Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.
До речі, я не матюкався.
Не треба ось зараз брехати, хоча це твій основний спосіб життя. Кріса Нормана я назвав серед відомих людей, що підтримали в свій час "помаранчеву революцію". В їх числі також були такі відомі у спорті й сучасному мистецтві люди, як президент німецької «Баварії» Франц Бекенбауер, тенісисит Борис Беккер, музиканти Стінг, Джо Коккер, Кріс Де Бург, групи «Джетро Талл», «Деф Леппард», «Юрай Хіп», «Mуді Блюз», лідери рок-груп The Cure Роберт Сміт і Cranberries — Долорес О'Ріордан, а також німецькі актори й телеведучі Томас Готчалк та Вероніка Ферреро. Наскільки я розумію, то шанований тобою Мирослав Скорик її також підтримав. Але ж ти почав поливати їх усіх брудом, а як аргумент згадував через пост "товсту дупу Нормана". Як то кажуть: "Кожному своє", кому що ближче. :mrgreen:Малдыр! Не я хвастался что он мне довподобы, не я ображался когда я обозвал его гавном как и басков с бутыркойю. Видно он тебе не равнодушен. Мне обсалютно чхать на Нормана и его козлинный фалсцет с музыкой на трех-четырех аккордах. Не вешай свои яйца на меня!
Та ти з нього не вилазиш. Але злив не зараховано. Ще раз, лінк на мй пост, де я говорю, що в мене немає сім'ї!То же самое ты говорил, что не матерился, после линков была неделя пустозвонсва с непонятным флудом. Извини, я в дерьмо,, мистер трепло, два раза не наступаю.
До речі, я не матюкався.
Аж піна з рота летить, як у песика скаженого. Джаггере, не хвилюйся так. Не фантазуй собі зайвого, конкуренції тобі створювати я не маю бажання. Максимум що я можу, це подискутувати з ними через форум, що і роблю зараз.Та да, потому малдыру нравятся геи, бо они награды получают и оскара. Потому малдыр стремится быть на них похожим:mrgreen:
Не видавай свої очікування за реальність. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Срамным удом Малдыра.
Прямо таки "по-рабськи"? А що "по-хрєну", так то і зрозуміло. Твої предки ніяк не доведуть один одному у кого "хрєн" крутіший, тому і має Росія таку ось проблему, як міжетнічні відносини.А мне похрену сия петрушка, зато твои соотечесвеники в это время по рабски рачки на стройках в маасквее.:mrgreen: