ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: ВО "Свобода"

Ну во-первых, помня отравление нашиго любимого дорого земелю с прыщавой ряхай и подделки документов по голоду, как-то не очень убедительно выглядит достоверность документов вышедших по приказу политиков из СБУ. Тебе верится - на здоровье!
Допустим, но почему немцы не в курсе этой борьбы?
Чувак, так я ж тобі не лише на Ющенка давав посилання, а й на твого улюбленого "червоного директора" Кучму та ще й редакції 1994 року. саме він тоді і постановив нагородити пам'ятним знаком колишніх вояків УПА. Скажи, за що? За те, що ховалися по схронам (за твоїми словами) від німців? Чи може за те, що співпрацювали з ними? Ась?
До речі, про УПА під час нацистської окупації (головним чином другу главу). Як на мене нейтрально і без упереджень.
Ну да, типа я вру, оно когда сам во вранье погряз то и выглядит все враньем. В любом случае вот покрышкин констатировал факт Ну и еще несколько моментов зверской смерти его людей от бандеровцев и резня поляков.
Товарісч, а ти свої дописи сам читаєш? Покришкін сказав "может быть", тобто він припускав. А ще мені б хотілося знати, як Покришкін ідентифікував вночі цих стрільців, як бандерівців?
А ще хочу тебе спитати, а чи не писав твій Покришкін про те, яку різню вчиняли над українцями поляки з поліції чи з АК?
Взагалі то людина, яка любить свою землю і свій народ стає на захист земляків. Ось тому, у кого на першому місці Україна згадують різанину в українських селах з боку поляків. А у кого на голові какошнік - той волає про звірства бандерівців над поляками.
В любом случае вот покрышкин констатировал факт
Ага, ось тільки і Руднєв констатував факт. :mrgreen:
Не знаю. Также не знаю зачем им было убивать толпы мирных белоруссов, евреев и циган. Сей факт не есть масштабной вооруженной борьбы УПА против немцев. В противном случае выходит, что цигане и евреи что есть силы били немцев.
Євреїв та циган німці нищили за національною ознакою, бо вважали їх зайвими на Землі, а не за збройну боротьбу. І ти це прекрасно знаєш. Проти білоруських і українських селян були репресії пов'язані з діяльністю на територіях України і Білорусії партизанських загонів. Тобто селяни ставали заручниками ситуації. А ось за що нищили оуніцвців? За національною ознакою? За партизан? Взагалі то ні, хоча, коли ти читав спогади не лише Покришкіна, а й книжку Мєдвєдєва "Сильные духом", то дізнався б, як партизани спровокували арешти. Під час чергового нападу на якусь військову "шишку" у Кузнєцова (коли не помиляюся) "випадково" випав гаманець з листом, написаним українською мовою (начебто когось із членів з українського підпілля), в якому йшлося вести нещадну війну супроти гітлерівців. Мєдвєдєв написав, що німці почали після цього проводити каральні акції та виловлювати націоналістів. Насправді під час облав виловлювали тих, кого можна було запідозрити в членстві ОУН, тобто головним чином українську інтелігенцію, тобто "мєдвєдєвці" спровокували в черговий раз терор проти цивільного населення.
Тем более, что нет документов в немецких архивах о расказываемой тобою супер борьбе
Манштейн утверждал что УПА если и наподало, то отбирало оружие и отпускало. Само упа как-то весьма и весьма часто замечает, что УПА сопротивлялось немцам весьма и весьма вяло и то после того, когда стало ясно, что немцам совок таки вломит и надо было как-то чертыхаться. Тем не менее УПА и немцы отмечают регулярные попытки покантактировать УПА с немцами. Также есть данные о к-ве переданного орудия УПА. И заметь, ни спец операций против упа, ни подробных данных с номерами частей с которыми воевали УПА ни мемуаров немцев, хотя полно немецких мемуаров например борцов с чешским подпольем. Странно не правда ли?
1) Коли не помиляюся, то Манштейн бойовий генерал, перебував біля лінії фронту. А ось УПА діяло глибоко в тилу німців.
2) Факт передачі зброї від Вермахту до УПА ніхто не заперечував. А сталося це тоді, коли гітлерівці зрозуміли, що в Україні їм не втриматися, тому треба залишити джерела напруження в радянському тилу. Але УПА при цьому аж ніяк не "прогиналася".
3) Які з німців історики-архівісти ми всі бачили. Як ти кажеш, "большая политика". Не так давно ми бачили, як німці дістали з ліжка немічного діда (Івана Дем'янюка), якого вже не раз виправдовував суд і вчергове влаштували над ним судилище. Причому показове судилище. Причина - дуже проста. Провину за всі злочини, за концтабори, за "фабрики смерті" перекласти з себе на когось іншого. Українець Дем'янюк для цього підійшов. І світу стали показувати, що німці воювали на фронтах, а брудну роботу в концтаборах виконували інші.
Большая политика. С тех кого нечего было взять, но можно было использовать в борьбе против комунистов и спроса небыло, но поляки например не считают, что УПА незачто было судить. До сих пор кстати возмущаются.
Чувак, ти ж доросла людина... мабуть. Чого ж ти придурюєшся? Чи може це питання риторичне, і це твій дійсний спосіб мислення ? :mrgreen:
Поляки обурюються? Так поляки обурюються за те, що вони стали жертвою нападу з боку Німеччини. А про те, як Польща відхопила частину від Чехословаччини (тобто є таким же агресором), коли на ту напав Гітлер - Польща сором'язливо замовчує. Аналогічно поляки волають про звірства українців проти них, але чомусь вперто замовчують, як поляки (будь-то пронімецька поліція чи пролондонська АК) вирізали українські села. На українських землях є декілька місць компактного розселення поляків. скажімо, на Житомирщині, де також діяли похідні групи УПА, обійшлося без таких жахливих жертв. А ось на Волині - виникло криваве протистояння. Не скажеш, чому? Тому що ті землі поляки вважали "своїми", тому вступивши до німецької поліції поводили себе наче господарі, що повернулися і бажають провчити невдячних хамів-холопів.
