Відповідь: Re: Братская любовь великороссов или геноцид?
(продовження...)
При Союзе всё работало. Модернизировалось. При незалежных всё разрушили. Или не так?
...
О, як давно ми цю пісню не чули! Все працювало, все мордернізувалося. А ось невідомо звідки з'явилася українська мова і раптом все пропало. Висновок - українська мова причина занепаду!
Так, а ще я забув, що українська мова - головна і єдина причина того, що Вам не вистачає грошей навіть з'їздити в Київ. На полювання (утримання собак і вогнепальної зброї, здається мені, що не для оборони, а полювання нині - не засіб існування, а розвага) вистачає, на якусь дорогу оптику вистачає, а ось в Київ з'їздити - дзузьки.
А ще дивно, як Ви не згадали Сталіна! Адже він і був тим, хто підняв Україну до її апогею. Знаєте, Ви можете скільки завгодно кидати посилань на брехливі сайти про те, яким було щасливим життя того часу на селі,як селяни за його часів об'їдалися, як в табори потрапляли виключно злочинці і ледарі, тощо. Я скажу лише одне - Ваш Сталін злочинець. Принаймні, це
рішення українського суду, офіційна версія держави в якій проживаю я і (так вже сталося) Ви.
Апеляційний суд Києва назвав винних у голодоморі.
... Апеляційний суд Києва визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у геноциді в Україні в 1932-33 роках.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.
Рішенням суду підтверджені висновки слідчих СБУ про організацію вчинення в 1932-1933 роках на території УСРР генеральним секретарем ЦК ВКП(б) Йосипом Сталіним, членом ЦК ВКП(б), Головою Ради Народних Комісарів СРСР В'ячеславом Молотовим, секретарями ЦК ВКП(б) Лазарем Кагановичем та Павлом Постишевим, генеральним секретарем ЦК КП (б)У Станіславом Косіором, Головою Ради народних комісарів УРСР Власом Чубарем та другим секретарем ЦК КП(б)У Менделем Хатаєвичем геноциду української національної групи.
Тобто, суд визнав, що цими людьми були штучно створені життєві умови, розраховані на часткове фізичне знищення нації.
Згідно з висновком проведеної судової науково-демографічної експертизи, внаслідок вчиненого геноциду в Україні загинуло 3 мільйони 941 тисяча осіб.
З урахуванням кумулятивних втрат внаслідок Голодомору Україна втратила 10 мільйонів 63 тисячі осіб (3 мільйони 941 тисячу померлих і 6 мільйонів 122 тисячі ненароджених).
Суд констатував, що Сталін, Молотов, Каганович, Постишев, Косіор, Чубар та Хатаєвич вчинили злочин геноциду та закрив кримінальну справу у зв'язку з їхньою смертю.
You must be registered for see links
Отже, Сталін - кат і злочинець, на руках якого кров мільйонів жертв. А хто це заперечує - той негідник і мерзота. Вибачатись перед Вами я не буду, тим більше, що це слова з Вашого підпису. наскільки я пам'ятаю, Ви не перед ким не вибачалися.
Ну, і персонаж, якого не можна не згадати -
Vic_51.
Знаєте, хочу вибачитися, але таке враження, що Ви деградуєте просто на очах. Колись викладав інформацію про те, що в Росії, поки не створили ботів для мереж, існує цілий напрямок проплачених "тролів". Їхня задача - найбільше наслідити на форумах, штовхаючи в маси потрібну інформацію. Знаєте було б ще зрозуміло, коли б Ви "копіпастили" щось таке, що має якийсь зміст. Я розумію, що не не вистачає пенсії, заробленої в мужній боротьбі з мирними дехканами, тому потрібно підробляти. Але який сенс несуть Ваші пости а-ля "тяв-тяв"? В паралельних темах "куплю-продам" аналогічним чином просто піднімають рейтинг короткими "Up". Ось і у Вас - враження таке, що просто необхідно "помітити" всі теми, повідомленнями нехай і безглуздими, але частими. То викладаєте мусульманську даму в шароварах, і це викликає у Вас регіт. Про те, що слово "шаровари" тюркського походження, як і самі шаровари - Вас то якось не цікавило, Ви знаходите цей малюнок ну дуже смішним. Далі так само обсмоктуєте слово "майдан", але вже в інтерпретації Даля. Про те, що "майдан" прийшло в українську мову не з російської, а також з тюркської, тому якось вже не важливо, що під ним розуміють в Сизрані чи в Костромі - Ви знову скромно замовчуєте. Далі йдуть безглузді демотиватори та ютубівські ролики, які, очевидно, на Вашу думку є незаперечними аргументами. Я вже не кажу про той цинізм, з яким Ви висловлюєтеся про жертви голодоморів чи репресій. А оце ненормальне новітнє словоутворення "щеневмерлики" у Вашому виконанні? Вам так не подобаються слова гімну держави в якій Ви проживаєте, що Ви ось так, наче шкідливий кіт намагаєтесь над ними кепкувати? Справді, дехкани надто травмували Вашу психіку, що у Вас не залишилося нічого святого.
