Братская любовь великороссов или геноцид?

Vic_51

Миссионер
Да и фактически это
Это так, просто история
Куда понесло оппонента? Это и есть "...СССР принёс вторую мировую"?

вспомните 39 год, Польша была - Польши нету
Причем тут теплое к мягкому ?
СССР в 39-м вернул галичан украине, до сих пор они не выступают за возвращение их полякам.

Skel, Этот Пакт - фотожаба, заявлено Витьком, и подтверждено лично Геббельсом со слов Анди.
Традиционный бредок... У вас там кроме мака нет лечебных трав?
Ты предварительно хоть бы пытался понять о чём речь идёт. Кто тут отвергает наличие Пакта? Никто. Не нравятся его результаты? Упросите Путина, он пришлёт Медведева с ключами для передачи их полякам. Ради восстановления той самой исторической справедливости.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?

К чему это? это произошло в Польше.. Пратулин- Польша! Елементарное незнание географии... Вот явно не одну пару штанов протерли)))
Певний час не заходив сюди, а дивлюсь, що нічого і не змінилось. Нова тема стала подразником для осіб, що асоціюють себе будь з якою державою, тільки не з Україною. Таких в політичній лексиці називають "п'ятою колоною". Збирався тут не писати, надто шкода свого часу. Про це казав де-кому з форумчан. Але такий тут "пірдуха", що гріх не пройтися по певним персонам. Отже, коли дозволите, міркування спочатку про Вас. Колись, під час нашого диспуту, я сказав Вам, що дуже легко бути форумним філософом і аналітиком, говорячи про те, що Сталін підняв країну з руїн і довів до рангу наддержави. Набагато важче було б у свій час горбатитися на рабській праці в колгоспах за трудодні, справді піднімаючи ту країну. Бо той, хто тоді її реально піднімав своїм трудом, спонуканий почуттям страху опинитися в специфічних місцях за невиконання норми, той Сталіну дифірамби співати не став би. Ви тоді заявили, що не є таким ось форумним філософом, що маєте заслугу в тому, що Ви наполегливо опановуєте знання, неухильно підвищуючи свою ерудицію, Ви навчилися мислити та аналізувати, і всяке таке і всяке інше... Щодо ерудиції в мене одразу ж виникли питання, коли Ви авторитетно заявили, що зараз в Україні немає більш менш визначних письменників, проте коли в одному з постів Вам навели звернення української інтелігенції, в якому фігурували в тому числі і прізвища нинішніх метрів української літератури, то Ви спитали: "А хто це?" Ну, це така справа... І ось знову бачу подібне нахабство, коли Ви звинувачуєте інших у невігластві, вірогідно приписуючи собі неабиякий вантаж знань. Скажіть, а до чого тут сучасний державний поділ? Так, ті території зараз належать Польщі. Але ж коли Ви справді ерудована людина, то повинні б знати, що місто Холм (нині Хелм) в свій час було засноване руським (не російським) князем Данилом Галицьким, а на тих територіях проживали етнічні українці. І під час пратулинської трагедії (коли та частина Польщі була загарбана Росією) постраждали саме вони. А тепер скажіть, до чого тут сучасна географія, яку ніби хтось не знає? Очевидно це Ви, через надто велику ерудицію не вважаєте за потрібне знати, разом з іншими такими ж поціновувачами історії, що Сталін не лише приєднував етнічні українські землі до Великої України, а і , коли того потребувала політична кон'юнктура, як то сталось одразу ж після ІІ Світової війни.
теперь вот этот бред... Какая Московия? в 1147 году Москва вообще впервые была упомянута в летописях..и это был поселок... Но нет..уже тогда козни строили..
Неучи, это был период феодальной раздробленности.. Князья, князьки братья и родственники постоянно боролись за власть. В 1205 году черниговский князь разгромил Киев. и что?
Давайте вернемся к скифам и киммерийцам.. там поищем происки Московии...
Ну и в остальном...факты припорошенные бредом))) Тут был один автор, писал подобные опусы... Альтернативная история...
Добре. Не будемо писати Московія, напишемо одразу ж Росія. Адже, напевно, Ви не маєте претензії до людей, котрі вважають саме Андрія Боголюбського, що вчинив ту криваву різанину і грабунки, ?
Констатация исторических фактов не несет в себе эмоциональной оценки и домыслов автора о значении этих фактов.