Повторю, що для тих, кому рідніша Україна, той в першу чергу говорить про замордованих українців, ну, а для тих, кому Україна є чужою, той виступатиме адвокатом поляків.
Конечно! Но их супер освитчина родина не могла их обеспечить средство ее защиты. Потому козаки вынуждены от большой науки использовать трофейное или покупное оружие и кстати оружие недоразвитой росеи. Не вяжется с твоими тезисами!
Чувак, "чтобы ты шарил". Запорізька Січ на той момент, хоч і складалася переважно з українців (вихідців з українських земель), але по суті була окремою адміністративною одиницею, в усякому разі не дуже там діяли правила і закони тогочасної України (що тоді входила до РП). Так ось, будучи окремою частиною Запорізька Січ, як я казав раніше, була скоріше військовим орденом, тому в її задачі далеко не входив розвиток промисловості, в тому числі і оборонної. Козаків влаштовував стан речей, що вогнепальну зброю можна було купити чи взяти, як трофей. Холодну ж зброю на Січі робили. Так що з моїми тезами все сходиться.
Многие сверх державы того времени ничего подобного не имели, зато например могли плавать черех океаны
Чувак, через океани плавали, але ж твоєї історичної батьківщини це ніяк не стосується. Бо на той час ті, хто плавав через океани, називали її "варварською Московією". :mrgreen:
Ну и ладно, не вижу повода печалится, особенно припоминая спи...ный например гимн окраины. Тебя гимн такого честного не растраивает?
Аж ніяк. Ми гімн не крали (як твоя історична батьківщина свій герб чи прапор). А те що слова першого рядка починаються майже однаково, має своє пояснення. Частина Польщі, як і всі Україна були тоді окуповані Росією, що, звичайно, не сприяло їх процвітанню (що м'яко сказано).
Набагато кумедніша історія з гімном на твоїй історичній батьківщині. Дуже схоже на історію зі статуєю імператора, в якій були змінні голови. Тільки тут міняють (в залежності від царя-батюшкі) слова.:lol:
ну конструкция и вооружение чайки - априоры каменный век. В это время нормально развитые страны делали суда плавающие за океаны и на другие континенты неся при этом до сотни немаленьких пушек, парусное вооружение с косыми парусами, что позволяло плавать под крутым углом к ветру. Два - турецкий флот состоял из весельных галер и при определенной дерзости казакам удавалась ИНОГДА бороться с турками. Тем не менее признавая смелость и тактическую смекалку козаков думаю ты не будешь как дурень спорить с фактом, что высоконаучная украина не умела строить кораблей.
Чувак, в тебе "комплекс короткого уда". Коли козаки на чайках плавали воювати турка (посилання я тобі давав), в твоїй Московії ще не знали, що таке морські баталії. Тому як би ти не тужився, як би не намагався занизити Україну, а факт залишається фактом - твоя історична батьківщина і такого не вміла. :lol:
Ну да, допустим, но тем неменее при всей своей образованости НИХРЕНА делать не умели. Ни металургии для производства сабель, ни умения делать флот, ни умения пользоваться небом для навигации, ни знания химии для производства пороха, ни точного на то время машиностроения для производства огнестрельного оружия. Худо бедно неотесанная расея все это делала и ее первобытным оружием пользовались козаки, ибо своего небыло НИКАКОГО.
Бла, бла, бла... Комплексуєш з приводу "дліни уда"? Що б ти там не розказував про свою Расєю, а факт залишається фактом. освічених людей там не було. Знайшовся один, що намагався в Московії друкувати книжки (Іван Федоров), так його звинуватили в чаклунстві і хотіли вбити. Той змушений був тікати в Україну, де таких людей шанували. А весь стрімкий розвиток Росії почався саме тоді, коли Петро понавозив туди промисловців і вчених з цивілізованого світу, в тому числі і з України.
Малдер, иди нахрен! В теме о януковиче полно твоих оправданий по этому поводу, будешь утверждать что не говорил? Иди давай!
Так что успокойся, и перестань кормить нас ВРАНЬЕМ, хотя с крисом норманом ты уже себя треплом показал!
Чувак, так чого ж ти? Я себе показав тріплом? То ж доведи, що це так. Покажи мені пост, де я назвав Стінга чи Нормана саме гарндами, на яких тримається сучасна музика? Чого ж ти, коли все так просто? Боїшся, бо тоді ти наслідив під ніком Зеніт? Розслабся чувак, тебе ж давно вже розкусили.
Що стосується тих музикантів, то вони дійсно видатні особистості, що б ти не кричав з цього приводу, і як би не "кидався мокрими сарафаном і фофудьйою". А вся твоя злість, бо вони підтримали тоді "помаранчеву революцію", як і багато хто з інших світових знаменитостей:
І не тобі говорити про їх примітивність і попсовість, бо з тебе такий же музикознавець, як і вчений-"млодший сотрудник".:lol:
До речі, думаю, що Скорик також підтримав в свій час Ющенка.
...А расея еще и Шостаковича, Чайковского, Прокофьева и еще огромная куча композиторов мирового уровня, под которых потребительским мир "фапае" гараздо меньше чем под леди Гагу или Спирс
Ага, ось лише сучасна Расєя не знає ні Шостаковича, ні Прокоф'єва. Зато точно знає, що "Расєя - родіна РуССкого шансона", що, на відміну від однойменного французького напрямку до музичного мистецтва не має ніякого відношення, а є по суті віршованим кримінальним блатняком.
 
