У своєму інтев,ю в харкові яник відмовився підписувати відставку

You must be registered for see images

Майдан вимагає імпічмент

You must be registered for see images

arnisumy

Well-Known Member
Виктор Неадекват Кровавый - помним, любим, скорбим.

Felix

Well-Known Member
И где он остался? Где Янык? Его отстранили потому что его нет на месте. Это обращение могло быть записано в любом уголке мира.

Зверху