Мало того, из исторического процесса вырваны только те факты, которые свидетельствуют в пользу некой теории.
Хотя возможно, автор болел на некоторых уроках, и отсутствовал когда изучали другие даты.
Знову аналогічне нахабство. Звинуватили дописувача, натомість нічого конкретного не запропонувавши. Ви ані назвали якусь іншу дату, ані спростували якийсь з наведених фактів. Але ж тут же з презирством кидаєте на опонентів: "Школота..."
І це все з незмінною посмішечкою ))), яка присутня майже у всіх Ваших дописах. Вибачте, але до чого вона? Я одразу ж пригадую депутата Вадима Колісніченка з його дурнуватою "либою". На онлайн конференціях люди вже стали запитувати в нього, чи то ? А до чого Ваша стабільна посмішка? Ви так намагаєтеся показати свою зверхність? Ви вважаєте, що своїми дописами постійно заганяєте опонента в глухий кут? На моїй пам'яті Ви загнали в глухий кут лише одну персону:
Вибачте, але врешті-решт, Ви хлопчик чи дівчинка. І ось тепер можна ставити ))). Ні, краще навіть :lol::lol::lol:.

в школе ничего кроме истории украинофильского движения, а так же марионеточных государств в виде директорий, гетманатов и т.п. не учат.
Учат биографии всяких Винниченко и т.п., которые меркнут при этом по сравнению с воистину великими деятелями Российской империи.

Учили ли в школе о полтавчанине И.Ф. Паскевиче, черниговце Разумовского, Безбородко... Конечно, зачем их вспоминать,а то матрица о клятых москалях угнетающих украинцев рухнет.
Можно забыть и о Сумском и Ахтырском гусарских полках, о том как они были Наполеона... Это ж не по украинофильски видимо.

Школьная история это помнит? Нет. В основе её лежат лишь труды Грушевского, основанные на анонимном памфлете под названием "История Русов"...
"Господін" hed1n залишається вірним собі. Для мене завжди було загадкою, чому люди різних народностей в Україні гуртуються в усякі товариства і громади, щоб плекати національні традиції, звичаї, а ось лише російські "апсчіни" організовуються для того, щоб якнаймога більше вилити потім багна на країну, в якій вони проживають, і яку, на їх думку, слід негайно повернути в "руССкій мір"? Ви - живий тому приклад.
В українських школах все побудовано на українофільських традиціях, вивчають такі маргінальні утворення, як то "директорії" та "гетьманати" і при цьому спираються на праці Грушевського? Який жах. Адже "обсчєізвєстно", що в українських школах слід вчити історію виключно в світлі русофільсьних традицій, на працях Карамзіна, Соловйова і Погодіна. Адже так практикують в усьому світі. Ірландці вивчають історію, яку їм пишуть англійці, аналогічно індуси чи американці, болгари практикують в своїх школах туркофільські традиції, а італійці плюють на маргінальні утворення типу "Молодої Італії" з їх лідерами типу Гарибальді і плекають пам'ять про Габсбургів. Все так? Я нічого не наплутав?
Занимали ли украинцы высокие государственные должности в периоды Польши и Австро-Венгрии?
Были среди них большие военачальники? Выдающиеся культурные деятели?
Чем отличалось положение украинского крестьянства от русского во время Российской Империи?
Были среди украинцев дворяне?