Останнє редагування:

21h

Вернулся
Фокс Малдер, Не мечите жемчуга перед свиньями, они не поймут что это.
 

Vic_51

Миссионер
Ага, ось лише сучасна Расєя не знає ні Шостаковича, ні Прокоф'єва. Зато точно знає, що "Расєя - родіна РуССкого шансона", що, на відміну від однойменного французького напрямку до музичного мистецтва не має ніякого відношення, а є по суті віршованим кримінальним блатняком.
И если российские музыкальные привязанности для сумчан имеют чисто академический интерес, то "шансон" в маршрутках и приблатнённый рэп в нокиях у стриженных паТСанов возле подъезда (магазина, пляжа, Щепки) могут быть использованы как довод против имперского засилия?
 

Deather

Well-Known Member
Фокс Малдер, Не мечите жемчуга перед свиньями, они не поймут что это.
+100500.
Фокс Малдер, зрозумійте, що "млодший сотрудник" є звичайнісіньким кухонним оратором, який в силу сукупності своїх численних комплексів та часткової розумової неспроможності вимушений люто-скажено ненавидіти країну, в якій він перебуває. В його голову не приходить думка, що при зміні України на Росію, він вже буде не "млодшим сотрудником", а самі знаєте, як населення нєрєзінавай іменує та відноситься до національних меншин.
Не треба з ним вести будь-які дискусії, "млодшенький" нічого не розуміє, бо є лише одна його расововєрная думка, а все інше - то справжня маячня.
Якщо запропонувати йому підійти до пересічного і сказати йому в обличчя всі ті гівна, що він закидає на форумі, то можна буде спостерігати його фаломорфіювання, бо форум - є форум, а ось IRL - це вже зовсім інша розмова. Плюньте на нього, його коли-небудь вдавить від ненависті до України та всього українського.
 

