UL22
Active Member
Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода" демонтировала в Ахтырке памятник Ленину
2 - Я так понимаю Вы считаете что не было тероризма потому что якобы не было опасности для жизни и здоровья людей. Однако я считаю что опасность была.
3 - уголовний кодекс то же в силе. Но это не дает мне права сажать этих лиц в свой подвал так как я считаючто они совершили особо тяжкое преступление попадающее под ст 258. У меня есть право писать заявления / жалобы / обращаться в суд / СМИ и все. Такие же и у ни были права и не больше.
4 - Списался не списался какая разница. У Вас есть (проверенная аудитом) домашняя бухгалтерея? Нет? Значит все списано и можно красть / трощить? Убытки считаются не по какой то бухгалерской стоимости а стоимости восстановления. Да и вообще для применения ст 258 (как и 296) убытки не нужны, для 258 достаточно того что была опасность для жизни и здоровья людей и соответствующие мотивы.
5 - это политиканство. Они имели полное право делат такие заявления. Но не сносить памятник самовольно - тем более таким способом.
6 - уборка територии звучит смешно - но что только не зачтет самый гуманный суд в мире которым является Украинский суд в качестве смягчающего вину обстоятельства. Вот только уборка после себя никак вину не отменяет.
1 - крайне не согласенюЩодо події:
1) Ніякої загрози життю людей не було.
2) Звичайно, ніякого тероризму також не було, коли не брати до уваги хворої маячні окремих товарісчей.
3) Розпорядження Президента Ющенка про демонтаж подібних об'єктів ніхто не скасовував, навіть не було бажаючих щось в цьому напрямку заперечити, як то сталося, скажімо, з указами про нагородження Шухевича чи Бандери. Тож воно залишається в силі.
4) Цей бетонний (чи гіпсовий?) істукан не є пам'яткою архітектури, чи витвором мистецтва. Його вартість - вартість будматеріалу та монтажу, що вже давно списалася. Його демонтаж не можна назвати актом вандалізму, на відміну від тих дій більшовиків по знищенню старовинних церков та пам'ятників, що являли собою просто шедеври.
5 крім того, слід зазначити, що перш за все пам'ятник, має увіковічнити пам'ять, вшанувати якусь особу за її заслуги. Які заслуги Лєніна саме перед незалежною Україною, що він такого зробив для неї? Оголосив війну законному державному органу - Центральній Раді? Кинув банду Муравьова на Київ? Мені здається, що цього не просто мало для того, щоби пам'ятник поставити. Цього забагато, щоби проклясти це ім'я в Україні назавжди. Пам'ятник Лєніна В Україні, те ж саме, що пам'ятник Тухачевському у Варшаві, чи Сталіну у Хельсінкі. Хтось це собі уявляє? Я анітрохи.
6) Слід було прибрати за собою сміття? Скоріше за все - так! Як і зробити благоустрій прилеглої території. Почекаємо, можливо, все ще попереду.
2 - Я так понимаю Вы считаете что не было тероризма потому что якобы не было опасности для жизни и здоровья людей. Однако я считаю что опасность была.
3 - уголовний кодекс то же в силе. Но это не дает мне права сажать этих лиц в свой подвал так как я считаючто они совершили особо тяжкое преступление попадающее под ст 258. У меня есть право писать заявления / жалобы / обращаться в суд / СМИ и все. Такие же и у ни были права и не больше.
4 - Списался не списался какая разница. У Вас есть (проверенная аудитом) домашняя бухгалтерея? Нет? Значит все списано и можно красть / трощить? Убытки считаются не по какой то бухгалерской стоимости а стоимости восстановления. Да и вообще для применения ст 258 (как и 296) убытки не нужны, для 258 достаточно того что была опасность для жизни и здоровья людей и соответствующие мотивы.
5 - это политиканство. Они имели полное право делат такие заявления. Но не сносить памятник самовольно - тем более таким способом.
6 - уборка територии звучит смешно - но что только не зачтет самый гуманный суд в мире которым является Украинский суд в качестве смягчающего вину обстоятельства. Вот только уборка после себя никак вину не отменяет.