А не пробовали читать классиков? ) Кулиша, Костомарова? Или вы склонны знакомится лишь с трудами украинофилов?
Знаєте, Ви, на відміну від Ваших ситуативних союзників по українофобії, все таки теоретично підковані. Але свідомо перекручуєте історичні факти у вигідному Вам світлі (згідно тих методичок, що приходять до вас з центру; про це вже колись ми говорили).
І Ви прекрасно знаєте, що українці могли займати визначні посади в державі і в ієрархічних сходинках і в Польщі, і в Росії. Для цього потрібно було лише:
- в першому випадку окатоличитися і ополячитися, стати поляком і перейматися не долею України, а Польщі. Яскравий тому приклад - Ярема Вишневецький, нащадок засновника Запорізької Січі;
- в другому випадку зрусифікуватися. Яскравий приклад духовенство Феофан Прокопович, що віддано служив Петру І або Стефан (Яворський), що на догоду тому ж таки Петру наклав анафему на Мазепу. Було українське дворянство? Так, але дворянство першим русифікувалося, щоб мати вагу в суспільстві. Аналогічно, як і в Польщі ополячена українська шляхта мала набагато вище положення, ніж традиційна шляхта українська. Після таких перетворень українцями вони були хіба що за походженням.
Аналогічно і з Сумським полком. Українським від нього залишилася лише назва (згадка про місто, в якому утворився полк козацький). І ще те, що на строкову службу в нього потрапляли українці. А офіцерський склад, командири - все то було ой як далеким від українського.
Чим відрізнялося селянство російське від українського? Скажімо тим, що російське селянство було з титульної, "великорусской" нації. А українське селянство, як і всі українці за словами Столипіна були інородцями, тому вони не мали права створювати свої культурні товаристваі навчати дітей своєю мовою, на відміну від росіян. А ще Столипін мудро казав, що народ, позбавлений своєї національної свідомості - це гній, на якому виростають інші народи. І цю свою теорію він з успіхом впроваджував у життя - робив все, щоби позбавити українців їх національної свідомості, бо йому потрібна була "великая Россия", а ось українські національні товариства для нього були нічим іншим, як великими потрясіннями, що можуть зруйнувати підвалини Російської Імперії. Ця відповідь Вас задовольнить?
Куліш і Костомаров. Також Ви не все говорите. Свідомо замовчуєте, що під кінець життя Куліш відійшов від своїх русофільських поглядів, і став, як Ви кажете, скоріше українофілом. Так само не все говорите про Костомарова. На відміну від того ж Погодіна і нинішніх його послідовників, він не позбавляв українців їх автентичності, не вважав українську мову ополяченим діалектом мови російської, і був переконаний, що українці це народ, що має свою культуру і історію.
Хоча навіщо я це Вам говорю? Питання риторичне...

(далі буде...)
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?

(продовження...)

При Союзе всё работало. Модернизировалось. При незалежных всё разрушили. Или не так?
...
О, як давно ми цю пісню не чули! Все працювало, все мордернізувалося. А ось невідомо звідки з'явилася українська мова і раптом все пропало. Висновок - українська мова причина занепаду!
Так, а ще я забув, що українська мова - головна і єдина причина того, що Вам не вистачає грошей навіть з'їздити в Київ. На полювання (утримання собак і вогнепальної зброї, здається мені, що не для оборони, а полювання нині - не засіб існування, а розвага) вистачає, на якусь дорогу оптику вистачає, а ось в Київ з'їздити - дзузьки.
А ще дивно, як Ви не згадали Сталіна! Адже він і був тим, хто підняв Україну до її апогею. Знаєте, Ви можете скільки завгодно кидати посилань на брехливі сайти про те, яким було щасливим життя того часу на селі,як селяни за його часів об'їдалися, як в табори потрапляли виключно злочинці і ледарі, тощо. Я скажу лише одне - Ваш Сталін злочинець. Принаймні, це рішення українського суду, офіційна версія держави в якій проживаю я і (так вже сталося) Ви.
Апеляційний суд Києва назвав винних у голодоморі.
... Апеляційний суд Києва визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у геноциді в Україні в 1932-33 роках.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Рішенням суду підтверджені висновки слідчих СБУ про організацію вчинення в 1932-1933 роках на території УСРР генеральним секретарем ЦК ВКП(б) Йосипом Сталіним, членом ЦК ВКП(б), Головою Ради Народних Комісарів СРСР В'ячеславом Молотовим, секретарями ЦК ВКП(б) Лазарем Кагановичем та Павлом Постишевим, генеральним секретарем ЦК КП (б)У Станіславом Косіором, Головою Ради народних комісарів УРСР Власом Чубарем та другим секретарем ЦК КП(б)У Менделем Хатаєвичем геноциду української національної групи.