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Чувак, так я ж тобі не лише на Ющенка давав посилання, а й на твого улюбленого "червоного директора" Кучму та ще й редакції 1994 року. саме він тоді і постановив нагородити пам'ятним знаком колишніх вояків УПА. Скажи, за що? За те, що ховалися по схронам (за твоїми словами) від німців? Чи може за те, що співпрацювали з ними? Ась?
До речі, про УПА під час нацистської окупації (головним чином другу главу). Як на мене нейтрально і без упереджень.
Чувиха, сотый раз повторяю, меня не интересуют полюционные мечтания шевченкомастурбаторов и и прочих украинодрочеров, которые кроме ананизма ничего не делают. Немцы не знают ничего о борьбе УПА против них, значит борьбы либо небыло, либо была такова, что немцы на себе ее НИКАК не ощутили. А вот об обратном МНОГО официальных документов, на которые ваши кроме мокрых шаровар с воплями "пидробка" противопостовить что-то импотентны.
Товарісч, а ти свої дописи сам читаєш? Покришкін сказав "может быть", тобто він припускав. А ще мені б хотілося знати, як Покришкін ідентифікував вночі цих стрільців, як бандерівців?
Чувиха, перед тем как болтать языком и в безсилии считать ошибки с запятыми почитал бы его. Вопервых - предложи альтернативную версию тактической целесообразности бандеровской шумихи у летного поля. Во вторых почитав Покрышкина "небо войны" узнаеш, что он жил в доме бандеровского вожака. Так что факт бандеровской помощи летчикам люфтваффе АПРИОРИ доказан!
Взагалі то людина, яка любить свою землю і свій народ стає на захист земляків. Ось тому, у кого на першому місці Україна згадують різанину в українських селах з боку поляків.
А что, теперь надо забыть бандеровские зверства?
Ага, ось тільки і Руднєв констатував факт
Его слова подтверждения не находят. Вот смотри, конгда Водопьянов и Штепенко бомбили берлин, то на их слова сильно не реагировали, историки проверили записи ПВО берлина - да действительно, бомбили в этот день, но немцы подумали что это были англичане. Английская авиация в берлин в этот день не вылетала, так что Штепенко, Пусеп и Водопьянов таки долетели до Берлина. Теперь, если Руднев говорит бандеровцы били немцев, немцы должны подтвердить это. Этого они не делают, а существующие документы подтверждают обратное. Стало быть остается усомнится в словах Руднева. Правильно?
Євреїв та циган німці нищили за національною ознакою, бо вважали їх зайвими на Землі, а не за збройну боротьбу.
Чувиха, слабая отмазка! В любом небыло операций против УПА. Или немцам нравилось когда их с твоих слов вовсю мочили бандеровцы? Не может быть растрел кого-то неоспоримым доказательством борьбы УПА против немцев.
1) Коли не помиляюся, то Манштейн бойовий генерал, перебував біля лінії фронту. А ось УПА діяло глибоко в тилу німців.
Ошибаешся, он командовал группой армий и обязан знать с кем его войска воюют, в том числе и в подопечном его группе тылу. Да и советских партизан он вспомнил, и поляков, а вот УПА - зась. Только то, что оружие отбирали, немцев не убивали, а вот с комунистами и поляками масштабно воевали (помогали бороться с партизанами). Что и подтверждается немецкими архивами.
Факт передачі зброї від Вермахту до УПА ніхто не заперечував. А сталося це
в 1941-м.
Але УПА при цьому аж ніяк не "прогиналася".
Поэтому согласно немецким архивам всячески тайно договаривались с немцами. Тоже есть НЕМЕЦКИЕ архивные документы.
3) Які з німців історики-архівісти ми всі бачили.
Получше окраинских с древними урками. Тем не менее вообще никакое оправдание. Ведь даже мемуаров немцев воевавших с УПА нет. А ведь если бы УПА било немцев, наверняка бы приходилось бы гонять на операции против них подразделения, как например с чехами, красными партизанами и партизанами югославии. А вот дивизия УПА подконтрольная СС "галычина" боролась и с словаками, и с югославами и с французами. Это не мешает Тягныбоку и прочим львовским имбицилам говорить на них "герои".
Поляки обурюються?
Да, хотя мне пофиг! Просто констатировал факт.
ак поляки обурюються за те, що вони стали жертвою нападу з боку Німеччини. А про те, як Польща відхопила частину від Чехословаччини (тобто є таким же агресором), коли на ту напав Гітлер - Польща сором'язливо замовчує.
Согласен!
Аналогічно поляки волають про звірства українців проти них, але чомусь вперто замовчують, як поляки (будь-то пронімецька поліція чи пролондонська АК) вирізали українські села.
Это НИКАК не оправдывает зверств УПА, а показывает УПА как шайку кровожадных недолюдей.
Повторю, що для тих, кому рідніша Україна, той в першу чергу говорить про замордованих українців, ну, а для тих, кому Україна є чужою, той виступатиме адвокатом поляків.
Повторяю, только невоспитанное дерьма со спермой вместо мозгов и воспитаное цепной собакой может оправдывать действия которые УПА применяли по отношению к мирному польскому населению. Грузины кстати тоже такие как ты, отрезали ноги армянам, вытаскивали им внутрености, выкалывали глаза, хотя они их ниразу не трогали, а ты их оправдываеш. Так что заткнись и не пипикай о своей образованности и воспитанности!
Так ось, будучи окремою частиною Запорізька Січ, як я казав раніше, була скоріше військовим орденом, тому в її задачі далеко не входив розвиток промисловості, в тому числі і оборонної. Козаків влаштовував стан речей, що вогнепальну зброю можна було купити чи взяти, як трофей. Холодну ж зброю на Січі робили. Так що з моїми тезами все сходиться.
Согласен, СЕЧ не обязана была производить оружие, НО украина как развитое государство должно было как-то проявить свое развитие в том числе и производством оружия и вообще промышленностью. Немытая дикая расея вопреки твоему голословному руссофобскому визгу завистливого украинодрочера и артилерию, и ручное огнестрельное оружие, и холодное производила, делала порох, делала металл, снабжая этим козаков, а родная освитчена ненька НИХРЕНА немогла родить. Так в чем заключалась эта вся супер развитость окраинской науки? Как она показала себя в прикладных целях? Никак, стало быть встает вопрос, а был ли мальчик?
Чувак, через океани плавали, але ж твоєї історичної батьківщини це ніяк не стосується. Бо на той час ті, хто плавав через океани, називали її "варварською Московією".
Согласен! Не спорю! Но как-то пятисотлетнее отставание украинского кораблестроения лет на пять сотен не вяжется с тезисами высокоразвитой украинской науки. Опять вопрос, если флот был первобытным, а был ли мальчик (наука)?
Аж ніяк. Ми гімн не крали
Просто слизали мотив и музыкальную идею. А так не кралы, просто сплагиатничали.
Частина Польщі, як і всі Україна були тоді окуповані Росією, що, звичайно, не сприяло їх процвітанню (що м'яко сказано).
та да, флот русский и пушки украинцы сделали:mrgreen:

Що б ти там не розказував про свою Расєю, а факт залишається фактом. освічених людей там не було.
Только не вяжется это с тем фактом, что украинские козаки ходили с русским оружием, а образованные украинцы НИХРЕНА делать не умели. В любом случае мне как-то не холодно, пусть были тыпые варвары, неотесанное быдло, что ты там еще придумал. Но тогда наверна в сто раз обиднее таким проигрывать и отдаваться:mrgreen:
Той змушений був тікати в Україну, де таких людей шанували. А весь стрімкий розвиток Росії почався саме тоді, коли Петро понавозив туди промисловців і вчених з цивілізованого світу, в тому числі і з України.
Не знаю не одного цивилизованного промышленика с украины завезенного Петром 1. Были немцы и голландцы. Не знаю не пушек ни кораблей в петровском флоте украинской разработки.
Чувак, так чого ж ти? Я себе показав тріплом?
Да именно! И не надо так неуверенно! То Стинга, Цукеро и Нормана обзывал китами мировой музыки, потом говорил, что там имелся в виду твой любимы рок, потом, типа ты то статью цитировал, так что на твой свинной визг еще раз повторю - иди черту, руссофоб без мозга! ткни своей рожой в тему о януковиче! гдето на полсотых страницах и в добавку оффтопики. Кстати а ссылку той статьи с "априори китами" дождемся?
Ага, ось лише сучасна Расєя не знає ні Шостаковича, ні Прокоф'єва. Зато точно знає, що "Расєя - родіна РуССкого шансона", що, на відміну від однойменного французького напрямку до музичного мистецтва не має ніякого відношення, а є по суті віршованим кримінальним блатняком.
Ну если тебя ничего больше не интересует, то ессно и ничего не увидиш. Не в киеве проводят фестивали типа "виртуозы гитары" и не в киеве живет к примеру Дмитрий Финкельштейн. Кстати в европе сейчас Свиридов стал популярен. тем не менее Укпаина родила Виагру, всякие там Лободы и т.д.Так что примолкни и перестань тут врать как троцки!
 