Але зараз справи більш кепські. Таке враження, що українська мова і (о, який жах!) українська народна сорочка "вишиванка" стали уособленням всього того ворожого, що позбавило Вас минулих благ. Справді, до цього було все, а з'явилися вишиванки, то все разом і пропало, навіть такі дрібниці, як можливість ласувати шашличками по 21 копійці та "ухаживать за собой" (
), спостерігаючи за "школьніцамі с формамі". А душа ж просить чогось такого... Я це бачу лише так. Інакше як ще можна пояснити відверто
? Я розумію (не приймаю, а лише розумію) коли подібне викладає малоосвічена школота з коментарями на кшталт "тема сисег не раскрыта". Але коли подібне викладає людина, що має за плечима чималий життєвий досвід, у якого, напевно вже є онуки... Вам справді чогось не вистачає чогось такого, бо душа просить розкрити "тему сисег"?
Ні і коли ближче до цієї теми... Новим "апогеєм Вашого апофійозу" став черговий "шедевр" чергового психічнохворого "письменника".
Це із тієї серії, що і демотиватори, позбавлені будь-якого здорового глузду. Скажіть, а Вам справді дуже весело, від викладання цього дебільного діалогу, що ніколи не відбувався? Чи може, Ви ніяк не зрозумієте, як це протягом часу змінюються назви держав і народів? Знаєте, а я Вам підкину ще кілька подібних випадків, а Ви посмійтеся. Виявляється, не лише наша держава, і народ, що проживав в ній, змінювали свої назви. Скажу Вам по-секрету, тільки ж Ви - нікому, що колись землі, які нині називаються Францією, а їх жителі французами, називалися відповідно Галією і галами! Смішно, чи не так? А греки, що називають себе елінами, колись називалися ахейцями, центр території, що колись називалася Римом (не місто, а держава) нині називається Італією, і навпаки, нащадки народу, що називали себе колись даками, перетягли на себе назву своїх колонізаторів, і свою державу назвали на честь того таки Риму - Romania. Бачите, скільки можна сміятися і сміятися. А ще посмійтеся, подивившись на карту
. Які Ви там бачите народності на тих землях, де нині центр Росії? Не угро-фіннські? А ще, щоб пореготати "на хвіст",
.
Вы, кажется, первые замѣтили сходство сѣвернаго вел<ико>русс<каго> нарѣчія или говора съ южнымъ, новгородскаго съ кіевскимъ. Это потому, что на югѣ сидѣли славянѣ, а во—всей Великоруссіи чухны разныхъ помолѣній;
...
Что Погодинъ ни говори, а гораздо болѣе половины земляковъ нашихъ — обрусѣвшая чудь; отъ этого, вѣроятно, и различные говоры. Посмотрите въ Тверской на Карелъ, въ Nижег<ородской,> Пенз<енской,> Симб<ирской> и др. на Мордву, Чувашь — они обрусѣли въ глазахъ нашихъ, и нынѣшнее поколѣніе не знаетъ болѣе своего языка. Тоже видѣлъ я въ Пермской, Вятской и — Орловской; пусть рѣшитъ Погодинъ, какъ Историкъ, какого поколѣнія чухны жили въ орловской, но это чудь. Одна половина Курскаго населенія также.
Ну що, весело? Авжеж. І що саме цікаве, саме про це йшлося у Вашому перепощеному діалозі. А коли ж втомитеся реготати, то гляньте, коли забажаєте невеличкий ролик, на тему підняту Вами у Вашому ж дописі, але більш адекватний, ніж той діалог.
[YOUTUBE]DFUkmW-7NwQ[/YOUTUBE]
Коли ж Вас збентежить те, що ролик виконаний в "українофілами в дусі українофільства", то ось Вам на подібну тематику, але вже фігурантами в ньому є громадяни Росії (підозрюю, що і автори діалогу, викладеного Вами, також з Росії). Але знову таки, говорять вони цілком адекватно.
[YOUTUBE]Wr-PnHcT3gE[/YOUTUBE]
А ще. Ви тут є одним з основних супротивників інтеграції в Європу, фактично мотивуючи при цьому одним аргументом - там гєї! А ще, знаю Вас, як новоявленого Кузьму Мініна, "будітєля і собіратєля православной раті". Не чули останні новини? Головний рупор цього самого "істєнного православія"
Рекомендую зайти на всі лінки. Як же там глибоко засіло паскудство, що навіть Кураєв вже не зміг промовчати? Так що, Ви ще збираєте "православную рать"?:mrgreen: Тоді "вони" йдуть до Вас.
Ну, ось. Чотири персонажі... Один з них тяжіє до Росії романівської, другий до сталінської, третій - до брєжнєвської, а четвертий до сучасної, путінської (періоди окреслені умовно). Об'єднує їх лише одне - не тяжіють вони до держави, на якій проживають нині. Ось саме тому і викликала в них таку реакцію ця наче нова, і в той же час така стара тема, яка періодично піднімається на цьому форумі знову і знову.
Хоча це виключно моя думка, можливо, я і помиляюся.
В усякому разі дискутувати я з цього приводу не збираюся. Справді, це забирає надто багато такого коштовного часу. А ви - бувайте здорові.