Тобто, суд визнав, що цими людьми були штучно створені життєві умови, розраховані на часткове фізичне знищення нації.

Згідно з висновком проведеної судової науково-демографічної експертизи, внаслідок вчиненого геноциду в Україні загинуло 3 мільйони 941 тисяча осіб.

З урахуванням кумулятивних втрат внаслідок Голодомору Україна втратила 10 мільйонів 63 тисячі осіб (3 мільйони 941 тисячу померлих і 6 мільйонів 122 тисячі ненароджених).

Суд констатував, що Сталін, Молотов, Каганович, Постишев, Косіор, Чубар та Хатаєвич вчинили злочин геноциду та закрив кримінальну справу у зв'язку з їхньою смертю.
Отже, Сталін - кат і злочинець, на руках якого кров мільйонів жертв. А хто це заперечує - той негідник і мерзота. Вибачатись перед Вами я не буду, тим більше, що це слова з Вашого підпису. наскільки я пам'ятаю, Ви не перед ким не вибачалися.

Ну, і персонаж, якого не можна не згадати - Vic_51.
Знаєте, хочу вибачитися, але таке враження, що Ви деградуєте просто на очах. Колись викладав інформацію про те, що в Росії, поки не створили ботів для мереж, існує цілий напрямок проплачених "тролів". Їхня задача - найбільше наслідити на форумах, штовхаючи в маси потрібну інформацію. Знаєте було б ще зрозуміло, коли б Ви "копіпастили" щось таке, що має якийсь зміст. Я розумію, що не не вистачає пенсії, заробленої в мужній боротьбі з мирними дехканами, тому потрібно підробляти. Але який сенс несуть Ваші пости а-ля "тяв-тяв"? В паралельних темах "куплю-продам" аналогічним чином просто піднімають рейтинг короткими "Up". Ось і у Вас - враження таке, що просто необхідно "помітити" всі теми, повідомленнями нехай і безглуздими, але частими. То викладаєте мусульманську даму в шароварах, і це викликає у Вас регіт. Про те, що слово "шаровари" тюркського походження, як і самі шаровари - Вас то якось не цікавило, Ви знаходите цей малюнок ну дуже смішним. Далі так само обсмоктуєте слово "майдан", але вже в інтерпретації Даля. Про те, що "майдан" прийшло в українську мову не з російської, а також з тюркської, тому якось вже не важливо, що під ним розуміють в Сизрані чи в Костромі - Ви знову скромно замовчуєте. Далі йдуть безглузді демотиватори та ютубівські ролики, які, очевидно, на Вашу думку є незаперечними аргументами. Я вже не кажу про той цинізм, з яким Ви висловлюєтеся про жертви голодоморів чи репресій. А оце ненормальне новітнє словоутворення "щеневмерлики" у Вашому виконанні? Вам так не подобаються слова гімну держави в якій Ви проживаєте, що Ви ось так, наче шкідливий кіт намагаєтесь над ними кепкувати? Справді, дехкани надто травмували Вашу психіку, що у Вас не залишилося нічого святого.
Але зараз справи більш кепські. Таке враження, що українська мова і (о, який жах!) українська народна сорочка "вишиванка" стали уособленням всього того ворожого, що позбавило Вас минулих благ. Справді, до цього було все, а з'явилися вишиванки, то все разом і пропало, навіть такі дрібниці, як можливість ласувати шашличками по 21 копійці та "ухаживать за собой" ( ), спостерігаючи за "школьніцамі с формамі". А душа ж просить чогось такого... Я це бачу лише так. Інакше як ще можна пояснити відверто ? Я розумію (не приймаю, а лише розумію) коли подібне викладає малоосвічена школота з коментарями на кшталт "тема сисег не раскрыта". Але коли подібне викладає людина, що має за плечима чималий життєвий досвід, у якого, напевно вже є онуки... Вам справді чогось не вистачає чогось такого, бо душа просить розкрити "тему сисег"?
Ні і коли ближче до цієї теми... Новим "апогеєм Вашого апофійозу" став черговий "шедевр" чергового психічнохворого "письменника".
Це із тієї серії, що і демотиватори, позбавлені будь-якого здорового глузду. Скажіть, а Вам справді дуже весело, від викладання цього дебільного діалогу, що ніколи не відбувався? Чи може, Ви ніяк не зрозумієте, як це протягом часу змінюються назви держав і народів? Знаєте, а я Вам підкину ще кілька подібних випадків, а Ви посмійтеся. Виявляється, не лише наша держава, і народ, що проживав в ній, змінювали свої назви. Скажу Вам по-секрету, тільки ж Ви - нікому, що колись землі, які нині називаються Францією, а їх жителі французами, називалися відповідно Галією і галами! Смішно, чи не так? А греки, що називають себе елінами, колись називалися ахейцями, центр території, що колись називалася Римом (не місто, а держава) нині називається Італією, і навпаки, нащадки народу, що називали себе колись даками, перетягли на себе назву своїх колонізаторів, і свою державу назвали на честь того таки Риму - Romania. Бачите, скільки можна сміятися і сміятися. А ще посмійтеся, подивившись на карту . Які Ви там бачите народності на тих землях, де нині центр Росії? Не угро-фіннські? А ще, щоб пореготати "на хвіст", .
Вы, кажется, первые замѣтили сходство сѣвернаго вел<ико>русс<каго> нарѣчія или говора съ южнымъ, новгородскаго съ кіевскимъ. Это потому, что на югѣ сидѣли славянѣ, а во—всей Великоруссіи чухны разныхъ помолѣній;
...
Что Погодинъ ни говори, а гораздо болѣе половины земляковъ нашихъ — обрусѣвшая чудь; отъ этого, вѣроятно, и различные говоры. Посмотрите въ Тверской на Карелъ, въ Nижег<ородской,> Пенз<енской,> Симб<ирской> и др. на Мордву, Чувашь — они обрусѣли въ глазахъ нашихъ, и нынѣшнее поколѣніе не знаетъ болѣе своего языка. Тоже видѣлъ я въ Пермской, Вятской и — Орловской; пусть рѣшитъ Погодинъ, какъ Историкъ, какого поколѣнія чухны жили въ орловской, но это чудь. Одна половина Курскаго населенія также.
Ну що, весело? Авжеж. І що саме цікаве, саме про це йшлося у Вашому перепощеному діалозі. А коли ж втомитеся реготати, то гляньте, коли забажаєте невеличкий ролик, на тему підняту Вами у Вашому ж дописі, але більш адекватний, ніж той діалог.