Останнє редагування:

21h

Вернулся
+100500.
Фокс Малдер, зрозумійте, що "млодший сотрудник" є звичайнісіньким кухонним оратором, який в силу сукупності своїх численних комплексів та часткової розумової неспроможності вимушений люто-скажено ненавидіти країну, в якій він перебуває.
Не забывай, что он по сути, беженец, т.к. его отец был поумнее жабы, и вывез семью туда, где несмотря на лишения воевать брат на брата НЕ будут.
В його голову не приходить думка, що при зміні України на Росію, він вже буде не "млодшим сотрудником", а самі знаєте, як населення нєрєзінавай іменує та відноситься до національних меншин.
Ну уж нет. Если б он такие высеры в России изрыгал, сидеть бы ему не в кабинете НИИ на государственной шее, а на толчке в тюряжке с разорванным очком (не толчка).
Не треба з ним вести будь-які дискусії, "млодшенький" нічого не розуміє, бо є лише одна його расововєрная думка, а все інше - то справжня маячня.
У меня подозрения пострашнее. Я не пойму, это ж какие идиоты в разрешительной системе сидят, что выдали ему разрешение на огнестрел (если конечно жаба не брэше).
Якщо запропонувати йому підійти до пересічного і сказати йому в обличчя всі ті гівна, що він закидає на форумі, то можна буде спостерігати його фаломорфіювання, бо форум - є форум, а ось IRL - це вже зовсім інша розмова.
А в ИРЛ этот субчик живет в обоссаном подъезде (сам говорил!!!) и ходит обплеваный малолетними гопами по оному же.
Плюньте на нього, його коли-небудь вдавить від ненависті до України та всього українського.
Поздно... уже заплевали :lol:
 

Jagger

Повелитель Зерга
Не забывай, что он по сути, беженец, т.к. его отец был поумнее жабы, и вывез семью туда, где несмотря на лишения воевать брат на брата НЕ будут.
Ой не зарекайся! Картвельное ублюдство тоже сначало местных тягныбоков выбрали, тоже начали говорить "тут все муё!" И понеслось! Тем более многие тут давно руками машут рассказывая как бы донецким отвесили;)
на толчке в тюряжке с разорванным очком (не толчка).
Очередное доказательство твоей быкости.
Я не пойму, это ж какие идиоты в разрешительной системе сидят, что выдали ему разрешение на огнестрел
Потому что там сидят не придурки уверенный в том, что ширина кристаллической рещетки влияет на отражение радиоволн. А придурки только тихо мастурбируют на неньку и кто этим не занят для них украинофоб.
 

Deather

Well-Known Member
Вы посмотрите на нашего горца - сидит на шее налогоплательщиков-украинцев, рыдает о рассее, заплевывает все украинское, не, ну не поц?! жаба, чеши на историческую родину и будешь там разглагольствовать о царе-батюшке, правда не долго, там тебе со старта мозги вправят.
ЗЫ Почему не ответил на вопрос о ценности своей аж в 800 тыс. долларов, кого ты там со света белого сжил и где пруф на мою жадность.
 

Vic_51

Миссионер
А что это мы так стесняемся вспомнить о РОА (КОНР), о РОНА, о их гренадерских и прочих дивизиях «Ру́ссланд», 29-ой и 30-ой гренадерских дивизиях СС - Первая Русская и Вторая Русская (Waffen—Grenadier—Division der SS «Rona» (russische Nr.1,2)), о поллках СС "Варяг", "Десна", о бригаде СС «Дружина», о батальоне Муравьева и пр.
Не знаю что так стесняетесь.


А то все про УПА да про УПА, как-то картинка неполная у вас получается.
Тема о ВО "Свобода"?
 
Зверху