Я стою и ем семечки и вижу к примеру кого-то и провожаю взглядом. Значить я вмешиваюсь в чью то жизнь?Камера меня снимает. Камера вмешивается в мою жизнь. Она собирает информацию обо мне, чем нарушает мои права.
Наркотики вас доведут до стационара. Или уже довели?))Камера вмешивается в мою жизнь. Она собирает информацию обо мне
Більше того: Ви стоїте і дивитеся в одну точку. В цей час хтось проходить повз і сам про те не підозрюючи потрапляє до Вас в поле зору. При цьому Ви втручаєтеся в його приватне життя. Не соромно?Я стою и ем семечки и вижу к примеру кого-то и провожаю взглядом. Значить я вмешиваюсь в чью то жизнь?
фсьо прапалаБільше того: Ви стоїте і дивитеся в одну точку. В цей час хтось проходить повз і сам про те не підозрюючи потрапляє до Вас в поле зору. При цьому Ви втручаєтеся в його приватне життя. Не соромно?
Читаю і цитую:Прочитайте уважно те повідомлення, на яке була надана процитована вами моя відповідь.
Ви відповідаєте:You must be registered for see links
Тобто все підтверджується. Задля Третього Райху чи сталінського СССР Ви готові були б про свободу не згадувати, а задля нинішньої влади не згодні терпіти "проізвол мусаров". Чи не так? :mrgreen:You must be registered for see links
Тобто нічні екскурсії до відділку в "чорному воронку", цікаве спілкування зі слідчим на тему розвідувально-підривної роботи спецслужб Англії (Америки, Румунії, Польщі, Японії тощо), негативного впливу на державний устрій троцкістів та інших ворогів народу або щось на кшталт того, дещо змінене обличчя, невеличкі неприємні відчуття у ребрах, нирках, печінці, трішечки змінений прикус зубів, етап в один з таборів праці і відпочинку, а то і просто "25 років без права листування" Ви готові терпіти, але чіп вживляти то вже дзузьки? Так слід розуміти? :mrgreen:You must be registered for see links
Ось не треба себе виставляти гуру юриспруденції. Ви самі спочатку прочитайте ті коментарі, а потім вже щось говоріть про приватне життя.Всеобщая декларация прав человека. Статья 12.
...
Конституция Украины. Статья 32.
...
Решение КСУ
You must be registered for see links
...
Вам повторю: читайте внимательно разъяснение Конституционного Суда.
"збирання, зберігання, використання та поширення"Я стою и ем семечки и вижу к примеру кого-то и провожаю взглядом. Значить я вмешиваюсь в чью то жизнь?
Ех, і знову все самому робити.Читаю і цитую:
Суть не в том, что наблюдают - суть в том, кто наблюдает.
Я не готов ради этой страны, ради этой власти, ради Януковича, Азарова, Чечетова, продажных ментов и т.п. отказываться от свободы. А вы?
То есть ради Адольфа Алоизиевича (в случае с Энди - Иосифа Виссарионовича) вы готовы себе и чип вживить?
А тепер порівняйте з тим, що ви навели? Знову перекрутили з ніг на голову. Демократи, такі демократи.Я этого не говорил.
Маячня. Ані слова про місце збирання інформації ані в статті Конституції, ані в її тлумаченні КСУ - немає. Це вигадки недолугих захисниківвтручання у Ваше приватне (особисте та сімейне, як Ви кажете) життя, це коли за допомогою камер записують Ваші дії цілеспрямовано, коли камери встановлені у Вашій квартирі, дачі, автомашині, сараї, погребі, курнику...
Читаємо коментар:Маєте бажання прочитати коментар - читайте.
Читаємо офіційне тлумачення КСУ:Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу. Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров'я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу)
А тепер увага, питання: кому вірити - рішенню КСУ, чи якомусь ноунейм інтернет-ресурсу?- інформацією про особисте та сімейне життя особи є будь-які відомості та/або дані про відносини немайнового та майнового характеру, обставини, події, стосунки тощо, пов’язані з особою та членами її сім’ї, за винятком передбаченої законами інформації, що стосується здійснення особою, яка займає посаду, пов’язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування, посадових або службових повноважень. Така інформація про особу є конфіденційною;
- збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди державою, органами місцевого самоврядування, юридичними або фізичними особами є втручанням в її особисте та сімейне життя. Таке втручання допускається винятково у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
А що я перекрутив? Виклав ті самі цитати, в тій самій хронологічній послідовності, та ще й з посиланнями на пости, в яких вони були написані. Із них чітко видно, що Ви готові на будь-які обмеження свободи з боку "великої країни", ось лише не на вживлення чіпу. :mrgreen: Як таЕх, і знову все самому робити.
...
А тепер порівняйте з тим, що ви навели? Знову перекрутили з ніг на голову. Демократи, такі демократи.
Пане Штайне, а чи не досить вже клеїти дурника? То був не ноунеймресурс, а коментарі до статті 182 Кримінального кодексу України. Звичайно, КСУ слід вірити беззастережно, але, як би Ви не "тужилися", стаціонарно закріплена відеокамера на одній із центральних вулиць, що на кілька секунд вихопить Вашу персону з поміж багатьох інших осіб, аж ніяк не підпадає під жоден з тих пунктів, що Ви наводили: ні під зберігання, ні під збирання, ні під використовування і вже тим більше немає тут ніякого розповсюдження. Так само, як немає факту втручання в особисте чи сімейне життя... Звісно, як зауважив один з форумчан, коли Ви не станете займатися своїм особистим життям в скверику на лаві :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Маячня. Ані слова про місце збирання інформації ані в статті Конституції, ані в її тлумаченні КСУ - немає. Це вигадки недолугих захисників
...
Читаємо коментар:
...
Читаємо офіційне тлумачення КСУ:
...
А тепер увага, питання: кому вірити - рішенню КСУ, чи якомусь ноунейм інтернет-ресурсу?
Ви "забули" найголовнішу - ту на яку давалась відповідь. Ту, яка дає розуміння контексту.А що я перекрутив? Виклав ті самі цитати, в тій самій хронологічній послідовності,
Це виключно ваші домисли. Це лише висновок, зроблений вами, а ніяк не мої слова.Із них чітко видно, що Ви готові на будь-які обмеження свободи з боку "великої країни"
А ми хіба обговорюємо 182 статтю Кримінального кодексу? Ви щось неуважно читаєте контекст останнім часом.То був не ноунеймресурс, а коментарі до статті 182 Кримінального кодексу України.
Що, правда? Відеокамера стоїть, але не збирає? Не зберігає? :razz:стаціонарно закріплена відеокамера на одній із центральних вулиць, що на кілька секунд вихопить Вашу персону з поміж багатьох інших осіб, аж ніяк не підпадає під жоден з тих пунктів, що Ви наводили: ні під зберігання, ні під збирання, ні під використовування
Так само, як немає факту втручання в особисте чи сімейне життя...