[YOUTUBE]DFUkmW-7NwQ[/YOUTUBE]

Коли ж Вас збентежить те, що ролик виконаний в "українофілами в дусі українофільства", то ось Вам на подібну тематику, але вже фігурантами в ньому є громадяни Росії (підозрюю, що і автори діалогу, викладеного Вами, також з Росії). Але знову таки, говорять вони цілком адекватно.

[YOUTUBE]Wr-PnHcT3gE[/YOUTUBE]

А ще. Ви тут є одним з основних супротивників інтеграції в Європу, фактично мотивуючи при цьому одним аргументом - там гєї! А ще, знаю Вас, як новоявленого Кузьму Мініна, "будітєля і собіратєля православной раті". Не чули останні новини? Головний рупор цього самого "істєнного православія" Рекомендую зайти на всі лінки. Як же там глибоко засіло паскудство, що навіть Кураєв вже не зміг промовчати? Так що, Ви ще збираєте "православную рать"?:mrgreen: Тоді "вони" йдуть до Вас.

Ну, ось. Чотири персонажі... Один з них тяжіє до Росії романівської, другий до сталінської, третій - до брєжнєвської, а четвертий до сучасної, путінської (періоди окреслені умовно). Об'єднує їх лише одне - не тяжіють вони до держави, на якій проживають нині. Ось саме тому і викликала в них таку реакцію ця наче нова, і в той же час така стара тема, яка періодично піднімається на цьому форумі знову і знову.
Хоча це виключно моя думка, можливо, я і помиляюся. :) В усякому разі дискутувати я з цього приводу не збираюся. Справді, це забирає надто багато такого коштовного часу. А ви - бувайте здорові.
 
