Оффтопики.

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Та з ким про музику балакати? З тобою? Що виніс з музичної школи лише "до-ре-мі-до-ре-до"?
Ну я то в отличии от тебя чтобы вспомнить имя скорыка не должен в гугл лезть. Такрой туфты как "априори тры киты" себе не допускаю. Да и не по уровню полит задротистости сужу о музыкальных способностях. Так что тебе как раз надо над собой поработать.
Ага, ось за це вас, тібл, і не люблять.
Ага! Именно за это на входах кафе пишут "вход запрещен собакам и украинцам", именно за это поляки быдлом называют, турки только на панель и консумацию зовут. :D
Кстати я в отличии от майданутых оранжоидов мусор сортирую, батарейки собираю и сдаю на утилизацию и доплачивать мне за это не надо, а вот справни тиблы только мову и крайину словестно люблять.
Та куди вже далі "опускатися"
Вот именно, к тебе в яму идиотизма и свидомого украинодрочерства не хочу.
А я ж тобі і казав про це одразу. Адже 5 "оскарів" просто так не дають.
Если чест но там непонятно за что дают. Потому действие всего навсего гламурная тусня.

А це вже в тобі чурка
Я не пойму где ты, мистер трепло чурку побачив?
в якій живе негатив на генному рівні проти Єрмолова та його солдат
фонтазуй дали, еще мож супер космичну украину сфантазуеш.:lol:
Женеш на "помаранчеву революцію"
А чего мне гнать? Она сама себя обосрала. Вон как любый друзь пролетел со своей госдеповской вагиной, как герои Грин джолы на евровидинье. Это только в этой стране клоуна как бабка параска награждают как Амосова.
Інакше чого ж твій "моск" з тих часів остаточно і безповоротно так регресував?
С точки зрения дурака все кругом дебилы.65 млн баксов госдепа и 70 млн Березовского создали тебя и бабку параску. Она твой герой, кавалер ордена ярослава мудрого. Вот это регресс так регресс!:lol:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Ну я то в отличии от тебя чтобы вспомнить имя скорыка не должен в гугл лезть. Такрой туфты как "априори тры киты" себе не допускаю.
Ти такого не допускаєш, бо, повторюся, що твій рівень в музиці - "до-ре-мі-до-ре-до". Це і все, що ти міг "асіліть". :lol:
Ага! Именно за это на входах кафе пишут "вход запрещен собакам и украинцам", именно за это поляки быдлом называют, турки только на панель и консумацию зовут.
От через таких як ти і пишуть. Немає в них часу і бажання розбиратися, що лише проживають на території України, і більше ніякого відношення до неї не мають. І про ти загнув. :lol:
Вот именно, к тебе в яму идиотизма и свидомого украинодрочерства не хочу.
Високо лізти до мене в яму з твоєї "висоти", ще зірвешся і остаточно пошкодиш свій чалдон. Хоча крізь тріщину в голові могло б зайти трішечки розуму. :lol:
Если чест но там непонятно за что дают. Потому действие всего навсего гламурная тусня.
Як казав герой одного мультфільму: "Нешто я кожну соплю спрашивать буду". :lol: Я в тому розумінні, що там сидять справжні фахівці, і твоя думка, їм не потрібна.
Я не пойму где ты, мистер трепло чурку побачив?
На форумі, під ніком джаггер.
фонтазуй дали, еще мож супер космичну украину сфантазуеш.
Космічну, не космічну, але . А тоді "істєнні космічні" ще дивуються, а ?
С точки зрения дурака все кругом дебилы.
Я одного такого знаю. Не лише дурень, а ще й грубіян і хамло. Регулярно обкладає всіх на форумі, за що так само регулярно "миється в бані". :lol:
65 млн баксов госдепа и 70 млн Березовского создали тебя и бабку параску. Она твой герой, кавалер ордена ярослава мудрого.
Отакої. В такому разі твій герой - Боря Моісєєв. А я все гадаю, у кого це ти уподобав звичку все зводити на дупи і геїв? :lol:

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Я одного такого знаю. Не лише дурень, а ще й грубіян і хамло. Регулярно обкладає всіх на форумі, за що так само регулярно "миється в бані". :lol:
Ага, паралельно слізно скиглить, що його незайманого позбавили цнотливості самим неприроднім шляхом:lol:

Отакої. В такому разі твій герой - Боря Моісєєв. А я все гадаю, у кого це ти уподобав звичку все зводити на дупи і геїв? :lol:
Хм, я оце ніяк не пригадаю, а що за почесний гомік _першим_ згадав про дупу Кріса?:idea:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

