Куда интегрироваться Украине?

До кого б Ви хотіли, щоб приєдналась Україна? (в принципі, а не на теперішніх умовах)

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

Принаймні, не чув, щоби хтось від ЄС тікав, наче чорт від ладану.
ПАМ'ЯТІ ДОМІНІКА ВЕННЕРА

На знак протесту проти гомосексуальних шлюбів та небажання французької влади відстоювати основи європейської цивілізації в Соборі Парижської Богоматері застрелився відомий французький письменик Домінік Веннер.
З останього листа Д. Веннера.

"Моє тіло та мій розум в повному здоров'ї; я переповнений любові до дружини, дітей та онуків. Я люблю життя... І все ж, на схилі своїх років, я бачу небезпеку, яка загрожує моїй батьківщині - Франції та всій Європі, тому я повинен діяти, поки є ще сили. Я вважаю, що повинен пожертвувати власним життям для того, аби пробудити своїх співвітчизників від летаргійного сну. Прийшов час, коли слова потрібно підкріплювати справами."

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

ПАМ'ЯТІ ДОМІНІКА ВЕННЕРА

На знак протесту проти гомосексуальних шлюбів та небажання французької влади відстоювати основи європейської цивілізації в Соборі Парижської Богоматері застрелився відомий французький письменик Домінік Веннер.

"Моє тіло та мій розум в повному здоров'ї; я переповнений любові до дружини, дітей та онуків. Я люблю життя... І все ж, на схилі своїх років, я бачу небезпеку, яка загрожує моїй батьківщині - Франції та всій Європі, тому я повинен діяти, поки є ще сили. Я вважаю, що повинен пожертвувати власним життям для того, аби пробудити своїх співвітчизників від летаргійного сну. Прийшов час, коли слова потрібно підкріплювати справами."

Вот хороший пример для всех кто боится гомиков!
Главное - не медлить!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Если мы всего этого достигнем сами - зачем нам тогда интеграция?
Інколи, ми набуваємо крила завдяки добрячому копняку. Коли не виходить самим стати нормальними, то нехай хоч майбутня інтеграція нас "копає". :mrgreen:
Не, сейчас говорят не так, говорят вот так: "Вы, ребятки, пошлины на наш товар снизьте, свой рынок откройте, чтобы мы могли беспрепятственно вам все продавать и т.д. Мы будем развиваться, вашего производителя убивать... а лет через 10 - мы подумаем, стоит вас принимать к себе или нет."
Та невже. Не знаю, я чомусь поки чую претензії виключно про політичне переслідування, про подвійність стандартів, про вибори, про вибіркове правосуддя... Скажіть, а "Селмі" нам ЄС уграв? А цукрові заводи вони порізали? А "Фрунзе" у держави теж Європа забрала?
Ти ба які поганці!

Да? А официальный текст договора про ассоциацию на украинском есть? Есть четкий, по пунктам, список требований к Украине? Пока что все, что есть по этому поводу - только демагогия некоторых политиков. Народ не имеет возможности самостоятельно прочитать и проанализировать то, что нам предлагают. И это такова есть "прозрачность"?
Так а поки що і сама асоціація бід загрозою, тому навіщо говорити про договір? А ось Азіров щось підписав. ВАс не цікавить, що саме? :mrgreen:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

ПАМ'ЯТІ ДОМІНІКА ВЕННЕРА

...
Хто про що, а Штайн про "пидарасів". Я взагалі то казав про країни, а не про конкретних осіб. Ви б ще про Депард'є розказали. :lol::lol::lol:

Vic_51

Миссионер
Сарказм относительно своих же перлов?
Хм, Вы попробуйте хоть малость подумать перед набором букв! Давайте я Вам на примере той цитаты и поясню: я с затаённым сарказмом привёл её в пример как точку зрения ущербной части общества. Любой здравомыслящий человек такого текста не выдаст, чтобы зря не листать заинтригованным, повторю тот перл "сознательного":
Всі проблеми знімуться, коли влада буде справжня українська, яка наведе порядок у своїй хаті:
яка запровадить в державі єдину мову, бо без мови немає нації, а без нації - немає держави,
коли буде єдина церква, не залежна від Москви (греко-католицька),
коли замість совковх героїв, в кожній хаті будуть висіти портрети героїв національно-визвольних змагань - Бандери й Шухевича.
Немного понятнее стало?

Naarcolog

Хм, Вы попробуйте хоть малость подумать перед набором букв! Давайте я Вам на примере той цитаты и поясню: я с затаённым сарказмом привёл её в пример как точку зрения ущербной части общества. Любой здравомыслящий человек такого текста не выдаст, чтобы зря не листать заинтригованным, повторю тот перл "сознательного":

Немного понятнее стало?
Пока вы не укажите источник данных постулатов - вы сарказмируете сами над собой - ибо вы этот текст таки выдали)))

Vic_51

Миссионер
Да? А официальный текст договора про ассоциацию на украинском есть? Есть четкий, по пунктам, список требований к Украине? Пока что все, что есть по этому поводу - только демагогия некоторых политиков.
Так а поки що і сама асоціація бід загрозою, тому навіщо говорити про договір?
И это всё? Неужели никто из местных не знает?

Naarcolog

Хто про що, а Штайн про "пидарасів". Я взагалі то казав про країни, а не про конкретних осіб. Ви б ще про Депард'є розказали. :lol::lol::lol:
На вору и шапка пламенеет, как говаривал старина Фройд)))

Vic_51

Миссионер
Пока вы не укажите источник данных постулатов
Стучать нехорошо, поэтому пусть это будет инкогнито на минуту-другую, ведь любой интересующийся может правой кнопкой выбрать текст и отправить его в поиск для разоблачения.
PS Извините за банальщину, я знаю что Вы сами это знаете.

Naarcolog

Стучать нехорошо, поэтому пусть это будет инкогнито на минуту-другую, ведь любой интересующийся может правой кнопкой выбрать текст и отправить его в поиск для разоблачения.
PS Извините за банальщину, я знаю что Вы сами это знаете.
Вот как всегда - не отвечаете за свои же посты))))) Смелости не хватает?

Зверху