Останнє редагування:

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?

Фокс Малдер, думал Вам ответить, но передумал. Если Вы действительно считаете, что мне из некого центра приходят некие методички, то Бог Вам судья.

У меня есть небольшая библиотечка, вот и все мои методички... Вот давеча "Очерки русской смуты" Деникина достал. Прям из центра (!) за собственные деньги на озоне :)
 

Glucker

Здесь был статус
Re: Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?

Фокс Малдер, думал Вам ответить, но передумал. Если Вы действительно считаете, что мне из некого центра приходят некие методички, то Бог Вам судья.

У меня есть небольшая библиотечка, вот и все мои методички... Вот давеча "Очерки русской смуты" Деникина достал. Прям из центра (!) за собственные деньги на озоне :)
Ваша макулатура особо ничем не отличается от макулатуры из центра ;)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?

А планировалась интеграция? Где почитать?
Гм, обіцяв в вже в дискусію не вступати. Будемо вважати, що це не дискусія, а "лікнеп".
Так. Можна сказати, що планувалася.
Євроінтеграційні структури України: трохи історії

До створення структури, яка би взяла на себе функції координатора, йшлося відразу після набуття чинності Угоди про співробітництво. У 1998 році на забезпечення виконання УПС було створено Національне агентство України з питань розвитку та європейської інтеграції як окремий центральний орган виконавчої влади. Воно мало статус міністерства, а голову Національного агентства, який за посадою був міністром, призначав Президент України (1) . Функції Національного агентства зосереджувалися переважно в економічній площині. До його завдань було віднесено "забезпечення проведення єдиної державної політики у сфері фінансово-економічного співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, відповідними міждержавними і регіональними організаціями, організаціями, у тому числі кредитно-фінансовими установами, іноземних держав, їх угруповань щодо залучення кредитів, грантів, міжнародної технічної та гуманітарної допомоги, іноземних інвестицій; участь у розробленні основних напрямів державної валютно-фінансової та інвестиційної політики; участь у забезпеченні проведення єдиної державної політики з питань інтеграції з Європейським Союзом, розробленні та впровадженні механізмів координації співробітництва центральних органів виконавчої влади з Європейськими Співтовариствами (Європейським Союзом)" (2) тощо.

Попри це, у 1999 році було виокремлено 17 органів центральної виконавчої влади (3), кожен з яких відповідав за свою ділянку роботи, визначену Стратегією інтеграції України до ЄС від 14 червня 1998 року (4). А сама Стратегія визначила основні положення зовнішньополітичної стратегії щодо інтеграції України в європейський правовий простір, мету та етапи адаптації законодавства. Зокрема, вона дала поштовх до перевизначення завдань і напрямів в економічному розвитку держави. В основу визначення базового державного інституту, на який було покладено місію просування євроінтеграції, лягла певна абсолютизація економічної складової євроінтеграції.

Оскільки домінував підхід, що входження в єдиний економічний простір Європи країн-аплікантів відкриває їм доступ до європейських структурних фондів (тобто коштів, що спрямовуються на вирівнювання розвитку країн-членів ЄС), а тому слід опановувати управління в цій сфері, з 2000 року функцію "провідного" євроінтеграції було покладено на Міністерство економіки. Тоді на базі Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі, Державного інвестиційно-клірингового комітету, Національного агентства з питань розвитку та європейської інтеграції, Державної служби експортного контролю та Агентства з питань спеціальних (вільних) економічних зон було створено Міністерство економіки – центральний орган виконавчої влади зі спеціальним статусом (5).

У 2001 році Міністерство економіки змінило назву на Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції" (6), а також отримало нові завдання і стандарти. Водночас було створено нову посаду Уповноваженого України з питань європейської інтеграції (7) .

