Мы жили в разных странах?

Deather

Well-Known Member
Супер не было никогда, вам то что с этого?
вот, уже небольшие успехи - это радует.

Ну уж лучше вашего троллинга и стёба
как вариант можно заплакать и к модераторам жаловаться
 

Vic_51

Миссионер
Пацталом В ГРУ беспартийные )) Бесчеловечные - поверю.. Но точно не беспартийные. Ты или врешь про ГРУ или про беспартийность.
Кто из нас, ровестники, кто герой. кто чмо ?(с) Я тебе, родной, врал про ГРУ? Остынь, поможет.
здесь констатация фактов.
только почему-то у одних они положительные, а у других как бы не очень.
С первого поста.
Ну а че, может он там кирзу по сезону выдавал
А может он там патроны на траву менял? А может за полкило рыжья сдавал маршрут группы? А может..., а может тут балаболов витуальных излишество? Тем более в что данный предполагатель знает куда подъехать и в мою небритую рожу всё высказать. Правильно так, по простому, по постсоветски. Хотя.

Что то тут не так (с)
Сумчане упорно не хотят пожалобиться на свои (!) голодные и холодные каморки как результат жизни в совке. Но несёт их на политфилософию со страшной силой...

А что интересно: ни один из выросших из диссидентов или разведчиков демократии так и не сказал за что его семья осталась на бобах в союзе.

Так что с нашими обделёнными совком делать будем? Молчат же как партизаны на допросе!
 
Останнє редагування:

Deather

Well-Known Member
Vic_51, главное не останавливайтесь, пишите еще, первый пост темы предрасполагает к правильному мышлению, хомякам это нравится.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Мы жили в разных странах?

Тогда всё понятно, и откуда липкая каша, и сахар несладкий, и вода немокрая.
Не знаю, що Вам зрозуміло. Поки що зрозумілий Ваш випадок, який є просто класично-хрестоматійним:
Тема всего лишь об этом, в стартпосте про это и шла речь.
Я Вам вже сказав, що той стартпост - . Автор намагається повішати локшинку, заливаючи про те, як за совка спілкувались із "забугорьєм" (мабуть тому глушилки і "душили" різні "голоси" в ефірі, щоби люди краще спілкувалися вживу), та щось там галдить про комбайни, мабуть,переконуючи всіх, що "Нива" та "Колос" кращі за іноземні зразки.
Совок канул в лету, были там моменты разные. С этим никто и не спорит. Но у некоторых земляков, судя по их словам, была не жизнь, а сплошная каторга (геноцид, ущемления и тому подобное). А вокруг них жили люди у которых было всё нормальненько, и с голоду не пухли, и занимались интересным, и, как ни странно, были обеспечены жильём, работой, пользовались социальной защитой. Так это про разные страны говорим?
Вам з Анді скільки разів не скажи, все одно не відкладеться в пам'яті нічого. Будете і далі співати пісеньки про соціальні гарантії, про цікаву роботу та сите життя. А мені розказували мої рідні, як їх матері-вдови, що віддали чоловіків в жахливу бійню (яку з гордістю комуністи назвали "вєлікай атєчєствєннай"), кидали голодних дітей вдома, щоби під лопату викопувати картоплю на колгоспних полях за трудодні, які під кінець звітного періоду з успіхом анулювалися. Окрім того скільки треба було заплатити податків, щоби не загудіти в "теплі" колимські краї. Все, що вирощували із живності віддавали державі. Доходило до того, що знищували дерева в садах, бо кожне дерево влада обкладала податками.
От коли б Вас разом з Анді досита нагодувати такими соціальними піклуваннями, такою цікавою роботою та такими ситими буднями. Може б тоді товаріщам совкофапачам заціпило раз і назавжди...
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Мы жили в разных странах?

Зато в СССР ваша медсестра получала квартиру, и вмсте с мужем стояла в очереди на автомобиль. Потому как купить могли. И не боялись заболеть или умереть, как сегодня, у родственников не хватит денег на операцию!
Містере сталінський підбрехувачу. Моя мати за совка працювала медсестрою, тому я знаю, що вона могла собі дозволити купити і як купити, а ще знаю, в скількох чергах на автомобілі "стояли" мої батьки. :( Тому розкажіть свої казочки комусь іншому. Особисто в мене не має бажання їх слухати, так само і казочки про те, як селяни обжиралися в колгоспах і як вони купували танкові дивізії та авіаційні ескадрильї, саме через те, що мої рідні розказували як їм жилося в колгоспах, і що вони там могли купити.
А коли Ви так вже полюбляєте стару систему, то спеціально для Вас і Вам подібних слід було взяти на озброєння чудове правило: вякнув щось проти держави, в якій проживаєш, висловив захоплення іншою системою - опинився або на Кірова, або на Свердлова. А бажано і там, і там... По черзі. Тоді дуже гарно лікували проти зайвих думок в голові. І антидержавних базікань було набагато менше...
 
Останнє редагування:
Зверху