:) Про "почесного гоміка" (наскільки я розумію, то це Борька) сказати не можу. А ось про філейну частину Нормана талдичити почав саме джаггер. Навіть, коли не помиляюся, його інша іпостась - зеніт. Так само, як і та грузинська фраза. Наскільки я зрозумів, то там йдеться саме про згадувану частину людського тіла. Окрім того показовим є факт, що з усіх персонажів оскароносного фільму наш "приятель" нав'язливо обирає (свідомо чи підсвідомо) саме содоміта. Ось і думай, де він цього набрався.
А коли джагер завів мене в компанію баби Параски, то я маю більше підстав (виходячи з наведеного) завести його в компанію Борі Моісєєва. Чому б і ні? :):):)

21h

Вернулся
Ну значить я не помилився... Дідусь Фройд посміхається у труні мабуть )

Jagger

Повелитель Зерга

Ти такого не допускаєш, бо, повторюся, що твій рівень в музиці - "до-ре-мі-до-ре-до". Це і все, що ти міг "асіліть". :lol:

От через таких як ти і пишуть. Немає в них часу і бажання розбиратися, що лише проживають на території України, і більше ніякого відношення до неї не мають. І про ти загнув. :lol:

Високо лізти до мене в яму з твоєї "висоти", ще зірвешся і остаточно пошкодиш свій чалдон. Хоча крізь тріщину в голові могло б зайти трішечки розуму. :lol:

Як казав герой одного мультфільму: "Нешто я кожну соплю спрашивать буду". :lol: Я в тому розумінні, що там сидять справжні фахівці, і твоя думка, їм не потрібна.

На форумі, під ніком джаггер.

Космічну, не космічну, але . А тоді "істєнні космічні" ще дивуються, а ?

Вот так все выглядит. Кстати, Мистер трепло который дал нам линк как Скорик поддержал оранжевую революцию, "Высокий перевал" АНТИБАНДЕРОВСКИЙ фильм
Когда я работал на одном из ТВ-каналов и мог поставить «Высокий перевал» в эфир, мне говорили: есть список фильмов, не рекомендованных президентом для показа! В частности «Высокий перевал». А почему? Потому что это «антибандеровская» картина.
Но Мистеру трепло и матегальнику поф! Он троль!

Вкладення

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Кстати, Мистер трепло который дал нам линк как Скорик поддержал оранжевую революцию,
"Высокий перевал" АНТИБАНДЕРОВСКИЙ фильм
Брехня. Я такого лінка не давав. Це ти вигадав під час чергового приступу енурезу, що був викликаний психічною травмою в дитинстві (твоя дитяча психіка не змогла винести виду "гаріли", що кидалася екскриментами).
Я лише припустив, що він підтримав ту революцію. Адже він львів'янин, він а там процент симпатиків до тієї революції найбільший, як і процент симпатиів УПА.
Окрім того ти навів слова актора Олександра Денисенка. Мені байдуже, що він там думає. Можливо він злий за те, що не дали показати фільм, в якому він світив своєю пикою. І що з того? А ось тобі інша інфа про це:
Або
А ще колись ти сам стверджував, що Скорик присвятив воїнам УПА свій твір. Накося, викусі:
Ось така зла "еронія" долі. Психічна травма ("синдром какающіх "гарил"") викликали у джаггера не лише енурез та роздовєння особистості, але й глибоку амнезію. :lol::lol::lol:
Навіть шкода тебе стало.
Но Мистеру трепло
Тріпло у нас ти, і ти це довів.
Не на цьому форумі.
матегальнику поф! Он
Екскуз мі, а що таке "поф". Просвіти, бо я не в курсі. :lol:
А за малюнок дякую. На тобі навзаєм.
You must be registered for see images