Функції Національного координатора з питань технічної допомоги Європейського Союзу відігравали різні структури. У жовтні 2000 року їх виконував керівник департаменту міжнародного розвитку та європейської інтеграції Міністерства економіки України; від травня 2001 – міністр економіки; від 1 листопада 2003 року - міністр економіки та з питань європейської інтеграції України.

Власне, лише з цього часу нарешті було визначено поле компетенції такого координатора, що включало в себе участь у забезпеченні реалізації стратегічного курсу інтеграції України до Європейського Союзу. Як свідчить сама назва, компетенції координатора також передбачали забезпечення організації та здійснення координації діяльності, пов'язаної з одержанням Україною технічної допомоги від ЄС. Зазначимо, що за роки дії УПС така допомога державі надавалася у великому обсязі, зокрема за програмами TACIS. На початку наступного року, за словами представників представництва Єврокомісії в Україні, з боку ЄС передбачається виділення 35 млн. євро на підтримку секторальної політики в екологічній галузі.

У 2005 році, коли на вищому політичному рівні держави євроінтеграцію було осмислено як стратегію руху і спосіб розвитку, нове керівництво держави зробило спроби впорядкувати систему органів, які відповідають за координацію заходів щодо набуття Україною членства в ЄС. Воно також спробувало усунути дублювання в системі державного управління. Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції України знову змінило назву на Міністерство економіки України; крім того, з нього були зняті функції забезпечення євроінтеграції (8) . Було ліквідовано Державну раду з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України і посаду Уповноваженого України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції (9). В уряді вперше було створено окрему посаду віце-прем’єр-міністра з питань євроінтеграції, яку обійняв Олег Рибачук. Втім, уже у вересні 2005 року уряд Юлії Тимошенко пішов у відставку, і у двох наступних урядах – Юрія Єханурова (22 вересня 2005 року – 4 серпня 2006 року) та Віктора Януковича (4 серпня 2006 року – 18 грудня 2007 року) вказаної посади не було. З 18 грудня 2007 року в уряді Юлії Тимошенко знову запроваджено відповідну посаду і на неї призначено особу з числа соратників Юлії Тимошенко – Григорія Немирю.
Всього викладати не буду. Коли маєте бажання, то можете почитати також за про те, як реалізовувалася політика інтеграції вже за нової влади - за часів Президента Януковича.
Ось інформація про та ще про .
Ну, і ще кілька лінків:
1) .
2)
3)
4)
5
Як бачите, євроінтеграційний курс України декларувався і нинішнім її керівництвом. Наскільки я чув, то і зараз не йдеться про повну відмову від цього курсу. Дивно, що Ви нічого про це не чули. Чи може не хотіли чути...
Шкода, що не дочекався від Вас коментаря з приводу "голубого скандалу" в РПЦ, що його роздмухав Кураєв. Ну, нічого.
На цім, бувайте.
 
Останнє редагування:

Vic_51

Миссионер
Всього викладати не буду.
Да и незачем:
євроінтеграційний курс України декларувався
Ох уж эти любители деклараций! Взрослее уже пора стать и оценивать реальные вещи а не эфемерщину. Евроинтеграционный курс и интеграция не одно и тоже.
 

Dragline

Железяка
Vic_51, Поясните, что Вас так прилекает в союзе с разрушающейся, стремительно деградирующей, православно-феодальной "державой"? Что общего у Вас с ней? Ну, кроме языка?
 

Vic_51

Миссионер
Поясните, что Вас так прилекает в союзе с разрушающейся, стремительно деградирующей, православно-феодальной "державой"?
Попробую, обтекаемо:
Стремительно разрушается и деградирует РФ только в представлении двух категорий граждан. Первые заблудились в лесу или спаслись на необитаемом острове в 90-х, их заблуждение легко объяснить отсутствием информации. Со второй категорией тоже всё предельно ясно - части украинцев (в нашем случае) развал России представляется величайшим счастьем. Главная причина тому банальная зависть - пока Путин по крохам восстанавливал былую мощь России, местные князьки благополучно допиливали "свою долю". В итоге, как это ни грустно для младших братьев, к России относятся как к партнёру с которым можно иметь дело.
 
Зверху