Вкладення

Jagger

Повелитель Зерга

Брехня. Я такого лінка не давав.
Правильно! Линка что СКОРІК поддержал оранжевую революцию ты не дал.
Це ти вигадав під час чергового приступу енурезу, що був викликаний психічною травмою в дитинстві (твоя дитяча психіка не змогла винести виду "гаріли", що кидалася екскриментами).
Мистер трепло может еще диплом дохтора покажет?
М мне плевать на припустыв твое
А ось тобі інша інфа про це:
И это в режиме который ел людей с твоих слов ВДРУГ свободно снимают кино где УПА герои? Да и не героями они показаны, а мрвзью доводящей собственую мать:). Хотя для малдыра это герои. Ради идеи хоть отца на кол
А ще колись ти сам стверджував, що Скорик присвятив воїнам УПА свій твір. Накося, викусі:
Ну так если прысвятыв, то не значит что это ода им!
Та да, а еще быдлозир круче скажем Финкельштейна, а профффффесор попловка кращий голос свиту!:lol:
Екскуз мі, а що таке "поф"
Пофиг, мистер трепло! Тебе же пофиг?:D
Ну а малюнок очередная элюстрация классики транзактного анализа самоутверждения с комплексами. Насрав на джагера малдыр возвышается, так и украину возвышает насрав на Россию. Это батенька комплекс! Хотя посколько национализмом болеют только глупцы безмозглые, чего стоит удевлятся. 400 лет окупаций даром не прошли. Щас малдыр вздрачнет и напишит еще кучку в мой адресс! Или случится ЧУДО и малдыр поведует чем еу нравится НОРМАН.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Правильно! Линка что СКОРІК поддержал оранжевую революцию ты не дал.
Звичайно, бо Скорик, що народився у Львові, що був репресований тоталітарною системою разом з родиною, що присвячував (за твоїми словами) твори УПА звичайно підтримував донецьких. :lol::lol:
И это в режиме который ел людей с твоих слов ВДРУГ свободно снимают кино где УПА герои?
Я звик до того, що ти пишеш з помилками, але все набагато гірше, бо ти ще й читати не вмієш? Тоді ще раз для тебе.
Ця кінострічка про повоєнну Галичину знімалася на початку 80-х і мала розповідати про трагедію, що її принесла в звичайну галицьку родину Друга світова війна. Та під тиском влади вже на етапі монтажу картина перетворилася на пропаганду проти ОУН-УПА. Не згідний із цим режисер звернувся до Мирослава Скорика з проханням скласти таку музику до кінострічки, яка могла б «розказати» глядачеві те, чого не можна показати. І композитор створив музику безмір більшу за контекст, в який її намагались увібгати.
Стрічка про трагедію, що принесла в галицьку сім'ю війна. Аналогічно про таку саму трагедію, але вже сім'ї буковинської був відзнятий фільм Хоча хто хоче той побачить і в цій картині засудження бандєрівщини.
Ну так если прысвятыв, то не значит что это ода им!
Я знав, що ти безграмотний, але що настільки... По твоєму, то "присвятив", це означає "гнівно засудив"? Ну, ти як завжди правий, годі й казати. :lol::lol:
Ось лише словник іншої думки.
ПОСВЯТИТЬ - Преподнести (преимущ. литературное произведение) в дар, признать данью своего уважения, почета, любви и т. п. Пушкин посвятил "Бориса Годунова" памяти Карамзина.
Пофиг, мистер трепло! Тебе же пофиг?
А ти часом не скажеш, чому захисники "великого и могучего" від тиску з боку ненависної мови самі спілкуються "езыгом падонкафф"?
Ну а малюнок очередная элюстрация классики транзактного анализа самоутверждения с комплексами. Насрав на джагера малдыр возвышается, так и украину возвышает насрав на Россию.
Ага. Тобто коли Джаггер викладає дурненький малюночок на Малдера, то це вагомий аргумент в їх дискусії. А коли малюнок викладає Малдер, то це
очередная элюстрация классики транзактного анализа самоутверждения с комплексами
І ще. Слухай, телепню, ти б не кидався такими словами, коли ти, як показує практика, значення більш простіших, наприклад, як то "посвятил", не розумієш. :lol::lol:

Jagger

Повелитель Зерга

Семья спать не дает?
Звичайно, бо Скорик, що народився у Львові, що був репресований тоталітарною системою разом з родиною, що присвячував (за твоїми словами) твори УПА звичайно підтримував донецьких. :lol::lol:
Я так понял линка на то что скорык поддержал оранжоидный дебош не появится?
По твоєму, то "присвятив", це означає "гнівно засудив"?
Ну уж точно не априори восхваляв. Хотя для укропоцреотов даже строки "«Вышел один и сказал куренному — Я комсомолец, стреляй!»" звучат как "«Вышел один и сказал комиссару — Я гайдамака, стреляй!»"
Ось лише словник іншої думки.
Та то как про мат, мол не мат, а так.
А ти часом не скажеш, чому захисники "великого и могучего" від тиску з боку ненависної мови самі спілкуються "езыгом падонкафф"?
А как с падонками общатся? На понятном для них языке!
А коли малюнок викладає Малдер, то це
Ну джагер в отличии от малдыра не опустился до анально-генитальных сюжетов.
І ще. Слухай, телепню,
Сам таковой.
ти б не кидався такими словами, коли ти, як показує практика, значення більш простіших, наприклад, як то "посвятил", не розумієш.
Сказал априори три киты и золотой голос украины:mrgreen:
Ну так как там Норман? Долго ждать априори тры киты?:mrgreen:

Зверху